Gå til innhold

Anders Anton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders Anton

 • Bursdag 19. mai 1989

Nylige profilbesøk

474 profilvisninger
 1. Anders Anton

  Forholdene i Oslomarka

  Er det noen som har oversikt over forholdene i Oslomarka nå? Ser at det er lite snø igjen, men regner med at det fortsatt er ganske fuktig... Jeg skal ha med sambo på overnattingstur til uken og det er greit om det ikke blir en søkkvåt opplevelse.
 2. Anders Anton

  3 dagers tur Jotunheimen

  Har hatt Bygdin som utgangspunkt for tur i Jotunheimen selv, og det funket meget bra. Vi parkerte på en åpen grusplass på høyre side av veien over brua rett etter hotellet og teltet der. Sparte penger og kunne legge telt, soveposer og liggeunderlag i bilen før vi tok båten innover. Jeg antar du mener at dere skal gå fra Torfinnsbu til Gjendebu, ikke Gjendesheim? Om ikke vil jeg anbefale det på det sterkeste. Gjendebu er en av de triveligste betjente hyttene jeg har vært på. Går man fra Gjendebu til Memurubu får man med seg Bukkelægret som - etter min mening - er en vel så fin tur som Besseggen. Fra Gjendesheim går det jo rutebuss i sesong, og Valdres ekspressen hele året, til Bygdin. God tur!
 3. Anders Anton

  Anders Anton

 4. Etter at fjorårets store sommertur havarerte, er jeg nå i gang med å legge nye planer for denne sommeren. Jeg velger å skrive litt om den her inne, først og fremst for innspill. For det andre i tilfelle noen andre befinner seg i området på samme tid, eller rett og slett ønsker å henge seg på hele eller deler av turen. På en eller annen dato i begynnelsen av juni starter turen fra Finsehytta. Derifra følger jeg stinettet forbi Krækkja, Tuva eller Heinseter, Åan, Solheimstulen, Imingfjell, Lufsjå og Daggrø til familiehytta - Knatten - på Veggli. Der settes ski og øvrig vinterutstyr igjen sammen med teltet, som byttes ut med tarp. Fra Knatten bærer turen ned til bygda ved Lågen som blir utgangspunktet for kanoturen ned til Larvik. Ettersom jeg går alene og ikke har noe jeg skal rekke lar jeg vær, føre, humør og terreng styre tidsbruken. Regner med at jeg kommer til å bruke mellom 12 og 14 dager fra Finse til Larvik. Utstyr pakkes i henhold til føre og vær; både fjellstøvler og -ski tas med om nødvendig.
 5. Anders Anton

  Dametur på fjellet i august...

  En fin runde i Jotunheimen er som følger: Kjør til Bygdin, hvor i fra du tar båten til Fondsbu. Fra Fondsbu går man til Gjendebu. Fra Gjendebu over Bukkelegret til Memurubu, og over Besseggen til Gjendesheim neste dag. Fra Gjendesheim er det kort busstur tilbake til Bygdin. Dette er er en super tur hvor man kan få med seg to av de store attraksjonene i Jotunheimen. I tillegg så er båtturen over Bygdin en veldig fin anledning til å nyte synet av de flotte omkringliggende fjellene mens man firer seg opp til de kommende dagene.
 6. Litt om forventinger til turen og forventninger til turer generelt: kryssernorge.blogg.no
 7. Vi har nå fått nytt navn på bloggen: kryssernorge.blogg.no
 8. Anders Anton

  Blogger om friluftslivet

  Vår blogg het tidligere idetfeir.blogg.no nå kan dere lese om Norge på tvers-prosjektet vårt og om turlivet for øvrig på kryssernorge.blogg.no
 9. Mer om ruta, dagsetapper og hviledager på idetfri.blogg.no
 10. Jeg har skrevet litt om pakkeliste og Einar om fisketuren til Vassfaret i våres, på idetfri.blogg.no
 11. Anders Anton

  Blogger om friluftslivet

  Blogg om planlegging av Norge på tvers, turraporter og annet friluftsstoff: idetfri.blogg.no
 12. Anders Anton

  Kanotur i Vassfaret

  En noe forsinket turrapport kan leses her: idetfri.blogg.no Det ble fottur, men var en super tur lell.
 13. Nå har vi skrevet litt om unfangelsen av turideen og den tidlige fasen av planleggingen på idetfri.blogg.no
 14. Jan Erik: Ja, vi har store forventninger! Vi har per nå bare en grov plan, men ruta blir nok - har vi funnet ut - i det vesentlige ganske lik den Villmarksjents gikk. Jada, kano blir det. Dersom vi får det til å gå opp med logistikk og økonomi. Vi ser på hvordan vi skal løse det. Har du noen tips? Jeg var faktisk inne og leste om turen din helt i startfasen. Har vært mye inne på bloggen din senere også - mange fine innlegg! idetfri.blogg.no
 15. Takk @martin.m ! Det skal vi gjøre
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.