Gå til innhold
 • Bli medlem

finfyr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av finfyr

 1. Gammel tråd, men henger kanonene deres enda? Hvordan har dere hengt de opp? Vurderer å henge opp min kano selv, men er usikker på hvordan....
 2. 1055 dager siden sist aktivitet i tråden. Teltet er fortsatt i bruk av oss og vi er godt fornøyd. Lå fire personer i det i natt, på over 1100 moh. Lite vind, så det fungerte godt. Ser prisen har kommet opp over 10 000kr, tviler på at vi ville betalt så mye.
 3. Byggern har samme sag på tilbud, 98kr.
 4. Flere tips mottas med takk. Tenkte oss en tur med wigloen i løpet av neste uke. Vil innom viewpoint, så tar gjerne imot forslag til turer i området der. @Lee Sharpe, kanskje dere allerde har vært på tur og kan dele erfaringer?
 5. finfyr

  Wire til taubane

  Prosjektet er igang igjen, noen år etter! Har bestemt meg for å gå for statisk tau, og ble anbefalt i et hytteblad (!) å stramme opp tauet gjennom en tauklemme for å klare å holde det stramt nok. Det er 20% på tauklemmer på fjellsport, og lurer på om jeg kan bruke Petzl Basic Tauklemme til taubanen? Vurderer også å bestille tau med det samme, og da er det vel bare spørsmål om hvor lang en tar seg råd til å kjøpe...,
 6. Var ikke noen trådpose til bardunene da jeg kjøpte mitt for noen år siden, så det er i tilfelle noe nytt de har begynt med. Her stapper vi også bare teltet i bagen, og legger stenger osv. på toppen når det er ferdig stappet. Altfor lenge siden sist tur, på tide å komme seg på tur igjen!
 7. Kan ikke se for meg at det har noen betydning. En kan vel justere kitet ulikt på hver "side"?
 8. Vi bestilte egne poser til barna fra Isbjørn. Litt mindre enn voksenposer, men fremdeles så store at de har de i mange mange år fremover. Store og tunge, men veldig varme
 9. Hvor stort problem er dette? Tåler den ikke noen dager i sollys, eller kan den trygt henge på en vegg når solen en sjelden gang titter frem?
 10. Har fått filene ned på telefonen, men får ikke Geoviewer til å finne filene. Er sikker på at jeg ser i rett mappe, men virker ikke som appen ser at filene ligger der. Har testet både internminnet og sd-kortet. Får dere til med android?
 11. Vi skal vurderer tur dit igjen, men det er så mange ting en vil gjøre på ferie. Telemarkskanalen har vi også besøkt med kano, en flott opplevelse for store og små.
 12. Morsomt at du svarer i en 7 år gammel tråd, men likefullt veldig interessant for oss som har vurdert tur til dette området. Og flott med så detaljert beskrivelse av de ulike etappene, siden er bookmarked
 13. Har selv Wiglo LT4 som vi bruker, to voksne og to barn. Ekstremt godt fornøyd, høyt under taket, masse plass. Ikke noe lett telt, men fungerer ypperlig på korte turer. Også om vinteren. Finnes egne tråder om Wiglo, kan være verdt å lese.
 14. finfyr

  finfyr

 15. Har du sett på MSR Papa Hubba NX firemannstelt? Vi har et Bergans Wiglo som vi bruker når vi slipper å tenke på vekt og når det er vinter og kaldt. Kjøpte oss et MSR-telt til bruk på sommeren og når vi er avhengig av å kunne bære med oss teltet et stykke.
 16. Fikk tips om å teste såle. Så nå har jeg kjøpt en slik: [Hidden Content] Dessverre er sesongen over, så jeg får ikke testet skikkelig før neste år. Prøvde de noen turer i en skinnsko, og det virket umiddelbart å være verdt de 600,- som jeg brukte på sålene. Men jakten fortsetter på en sko som passer...
 17. Har også et par utgaver av Bitihorn Lightweight og er veldig godt fornøyd. Har også en short av samme typen, anbefales absolutt. Ser mange skriver bra om Norrøna Fjøra flex1. Synd at Norrøna skal ha små mye logo og nanv på den buksen, for meg fremstår den veldig "glorete". Kunne tenkt meg den med mindre logo og navn, som på bitihorn.
 18. Takk for en fin rapport. Vi har planer om å leie oss hytte i området en uke i sommer og leser så mye vi kan om området. Skal lese innleggene på bloggen din også
 19. - Familiemedlemskap i DNT. - 2 stik. Mountain Hardwear Lamina -15 (en venstre og en høyre) - Houdini Airborn Hat Bleached Black
 20. Fikk to stk Mountain Hardwear Lamina -15 i posten idag. En med høyre, og en med venstre glidelås. Enormt god plass til meg og kona når de ble koblet sammen. Gleder meg til å teste ut posene så snart som mulig. Ser på hektapåtur.no at det står at den tåler fukt. Hva legger de i dette?
 21. Har det blitt noen erfaringer i julen av den siste måneden?
 22. Jeg er forsåvidt mer interessert i hvilken variant du bruker av den løsningen der du fester kamera til skulderstroppen på sekken din. Syns det høres ganske så genialt ut.
 23. Fikk et tips om å sjekke ut Crispi Svartisen. [Hidden Content]? Noen med erfaringer?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.