Jump to content

Dunpose og hund


Recommended Posts

Går dette sammen, eller vil det være stor risiko for at hundeklørne før eller siden lager hull i posen? Hunden er lydig og ganske rolig i teltet. Har lyst å bytte ut billigposen min i en kvalitetspose etterhvert.

 

Erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg bruker dunpose både sommer og vinter, og har gjort det i årevis. Har store polarhunder inni teltet, og jeg har aldri hatt noen problemer.

 

Eneste utfordringen du får er at de legger seg oppå posen hvis de får sjanse (deilig og myk). Så når jeg tar inn bikkja dytte jeg posen sammen i en haug fram til jeg legger meg.

Kan anbefale dunsovepose hvis du bare har råd til det. Fantastisk sovekomfort og lite volum.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Så bra da! Da kommer en dunpose temmelig høyt på prioriteringslista mi. Finnlappen min kroer seg også gjerne sammen oppå den posen jeg har nå, hun kommer til å bli helt yr når hun får dunpose. :) Tusen takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

Har enda ikke hatt noe problem med hund og dunpose. Yttertrekket på posen er vanntett så posen er like fin selvom hundene har ligget oppå den. Mer "bekymra" for underlaget. Hadde med en smågal hund engang som laget hull i underlaget. Det ble en kald natt. Men det jeg har nå virker mer robust og hunden min oppfører seg fint i teltet så det er heller ikke noe problem. Tror nok ikke du våkner med dun i hele teltet med mindre det har klikka for hunden i løpet av natta ;) Jeg tar det ihvertfall som en selvfølge at soveposen skal tåle å bli tråkket på av hund :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eneste jeg ville passe på er at man ikke klipper klør rett før man drar på tur. Ta de et par dager i forveien så de blir litt slitt. Da er ikke kantene så skarpe.

Godt poeng!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har to store hunder inni teltet og dunpose på sommern. Har aldri opplevd at det blir skader på posen. Jeg klipper alltid klør rett før tur, men vi har jo gått en stund før teltet kommer opp da, og da er ikke kantene på klørne så skarpe lenger (og hundene er rolige i teltet)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Går helt flott med både dunpose og oppblåsbart, her i gården. Posen har jeg aldri tenkt over at kan være ett problem. På det oppblåsbare pleier jeg å legge fjellduk eller jakke over, der bikkja trør inn i teltet. Ellers ingen forhåndsregler. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy