Jump to content

Hva bør være på et multiverktøy(ala Leatherman)


eathprod

Recommended Posts

Annonse

Skrutrekkere er viktig,jeg bruker min letherman til det meste og tang,fil, kniv og skrutrekkere er mye brukt Jeg savner saks på min,jeg har Super tool som ikke produseres lengre og har brukt den hardt i snart 11 år.Både i jobb og fritid.Utrolig kvalitet..Hadde en mindre wave også men den holdt ikke 1 år.

Link to comment
Share on other sites

Fortell gjerne hva dere bruker de forskjellige til.

Har tenkt litt på "Buck 732 X-Tract Fin" som veier bare 170 gram, men usikker på kvaliteten på tangen, og lurer på om ikke jeg kan få bruk for flere ting på multiverktøyet i fremtiden.

682706.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Eg har aldri med meg slikt på tur!

Som kniv er ein god tollekniv mykje betre. Vinterstid har eg med meg ein kubbebitsholder med bits som passer til skruvane i skibindingen, skrujernet i Letherman passar ikkje. Skulle eg finne på å ha med meg ei nebbtang, har eg mykje betre tang enn den som er i Letherman. Til primusen fulgte det med verktøy som fungerer til sitt bruk.

Link to comment
Share on other sites

Vinterstid har eg med meg ein kubbebitsholder med bits som passer til skruvane i skibindingen, skrujernet i Letherman passar ikkje. Skulle eg finne på å ha med meg ei nebbtang, har eg mykje betre tang enn den som er i Letherman.

Finnes utvidet bitset til Leatherman, kan tenkes en av dem ville passet?

Jeg tenker at litt av fordelen med leatherman ikke er at man har med mye man vet man trenger på den, men at man har med verktøy man kanskje ikke hadde forutsett ett behov for, som fort kan være greit å ha likevel.

Noe revnet, man prøver å sy, og nåla blir sittende godt fast i tykt stoff. Hva gjør man? Flipp ut nebbtanga, og dra nålen lettere gjennom. Kanskje ikke noe man hadde tenkt på på forhånd, men veldig greit akkurat der og da.

På den annen side, etterhvert kjenner man kanskje både utstyret sitt, og reperasjon av det, godt nok til å ha bedre oversikt over hva som kan trengs enn hva jeg har? ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy