Gå til innhold
 • Bli medlem

MooCow

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MooCow

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Okay, takker, då bestiller eg
 2. Hei! Har nokon Zymax Skate 15/16 skøyteski med Rottefella performance sakte 15/16. bindingen på den eine skia rauk. Kan eg berre kjøpa denne [Hidden Content] og festa på plata som står på skia idag ? Legg ved bilde av skia
 3. Men er vel og no det er best tilbud på ski. Er jo og eit par tusenlappar å spara på utenlandske nettbutikkar i forhold til norske, slik eg ser det. Har to par randonneeski frå før, begge type pudder, så tenkte å utvida parken, med noko litt lettare, uten å sprenga banken. Klart fjellski er betre på flatene og til dels oppover og, men skal jo nedatt og Får sjå kva det vert til, styrer kanskje unda dei aller lettaste/skjøraste skoa då, og går kanskje eit hakk opp på robustheit på bindingar. Takk for tilbakemelding
 4. Hei! Vurderar å gå til innkjøp av noko veldig lette randonneski/konkurranseski, dette for turar som ikkje er rett opp og ned, men gjerne er lang anmarsj på. Mao. vekt er veldig viktig, men skal heller ikkje vera fjellski. Skal lengden på desse vera kortare enn vanlege randoneeski ? Noko tips til merke når det gjeld ski og sko ? Fischer transalp kan vel vera eit godt alternativ ? Bør heller ikkje vera av dei dyraste. Nokon andre enn sport-conrad som har bra prisar?
 5. Har du bilde eller mål av jakken i sammenpakka form ?
 6. Hei ! Har kasta meg på randonnee bølgja og skulle hatt meg eit lett dunjakke til å stappe i sekken. Har ei Mountain hardwear sub zero - som tek litt for stor plass og ei Bergans lyngen down - litt for tynn. Bør følgja med pakksekk/pakkast i lomme. Er ein del tilbud ute å går no på dunjakker, så lurte litt på Bergans Sauda down, er denne å anbefale ? Veit de om eventuelt andre jakker de anbefalar som er på tilbud no ?
 7. Flust har fraktfri veka og ein del tilbud, til dømes The North Face Venture Jacket til kr 799,- Herremodell [Hidden Content] Damemodell [Hidden Content]
 8. Har vore borti dette før, send dei ein mail eller skriv på facebook sida, så oppdaterar dei antageleg prisen på nett ! Gjorde ihvertfall det sist gang eg "purra".
 9. Isåfall er prisjakt.no eit tips Legg inn "agent" så får du melding når prisen går ned
 10. Bra tilbud på Bergans down light jacket på intersport [Hidden Content] Er i tillegg gratis frakt og retur i oktober av intersport ! Jakketilbudet gjeld forresten berre idag, fredag. Testar av jakken: [Hidden Content] [Hidden Content] Tilbake til vanleg pris 1799,- no mot 1199,- på fredag.
 11. Hehe ok, ingen tvil om at ho er custom made for netthandelen då ihvertfall, og antageleg er same som jotunheim.
 12. Hei ! Kjøpte her om dagen ei skaljakke - Jotunheim of Norway - glittertind. Vanskeleg å finna noko som helst info om jakken, ser no på netthandelen at dei sel brandsdal of Norway, som ser ut som kliss lik jakke, berre med andre fargar. Nokon luringar som får produsert billige jakkar i kina for så å selja her i Norge under forskjellinge "merkenavn" ? Har ikkje noko negativt å sei om jakken eg har kjøpt, har forsåvidt heller ikkje prøvt han Synes det berre var litt merkeleg med så lite info å oppdriva, nokon som veit noko meir om merka ?
 13. Har vanleg superundertøy som duger, men syns teorien om luft mellom kroppen og vidare lag høyrest bra ut !
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.