Jump to content

Bestilling av sovepose hos isbjorn.no umulig?


Recommended Posts

Bestilling av Jan Mayen sovepose fra isbjorn.no

Prøvde først å sende et bestillingskjema, sendte så mail etter tre dager og i dag (tre dager etter email) har jeg ringt to ganger. Får jo ikke tak i disse folka, har lyst å bestille en Jan Mayen sovepose men det er jo umulig å komme i kontakt med disse folka.

Nå er det like før jeg velger å gå et annet sted for å kjøpe god vinterpose, har dere andre gode forslag til en sovepose med komfort til -20?

Telemarkingen.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

jeg har hatt lignende opplevelser selv. Jeg bestillte en pose av de, men det ble somlet så fantastisk mye at selv om turen min var nesten 3 mnd fram i tid så fikk jeg ikke posen i tide. Jeg var vekke i en mnd på tur og da jeg kom hjem var posen ankommet, og sendt i retur av posten fordi jeg ikke hentet den.

Men, jeg har inntrykk av at disse posene er virkelig gode og at folkene bak har den beste hensikt. Det blir kanskje litt for mye å gjøre i enkelte perioder?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har bestilt der flere ganger og som regel har posene kommet raskt. Men i et par tilfeller har de manglet materialer og hatt problemer med å skaffe. da har det tatt tid. Og det er ikke alltid de har svart veldig raskt for å si det slik.

Link to comment
Share on other sites

:oops:

Ikke gi deg med å ta kontakt. Posen er verd det. Skulle bestille den samme posen som jeg selv har, til min datter for for 2 julekvelder siden. Det tok nok en måned, men ikke to måneder. Ellers fornøyd med servicen jeg fikk på telefon. Sitter i allefall igjen med en positiv erfaring. Tror ikke de har produksjon av posene 100 % av tiden.

Kjempe fornøyd med produktet. Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy