Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Annonse
Skrevet

Jeg lager mitt eget, Beef jerky, er kjempe enkelt, syntes jeg og kan lage de smaks varianter jeg selv liker. Blir litt eksperimentering under veis. og det er moro,

 

Jeg tørker også andre ting, Bruker ikke de ferdig retter, syntes de er for dyre i forhold til hva man får for pengene, jeg tørker istedet, forskjellige grønsaker og kjøtt, Vakuumpakker det og rett i fryseren, så er det bare og ta opp, de mengder jeg trenger til tur. 

 

Holder på og tørke sopp (til middager) og bær(til grøt) nå, så jeg har til vinteren ture.

  • 9 måneder senere...
Skrevet

Gammel tråd, men uansett: Er det noen begrensing på hvor mye Beer Jerky en kan ha med seg hjem fra f.eks England?

Kjøpte meg 8 poser da jeg var over i starten av mai. £ 2.8 for en pose, noe lavere pris enn hva jeg har sett her til lands. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.