Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Sliter med å holde salt tørt på tur, og dermed blir det store dotter som strøs med fingrene over maten. 

Blir med andre ord sporadisk salting, med annenhver munnfull veeeeldig salt.

 

Har prøvd original saltbeholder, og i år kjøpt en Light My Fire trekantet sak, med samme resultat.

Pepper er ingen problem, det holder seg tørt.

 

Noen gode tips?

 

Annonse
Skrevet

jeg bruker en gammeldags transparent filmboks (fujifilm tror jeg) til salt, den er ganske luft-tett. Ellers tåler ukvernet salt mye mer fuktighet en fint salt, om du orker å dra på en kvern.

Skrevet

Hei. Jeg bruker ei lita Superplastflaske med skrukork, den er vanntett. Eller var det et kjempetips det med ris, fungerer vel på samme måte som disse Silcagel-pakkene i el-nikkpakker.

  • Liker 1
Skrevet

Jeg tror riskorn i saltbøssa er den vanligste og enkleste løsningen. Ser det ofte på cafeer i utlandet, men ikke så ofte her i landet.

  • Liker 1
Skrevet

Putt litt riskorn (ukokt ris) opp i salt boksen, så holder det seg tørt   ;-)

Nå har jeg endelig fått svar på hvorfor besteforeldrene mine alltid brukte riskorn i saltbøssa. Mener å ha sett det andre steder også. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.