Jump to content
IGNORED

Hundkløv til Golden Retriver


Digitus
 Share

Recommended Posts

Hei ! Jeg har en Golden hann hund som er 7 år , og vi har aldri brukt noe kløv på han, da dette med friluft er ganske nytt for oss, hvor tung kløv og evt merke er det forsvarlig å pakke på en hund som ikke har brukt dette noe . Planen er å kjøpe en nå som skal bruke på kortere turer, for å hunden til å bli kjent med den, men på sen sommeren er planen å ta en 7-10 dager fottur på vidda. Hvor mye kan det ved normalt bruk være forsvarlig å sette på denne hunden da ?? Noen forslag. Hunden er i normal fysisk form, ikke en super trent en

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en goldentispe som jeg har kjøpt kløv til. Hun blir snart to år, så hun har ikke fått de store utfordringene vektmessig med kløven enda, men de kommer til sommeren tenker jeg. Når det gjelder vekt har jeg hørt fra flere hold at en kløvvekt opp mot en tredjedel av hundens egenvekt går veldig greit. Så der vil jeg støtte opp om tipset fra gaardern.

Min hund hadde ikke noe problem med å gå med kløven. Hun gikk litt merkelig de første hundre meterne den aller første gangen, men nå er det ingen problemer. Akkurat tilvenningen er nok litt forskjellig fra hund til hund, men jeg er overbevist om at det ikke skal bli noe problem for goldenen din.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en golden retriever tispe som var nesten tre år i fjord. Lærte henne å bruke kløv. Dette gikk fort og fint. Økte vekten etterhverdt, og endte opp med en vekt opp mot 10 kg i kløven før snøen kom. Nå tar jeg så mye i kløven at snøen bærer bikja med kløv. Erfaringen min er at volumet til kløven er mer begrensende en vekta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy