Gå til innhold
 • Bli medlem

Smeby

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Smeby

 • Bursdag 26. sep. 1972

Contact Methods

 • Skype
  Ragnar_lodbrok2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Eidsvoll

Nylige profilbesøk

665 profilvisninger
 1. Ekstern powerpack på 30.000mah med solcelle panel [Hidden Content]
 2. Kom hjem til en hyggelig melding fra Posten. innhold: 1 stk. Black Diamond Positron Keylock Screw (Skrukarabin) 1 stk. Black Diamond ATC (Klassisk taubrems) Så jeg måtte bare forte meg og hente pakken, og komme meg ned i klatreklubben. og få testet ut kjøpet Så nå etter et par timers klatring og sosialt samvær, føler jeg at jeg har gått på veggen
 3. Det går fint an og lage sin egen buldrevegg, hjemme, Vi har det i barnehagen der jeg jobber. Min erfaring, er man da bør lage den så pass stor at den utfordrer tilpass mye, og man bør kunne lage "nye" ruter. når barna begynner og finne den for lett. ( er jo god trening for både store som små). Har selv planer om å sette grep, på veggen ved trappa her i huset, eller ute på gavlen, men da med topp tau.
 4. Har selv klatret for mange år siden, men ikke vert aktiv i veggen på snart 13 år. Nå har mine gutter selv fått smaken på klatring. Så vi har kjøpt en sele til hver, og skru-karabin og brems. Meldt oss inn i en klubb Jeg tok brattkurs og og har nettopp tatt kortet nå. Når eldstemann bli gammel nok skal han også sendes på kurs, så han får forståelse for hvorfor, og hvordan vi sikre. så nå venter veggene på oss ute i de forskjellige sentre.
 5. Kunnskap er gull, og det vil det alltid være. Gå seg bort I helgen som var, var jeg på tur med speideren. Der laget vi en liten nattmanøvre for de eldste speidere. Målet var at de skulle gå en liten rundløype med kart og kompass, på 4 km. og 4 faste sjekkpunkter. Det skal siges at våre eldste speidere, er ganske bra drilla på bruk av kart og kompass. Men etter at de hadde gått 650 meter, var de lost. og fant ikke første oppfanglinje. det ble rett og slett usikrere på sine kunnskaper. Vi prøvde og guide dem over PMR radioer, med de stolte ikke på seg selv, og det ente med at vi
 6. Putt litt riskorn (ukokt ris) opp i salt boksen, så holder det seg tørt
 7. Her er cleo, vår nye turvenn.
 8. De hadde nok ikke fått lov og bruke Grønlansk luftrom hadde de skrevet at julenissen var på nordpolen, grønlenderne hevde jo selv han er fra grønland, eller var det drøbak. Hadde nok ikke takket nei til en slik tur, har vert innover innlandsisen i grønland i helikopter, og stått på kanten, og sett den kalve. og Sammen med de 10 dager i mygge og flue helvete, for og se moskus. så var det samlet sett en kjempe opplevelse.
 9. Gutter og jenter bør helt klart få mulighet for "egne ture". opplevelsen og fokus bli helt forskjelligt, har gjort det flere ganger, og gått helt samme tur, til samme sted, likt vær. samme voksne. og turerne er blitt helt forskjellige, i hovedsak er gutta mer fysiske i sin måte og oppleve naturen på, mens jenterne går litt mer forsiktig frem, og går opp i de litt mindre ting.
 10. Jobber selv i en naturbarnehage, Vi har to ord som diktere dagen for oss. "Grip dagen". Vi har planer både for året, halvåret, måned og uke, men ingen planer er viktigere end at de kan endres på dagen, hvis unga kommer opp med nye ideer, eller innspill. Jeg har hatt månedspaner som vi måtte legge på hylla for de barna interesse plutselig var et helt andre stedet, eksempel vis vulkaner. Det viktigste vi som voksne gjør er og være tilstede. Byr på oss selv når barna trenger det, og trekker oss unna, så de kan prøve og feile selv. Eksempler på aktiviteter vi har kan være: Så korn
 11. Hadde en fantastiske tur til knuttårnet i dag, kan anbefales som en liten dagstur Har en kml fil, men vet ikke hvordan jeg kan få den lagt inne som kart her noen som kan hjelpe.
 12. Tar heller end gjerne andre med på tur. Finnes det noe bedre, end og våkne til frostrøyk og nye myggstikk, røyk i klærne, så man får bussen alene når man skal hjem igjen. Men jeg holder til på østlandet, Skal bytheway, ut i kveld og introdusere en familien for naturens fortreffeligheter.
 13. Ny valp, gleder oss, til og begynne treningen igjen, og få oss en skikkelig tur hund
 14. Jeg har også laget mine egne kniver, også samme men mine gutter. er kjempe gøy, og hvis man legger litt arbeide i, får man en kniv med perfekt passfor i hånda, har laget knive i bjørk, ask, teak og never, bruker Helle og brusletto blader, og har laget en "samekniv" av bladet til gressklipperen, som jeg slipte til. men guttungen mistet den dessverre på en tur. ​Lykke til, er en kjempe fin vinterhobby, når det bli litt for kalt ute.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.