Jump to content

Tagging i dette forumet


Recommended Posts

Tagging av tråder har vi ikke brukt så mye på forumet. Men etter 9 år må vi nok vurdere å gjøre det. Rett og slett for å lette søk etter info senere. Når en tråd er tagget er det bare ett klikk for å finne alle trådene med samme tag.

De 2 trådene Primushjelpetråd og samletråd må vi vel splitte opp og tagge så det er lett å finne info senere? Eventuelt blir det en kjempejobb som vi kanskje vil trenge hjelp til.

Men så til emnet: Hvilke tags skal vi ha?

primus, kokesystem, primushjelp, samling, annet, ved, gryter, bensin, gass, parafin,

skal vi ha med merker: Optimus, MSR, ...

Kom med innspill...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Annonse

Primushjelpetråden er ganske nytteløs egentlig siden den er så stor. Separate tråder, med en beskrivende og nøyaktig tittel hadde derimot vert mulig å finne fram i.

Men om man kommer med spørsmål om primus, så får man av visse personer svar som "post spørsmålet i primushjelpetråden, så skal du få svar". Det synes jeg man burde slutte med, og heller lage egne tråder med en relevant trådtittel som f.eks. "Optimus 111 har lekkasje i pumpe. Råd ønskes", og ikke navn som "Hjelp! Sjiten funker ikke :(".

Det er ihvertfall min mening.

Og tags , slik du beskriver er også lurt.

  • Like 3
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Jeg er helt hundre prosent enig. Den primushjelpetråden er flott for de som trenger hjelp, men er helt ubrukelig for å finne svar og hjelp senere. Det er flott at folk er aktive der og det er nok også en lavere terskel for å spørre spørsmål der?

Vi begynte å rydde i den tråden, men vi måtte gi opp. Det ble rett og slett for omfattende! Er det noen som ønsker å hjelpe oss med dette? Det hadde vært flott om noen kunne plukket ut tråder og skilt de ut som egne poster.

Send evt en PM til Martin.m eller meg.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Uansett tråder rundt om burde dem tagges med trådstarters ønske av diskusjon. Altså er det snakk om telt skal det tagges med eks. Hilleberg eller Helsport. Gjelder tråden Primus, hva skal jeg velge, hvilken egner seg for fjell og vinter etc burde det kanskje tagges med eks. Kokesystem, Primus, Fjell, Vinter. 

Jeg har ikke vært på forumet lenge, å merker at det er slik jeg søker etter ting. Jeg søkte mye informasjon om telt før jeg kjøpte det, men det er vanskelig å finne uten å bare lese gjennom alt. Hadde alle trådene som trådstarter vært tagget med Merke og Produkt hadde jeg funnet alle relevante tråder veldig fort.

Som @mindviruz sier, heller en tråd per diskusjon enn en lang uoversiktelig, ikke søkbar tråd for 8912376452 forskjellige problemer. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy