Gå til innhold
Memento mori

Craig M kjent som Spielberg på Appalachian Trail 2016.

Anbefalte innlegg

04E6E7A2-0087-4372-967E-67E4961699F8.jpeg.8ad76d522628cb3109c90e532837ad3b.jpeg

Craig McPherson satte en ny standard på trail videoer i USA med sine flotte episoder på YouTube. Det er rolig filming, utrolig lite musikk og en personlig reise fortalt med en perfekt radiostemme. Her har mange mye og lære, ta del i reisa ikke bare sluttresultat. Her blir han intervjuet av mighty blue. 

Skjult lenke - logg inn for å se den

Kan anbefale filmene hans, viktig å starte i rett rekkefølge  for å få med den personlige reisen. Han er helt grønn og filmer med en IPhone plus.

Det hele starter med utstyrsinnlegget. Mye Zpacks lettvekts utstyr og noen vil vel kjenne igjen oppsettet mitt i dette😂

Deretter kommer dag 0 på AT

Anbefaler en episode om dagen! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 21.9.2018 den 8.48, Memento mori skrev:

Skjult lenke - logg inn for å se den

Craig McPherson satte en ny standard på trail videoer i USA med sine flotte episoder på YouTube. Det er rolig filming, utrolig lite musikk og en personlig reise fortalt med en perfekt radiostemme. Her har mange mye og lære, ta del i reisa ikke bare sluttresultat.

Kan anbefale filmene hans, viktig å starte i rett rekkefølge  for å få med den personlige reisen. Han er helt grønn og filmer med en IPhone plus.

Anbefaler en episode om dagen! 

Begynte på første episode i stad og er på dag 6/7 nå. Blir ikke helt overbevist ang den nye standarden for trail videoer helt enda. Mye fram og tilbake med kamera når han går. Samt veldig forskjell på lyden til tider, på kanten til at det er for høyt med forvrenging. Kunne med fordel vært lengere klipp og filming av hva som skjer, og ikke bare prate og gi et sammendrag av hva som har skjedd. Men satser på at det blir bedre etterhvert! :)

Har sett 3 andre thru-hikes med ei dame siste ukene, som ligger på youtube som også kan anbefales. Ho har gått Appalachian trail (2015), Pacific Crest Trail (2017) og Continental Divide Trail (2018). Disse tre turene blir kalt Skjult lenke - logg inn for å se den og blir tilsammen ca 12,700km. Alt av filmer ligger tilgjengelig på youtube, både som vlogger som ble lagt ut mens ho var på tur, samt dokumentarer som ble laget i ettertid. Her er det mye prating og filming av det som skjer og det ho opplever, både langs stien og mye av det sosiale man opplever på disse turene, samt oppturer og nedturer. + en del tips som hører med på slike turer.

Dokumentarene: Skjult lenke - logg inn for å se den

Spillelistene for turene:
Skjult lenke - logg inn for å se den nederst i hovedfeeden, Skjult lenke - logg inn for å se den og Skjult lenke - logg inn for å se den.

Mye fantastisk natur på de to siste turene, bortsett fra når de går i kjedelig ørken i sør. Men når de kommer halveis og opp mot Canada er det utrolig flott natur! :D

Kunne fristet med en slik tur selv, men når man får høre hva de beregner av kostnader så kommer man fort på andre tanker! :P 

Endret av Kristian J. Vabø

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Enig med Skjult lenke - logg inn for å se den Homemade Wanderlust er inspirerende YouTube-kanal med merkbar stigning både i video og produksjonsteknikk utover i episodene. Og selvsagt også kompetanse på turlivet generelt. Anbefales.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.