Jump to content

Korleis pakke eit telt ?


Anders P

Recommended Posts

Hei. 

Eg har då kjøpt meg eit nytt telt. Som ordtaket seier, alle gode ting er seks. Mitt nyaste telt er Six Moons design, lunar solo. 

Dette teltet har ein ventil som er forma med ei plaststang (som er bøyelig). Plaststangen er i ein bue. Eg trur ikke dette er det mest solide teltet i verda så eg lurte berre på om folk har nokon råd eller tips til korleis ein best mogleg skal pakke dette teltet ? 

Det eg prøver å unngå er at det går hull i teltduken. Er det best å rulle eller å stappe teltet og kor bør ein eventuelt plassere ventilen når ein pakker det i posen ? 

Takk for alle svar. 

 

Anders 

 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Samme med Abisko shape-teltet mitt. Tenker ikke noe på hvordan disse blir pakket. De er nok ment for å tåle litt bøy og tøy. Jeg bretter uansett teltet inn hver gang, men tenker aldri på hvordan ventilene blir liggende. De er like fine når de pakkes opp igjen uansett : )

Edited by sneakyowl
Link to comment
Share on other sites

Hei

Har to telt fra Helsport i extrem varianten (sommer og vinter). Jeg stapper alltid teltene ned i teltposen, ruller kun vinterteltet nå jeg delvis ferdige stenger på (stengene halvveis tredd på, det vil si at jeg ruller teltet rundt stengene). Jeg lager en lang pølse av teltet og stapper litt og litt nedi. Ytterduken på sommerteltet har noen små stenger og bøyler som jeg stapper inne først. Stapper alltid ytterduken først og deretter innerduken, tilslutt stapper jeg teltplugger og teltstenger i posen. Du finner nok fort ut av det, bare vær litt forsiktig. 

Edited by Dompappen
Link to comment
Share on other sites

Jeg pakker alltid stenger og plugger for seg. Da kan jeg ubekymret stappe teltet i posen. Jeg tenker at ventilene har værsågod med å tåle dette. Tilogmed helsport ringstind 2 sl tålte stapping: i sin altfor trange pose følte jeg meg som en pølsemaker. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy