Jump to content

syrre

Aktiv medlem
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by syrre

 1. De gangene jeg tar med min er det for bruk ved plutselig væromslag. Kunne ikke tenkt meg å overnatte i den, med mindre telt eller sovepose brant opp/gikk til bunns.
 2. Har med to silikonbrød på tur, de er flere år gamle nå men muggfrie og holder formen bra fortsatt.
 3. Fekis, kjerringa synes sjokolademüslien er god, men hun er type alteter da..
 4. Det er et par tre fine vann øst for parkeringen, og der er det vegetasjon nok til at det er enkelt å sette opp tunneltelt. Om det er noe særlig fisk i de vannene aner jeg dessverre ikke, sikkert noen små fis
 5. Aha, supert! Våger ikke small, er 180 og ganske standard medium. Ble bare litt betenkt pga en fleece i M fra HS som er kort på armene.. Thx
 6. Hei Oz, Hvordan er denne i størrelsen? Har opplevd andre Helsport-produkter som en liten tanke snaue i Medium. På forhånd takk for evt. tilbakemelding
 7. Æsj, linser ja - ser nå at det står listet som den 3. største ingrediens etter ris og kylling Takk for info begge to.
 8. Forventer selvsagt ikke all verdens kvalitet på smaken, men er glad i indisk og tenker at det kan være en artig variant på tur. Kommer sikkert til å kjøpe noen for å teste uansett, men er ute etter å høre om andre har smakt så jeg har en viss ide om hva jeg kan forvente.
 9. kalhovd mårbu lågaros sandhaug rauhellern mårbu back kan kutte sandhaug ved evt. sen fremdrift eller problemer, eller også lett å utvide. dersom dere ikke gidder å gå samme vei fra mårbu 2 ganger kan for eksempel mygghølet mogen vurderes på vei ut
 10. spot er upålitelig leketøy, kjøp deg en ordentlig nødpeiler.
 11. http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7906401
 12. Den lykta der er ubrukelig til hundekjøring, kan være direkte farlig. Prøvde endel av de på et firma-arr. og det var såvidt de lyste. Som telt/camplykt blir den tung og klønete. Kan ikke se at den er best til hverken høy eller lav kapasitet lys, kun et dumt kompromiss. Den er omtrent like stor og tung som en MS og lyser like dårlig som en langt lettere og enklere "hodebånd-lykt". Dessuten er det kun 2,5 time på maks. Mikkemus lys til blodpris, fatter ikke hvorfor noen kjøper den.
 13. Ja, og det er både ganske god kvalitet og høyt blandingsforhold de benytter i Altitude-serien. Bedre spenst i den enn alle dunjakker jeg har hatt også. Nå har jeg aldri hatt en pose til 8 eller 10 lapper (denne ble kjøpt på salg), men til rundt 4 pluss kan jeg ikke skjønne annet enn at det bør kalles mye pose for pengene.
 14. Blander ut rødspriten med en dæsj vann (guesstimate ca 5-10%) og har ikke problem med soting på trangia-kjeler.
 15. Det problemet kan du løse ved å benytte 2 lykter. En medium lykt for lavere intensitet og camp-bruk som varer lenge, og en høy intensitet/til å stå på sleden. Selv på 30% (minimum) lyser Magicshine 870 (modell 3/4 av 872 ellers identisk) vesentlig bedre enn mange standard-lykter på feks 140 lumens som min nr 2 lykt. Kastelengden på disse nye modellene er ikke enorm, men de gir et veldig godt flomlys. Ekstra batteri får du for 3-400 kr. Det går ikke an å sammenligne disse lyktene med de fleste "vanlige" hodelykter, prøv en selv så får du oppleve forskjellen.
 16. Hehe, vil bare si til alle "sofa-bjørneksperter" at den bikkja til Tonje blir _IKKE_ redd rein, drar meget hardt kun på lukt av rein. Har aldri over flere uker opplevd at han er blitt redd for noe som helst faktisk (bortsett fra litt skeptisk til kjempeskumle kuer ). Hvis han var stiv som en pinne så ja... og det er faktisk 3000 bjørn i Sverige mot kun 80-100 her.
 17. Har testet den under samme forhold mot: - Tyin 5s - Denali - Tempelfjorden Hadde på et tidspunkt 7 poser da jeg synes det var gøy å teste ting. Sov ofte slik: Benyttet den hovedsaklig med pulk, og selv sett bort i fra vektbesparelsen (som kan være vesentlig for mange andre) synes jeg det var den desidert beste av de. Noen lang utredning om hvorfor gidder jeg ikke å ta meg tiden til, men den var minst like varm som samtlige nevnt over, og den hadde den desidert beste komforten. At den tok over halve teltet (3-manns, oppgitt 168 i bredden) var bare en morro sak.
 18. Tror du skal være fornøyd med Polheim ja Har lyst til å prøve den. Nå skal jeg sove sove
 19. Tor Einar, Hvilken årsmodell er det? Siste som er produsert i 2009 eller senere?
 20. De bestilte det til meg for en god stund siden, men HS var tomme og ventet levering om uvisst antall uker, sannsynlig 6-8 uker. Da kansellerte jeg. Vurderer grønt, selv om det er hakket mindre trygt dersom uhellet først skulle være ute på vintern.
 21. Hvor lenge er det siden? De sa på telefon i dag at de ikke hadde
 22. Er i boks på dette selv. Har kjøpt og solgt 6-7 telt nå de siste par årene da jeg gjør forskjellige erfaringer. En ting er å lese om telt i kataloger og tester, noe helt annet er det å bo i det selv... Synes 6 Camp er det som ser best ut til mitt planlagte bruk fremover. Det har imidlertid vært noe vanskelig å fremskaffe i rødt dessverre.
 23. Aner ikke, men håper det.
 24. "Roald Amundsen rettet skituppene mot Sydpolen den 19. oktober 1911. Samme dag i år følger kvartetten Vegard Ulvang, Jan-Gunnar Winther, Stein P. Aasheim og Harald Dag Jølle samme rute som et av prosjektene i Nansen-Amundsenåret 2011, der viktige sider av norsk polarhistorie, og polaraktivitet skal komme fram. Ekspedisjonen vil følge Amundsens rute, bruke like lang tid som Amundsen, og skal komme fram til verdens sørligste punkt den 14. desember 2011. Også det nøyaktig hundre år etter Amundsen nådde polpunktet. Deltakerne må gå 26 kilometer i snitt om dagen for å nå målet i tide." http://www.dn.no/dnaktiv/article2234759.ece
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy