Anders_G Skrevet 28. mai 2015 Del Skrevet 28. mai 2015 Hei, Jeg er på utkikk etter en steikepanne med varmeveksler. Har fått inntrykk av at jeg får en mye jevnere varme med varmeveksler enn uten, og tenkte at det må være en stor fordel ved steking. Jeg vet at det finnes ett alternativ fra Jetboil, men syns den er dyr. XXL skal ha 459, men Oslo Sportslager skal ha hele 769! Er det noen som vet om det finnes alternativer, da med varmeveksler/fluxring? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
steino2 Skrevet 13. juli 2015 Del Skrevet 13. juli 2015 Tror ikke noen andre produserer dette :\ 300gram.... er kanskje svaret itillegg til prisen? Litt billigere hos fjellsport (379,-) http://www.fjellsport.no/jetboil-stekepanne.html?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt#recensioner Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekspedisjonsmann Skrevet 13. juli 2015 Del Skrevet 13. juli 2015 Bare husk på at du ikke skal bruke utstyr med varmevekslere inne i teltet. Se gjerne denne tråden: http://www.fjellforum.no/topic/36357-kullos-en-usynlig-fiende/ 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Geir68 Skrevet 31. juli 2015 Del Skrevet 31. juli 2015 Jeg har Jetboil pannen, og er skuffet. Denne har ikke no-slip belegg(teflon), men er kun anodisert. Dette gjør at maten brenner seg lett fast, egg er nesten umulig å steke av den grunnen. Wok, bacon o.l fungerer greit. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rabbagasten Skrevet 1. august 2015 Del Skrevet 1. august 2015 Så vidt jeg vet er varmevekslerens oppgave å øke varmeutbyttet. Å steke med gass er vanskelig, for det meste av varmen er veldig konsentrert, og resultatet blir at det du steker brenner seg fast. For å unngå dette må du fordele varmen likt under stekepanna. Det kan du gjøre ved å bruke mer tykkbunnet stekepanne, eller å skaffe deg en varme diffuser som legges mellom flammene og panna. Har ikke sett norske forretninger tilby slike, men i USA er slike vanlige. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.