Jump to content
IGNORED

Bare turområder i nærheten av Trondheim


KS10
 Share

Recommended Posts

Hei. Noen som har kjennskap til turområder i nærheten av Trondheim som egner seg til bruk av fjellsko pr nå? Altså barmark. Vet at det fortsatt er en del snø i bymarka, men hva med Stjørdal, Estenstadmarka etc? 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke forsket så mye på det, jeg er midt i vårskisesongen nå og barmarksføre er vel fortsatt på entusisastnivå rundt Trondheim, men mulig Trolla/Ila-siden av Bymarka fungerer delvis nå. Det så rimelig glissent ut med snø på Forbordsfjellet ved Stjørdal når jeg kjørte forbi i dag, opp dit kan man jo velge mellom sti og veg. Ellers er det jo et fint skogsområde rundt Storheia i Levanger kommune, der tipper jeg det er ålreit fotføre nå. På Hitra og Frøya og kysten rundt for øvrig er det barmarksføre i lavlandet, men det blir jo et stykke unna.

Link to comment
Share on other sites

Det er finfint innover fra Trolla mot Ila på nedsiden av Geitfjellet nå. Litt snø og is på områder som har vært tråkket ned av maskiner i løpet av vinteren, som f.eks driftsvegen, men ellers bart.

Link to comment
Share on other sites

Estenstadmarka er farbar til fots i de nedre delene (Lohove, Bekken,  Fuglmyra, Tomset). Ser på skisporet.no at det er 10 dager siden det ble kjørt løype i noen del av marka. I min verden betyr det at det er fritt frem for fotgjengere i gamle løyper som jeg vil tro er fine å gå på nå. Ikke sjekket dette i år, men baserer uttalelsen på tidligere års erfaring med vårturer på vinterens skiløyper. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy