Jump to content

AN

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

6 Neutral

About AN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var som tusan... Kan jeg ha brukt det feil vei altså? Tidligere har jeg hatt et oppblåsbart fra Gsport, stort og digg, men tungt Og da skulle man sove på det grå, med det litt kraftigere blå ned mot bakken (også pga isolasjonen). Så jeg har antatt at det er det samme med Exped; at den oransje siden er mer hardfør enn den grå, og dermed sovet oppå det grå. Jaja. Fant endelig en video på youtube som antyder svarene dere har gitt i tråden her; at det er den fargerike sden man sover på og med ventilene ned. Neste tur, da blir det riktig vei. Takk for svar, så langt!
 2. Jeg har oppgradert liggeunderlagstallen, og på siste turen jeg var på ble det diskusjon rundt hvilken side av Expedmattene som skulle være opp/ned. Spiller det noen rolle, om det er den grå eller fargede siden man ligger på? Temperatur? Slitasje? Noen som vet?
 3. Under montering av min nyanskaffede Trail-Gator (kjøpt brukt,men ubrukt) så mangler altså sadelfestet! jeg har funnet en nettbutikk som selger, men er usikker på om den kommer frem i posten i tide før ferieavreise. Takker for raske svar!
 4. I utgangspunktet er det telt den er tenkt til ja. For de kaldeste nettene har jeg tenkt at hun enten bruker fleeceteppeposen inni (øker temperaturen med 5-6 grader) evt at hun tar sin sovepose og legger seg inni en av de doble posene vi har; hvis jeg er med, så tar hun altså den ene inni 2 sammenkoblede poser sammen med meg. Hun er 1,60 lang, og jeg har i grunnen tenkt at vi kjøper en i voksenlengde så hun kan bruke posen fra nå og inn i ungdomstid/voksen alder. (selv om det blir mer å varme opp) Men disse zpacks-variantene: hvor stor plass tar de? Og jeg er elendig på å beregne toll/porto og den slags (flau). Hva blir ca total prisen i norske kroner da?
 5. Hei. Min datter på 12 år skal få en god sovepose til bursdagen, som kan brukes på vinterstid og jeg lurer på om noen har gode forslag å komme med? Kriteriene er: lett i vekt/tar liten plass, bør tåle ned til -5- 10 minus gjerne vannavstøtende Pris: gjerne under 3000,- (evt enda mindre, men jeg betaler heller noen hundrelapper for å få den liten nok i størrelse...) Ang lengde: jeg pleier å velge 195 cm (så jeg slipper å holde styr på om det er juniorpose eller voksenpose når man pakker!!) Kjedelig å ta med feil størrelse i farta. Vi har nærmere 15 soveposer i ymse tykkelser og vekt (og temperaturtålegrenser,) og fleeceteppeposer til å ha inni soveposer, men jeg vil gjerne ha en pose til henne som kan fungere uten masse ekstrautstyr på vinterstid. Jeg har forresten sett at Fjellsport har tilbud på Ajungilak Shield-3-season. Er det noen som har erfaringer med denne? Takker for svar.
 6. AN

  Bæresele

  Ergo bæresele kan plasserers både på ryggen, på magen og på hofta! Superpraktisk! Har selv gode erfaringer, helt opp til 2-3 årsalder emd den. Har også hørt om mange andre, mei tai bl a, men har ikke prøvd selv. www.babyslynga.no har også ergoseler, og der har de kvantumsrabatt tror jeg. Hvis man er flere som kjøper samtidig sparer man iallfall porto/eksp.gebyr. Lykke til med valgets kval. Det ER stort utvalg, og babybjørn hadde jeg holdt meg unna!
 7. Oj, helsport sin norm? Det visste jeg ikke, jeg kjøpte denne nemlig i høst, og ansatt i butikken nevnte ingenting om at den tålte mindre enn oppgitt... Ellers har jeg ikke prøvd den ute i skikkelig kaldt vær enda, men den er iallfall behagelig syns jeg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy