Kristian123 Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 Hei Det jeg lurer på er om jeg skal gå for non-stick eller ikke på trangia stormkjøkken. Jeg ser det går ann å få stormkjøkken med bare non-stick på stekepannen, kanskje det kan være en løsning? Jeg kommer til å bruke kjelene til for det meste vannkoking, men kan også lage risengrynsgrøt og andre supper og gryteretter i dem. Har hørt at non-stick ikke varer særlig lenge, og hjelper det i det heletatt eller brenner ting som grøt seg fast uansett? Takker på forhånd for alle svar! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kjellis Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 Har brukt Trangia kjel og stekepanne med teflonbelegg noen år nå og de er like gode enda, brukt på Optimus Hiker og multifuelbrenner. Synes matlagingen ble mye enklere enn uten og ikke minst rengjøringen Sent from my iPhone using Tapatalk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Har selv brukt primus sitt non-stick sett i flere år og heller ikke disse er det noen riper i. Men bruker alltid kun plast eller treredskaper til å røre i grytene og pannen med. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian123 Skrevet 29. november 2013 Forfatter Del Skrevet 29. november 2013 Åssen er non-stick med varme? Er det muligheter for at man på full styrke kan ødelegge belegget? Skap bruke Omnilite TI som har 2600W. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Åssen er non-stick med varme? Er det muligheter for at man på full styrke kan ødelegge belegget? Skap bruke Omnilite TI som har 2600W. Så lenge du ikke kjører full guffe uten noe i gryta eller panna bør det ikke være noe problem. Under steking bør du uansett regulere varmen så ikke ting blir brent. Belegget tåler høyere varme enn det maten gjør. Men liker du å spise svartbrent mat bør du kanskje vurdere en annen panne. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
afe Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Med tom kjele kan du greie å øydelegge kjele av kva som helst materiale med ein konsentrert flamme på 2,5-3kW. Med sunn fornuft og noko i kjelen/panna, er det ikkje noko problem sjølv med belegg i kjelen/panna. For koking av vatn, er det bare å køyre på full effekt. Vatnet held effektivt kjeletemperaturen nede på max 100°C. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
borgern Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Har en annen panne fra Trangia med belegg. Den har gått jevnt og trutt i mange år og er like fin enda. Sikkert hatt litt hard varme noen ganger og. Eneste jeg har gjort med en er å smøre den med olje før bruk første gang og så smøre den inn etter vask hvis den skal lagres noen uker uten bruk. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian123 Skrevet 1. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2013 Da faller valget på non-stick. Takker for hjelpen alle sammen! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.