Gå til innhold

eathprod

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har ikke mye erfaring med varder, og selv om jeg har passert noen av de må jeg innrømme jeg ikke vet hvordan man skal "navigere" utifra en varde, kanskje noen kan oppdatere meg? Her noen er bilder ved Polarsirkelsenteret på saltfjellet hvor turister har et eget område å lage varder på. Jeg og bikkja på tur, tatt mellom Nissvasstinden og Langdalsskardet.
 2. Er ingen ekspert på området, men har hørt at de burde få valpe-for til det står på pakken når du skal bytte til unghund eller voksenfor slik at valpen ikke vokser for fort og så får problemer med overbelastning av skjelettet, nå har jeg også hørt at en Schæfer vokser veldig fort i høyde, for så å utvide seg når den blir større. Vil tro oppdretter eller en veterinær kan uttale seg mere sikkert. Vil ikke gitt for mye brødskive, gjærbakst til hund kan omdannes til alkohol i magen til dyret, men er mange som starter dagen med å gi et par skiver med leverpostei til bikkja om morgenen(er vel snakk om store mengder) Min spiste veldig dårlig en periode, dyrelegen sa han hadde bare en testikkel, han ble kastrert pluss at han fjerna brokken. Etter det tok matlysten seg opp igjen. Finnes mange måter å få hunden til å spise på, eksempel å fjerne maten om den ikke spiser, for så å ikke ta den frem igjen før neste foringsrunde(deler opp maten slik at han får to ganger om dagen) Vet de er veldig behjelpelig på hundesonen.no/, de kan sikkert gi deg gode råd om foring. Min veterinær anbefalte meg omega-3 som er beregnet til hund(da tran er tillsatt vitaminer som en hund kan få for mye av), det ville ha god virkning på skjelett og nervesystem. Omega-3 til hund er dyrt, men har vert fornøyd med 1 liters flaska til 169,- de har på handlers.no, tror også seloljen fra Vom og Hundemat er bra priset.
 3. Friluftsuke på Oslosportslager 20 - 40%
 4. Har sett etter litt av det samme Ikke bestemt meg enda, men her er en link til slike kameraer med spesifikasjoner så du kan sammenligne http://produkt.akam.no/vis_kategori.php?cat_id=6&manufacturer_id%5B%5D=&tc%5B23%5D=gt&tv%5B23%5D=&tc%5B24%5D=gt&tv%5B24%5D=&tc%5B183%5D=checkbox&tv%5B183%5D%5B%5D=&tc%5B5759%5D=bool&tv%5B5759%5D=ja&sortering=min_price&ppp=25&searchFilter=Begrens+s%F8ket+her&sortering=min_price
 5. Fortell gjerne hva dere bruker de forskjellige til. Har tenkt litt på "Buck 732 X-Tract Fin" som veier bare 170 gram, men usikker på kvaliteten på tangen, og lurer på om ikke jeg kan få bruk for flere ting på multiverktøyet i fremtiden.
 6. Hva bruker dere på multiverktøyet i naturen? Noen som bruker den til å skru på primus med? Kommer bare på kniv, tang og saks jeg bruker.
 7. Saltfjellet og Sulitjelma av Cato Hultmann kansje?
 8. Har ca. 11,5 cm. Har prøvd forskjellige fjellsko som passet bra fremme, men ankelstøtten var for dårlig. Fant ut at all slags tester av fjellsko var bare bogus, måtte ut å teste selv og fant raskt ut at testvinnerne ikke var de beste for meg. Endte med Hanwag Tatra som ble et kompromiss mellom robusthet og vekt(alle Hanwag sko jeg prøvde passet meg bra faktisk).
 9. 20 - 40 % på skallbekledning og ryggsekker på Oslo sportslager
 10. Amfibi.no selger alt av Aclima undertøy til 50%
 11. 20% på alle varer (sikkert bare ordinære varer) på stormberg.no t.o.m. onsdag 9/6 kl. 23.59 Rabattkode: Sommer2010
 12. Ser Hund & Natur har fått inn Traverse Pro bukser igjen, de selger Jakker av Lundhags og.
 13. Står noen tips på denne siden om pakking av sekk. http://www.naturtips.no/vipakker.htm#Pakk%20sekken%20din%20sj%C3%B8l
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.