Gå til innhold
 • Bli medlem

gaardern

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men de kan da ikke være _så_ forskjellige fra Sole? Syns Sole sålene er rimelig faste i fisken etter tilpassing jeg?
 2. Det er vel "Sole" såler de har da eller?
 3. Jeg hadde Sorbotane i m77 støvla mine i forsvaret, da dette var det som var anbefalt da, men jeg tror ikke det er "det eneste som funker". I jaktskoa mine nå har jeg Sole (yoursole.com). Disse varmes i stekeovn før de settes ned i skoa. De gir veldig god støtte under "arken". Superfeet tror jeg er ganske likt Sorbotane, men de har jeg ikke prøvd, så det er bare synsing.
 4. Sorbotane, Sole eller Superfeet.
 5. Noen som vet om det går sti fra Åkersætra til Halgutusveen i Hedmark? Ser ingen ruter der på turistforeningen... [Hidden Content]
 6. Alternativt kan du få tak i en liten "taske" til kompass og skrivesaker som du henger i en av hempene på mappa? Da kan du eventuelt rulle inn i mappa hvis du skal ha det i sekken. Jeg har kompasset hengende å slenge i den ene hempa, funker greit nok. Et ankepunkt ved å ha alt sammen i den standard gjennomsiktige kartmappa er at hvis det er drittvær, og du skal nedi å hente kompass eller skrivesaker, så blir kartet vått.
 7. "Sy" med fiskesnene eller vanlig tråd?
 8. De du har listet opp er sikkert bra. Selv har jeg Osprey Argon og anbefaler den.
 9. Jeg har det selv, er 184 cm kort og syns det er god nok plass:)
 10. Orion er 1.4m høyt, VenusII er 1.15m, samt at Orion har litt mindre flateareal enn VenusII. Ellers tror jeg de er like.
 11. Den blir jo forsåvidt fuktet av bensinen, men det er denne o-ringen som tetter for retur-lekkasje. Selve tilbakeslagsventilen sørger jo for luft inn og tetter for lekkasje tilbake, men o-ringen tetter ventilen mot lekkasje inn i pumpehuset, hvis du skjønner. En ny primus skal jo fungere, så hvis du har mulighet til å bytte så gjør gjerne det.
 12. Har den gamle pumpa, men er det o-ring på den lille tilbakeslagsventilen som sitter i bunnen på den nye pumpa? (Ergopump)
 13. Ser jo nesten ut som et sigarett-filter? Men tror du ikke kanskje det sveller litt når det flyter fuel gjennom det, at det kan være lettere å fjerne når det er tørt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.