Gå til innhold
  • Bli medlem

dimex

Aktiv medlem
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

dimex vant dagen sist 8. mars 2017

dimex hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

95 Good

Om dimex

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Den jeg lagde ble 274gram. Kunne klipt bort mer stoff men også gjort den mindre. Puta er ca 34x24x13cm
  2. Kjøpte det jeg mener var Wellpur Lyngen hos Jysk, der var det revet memoryfoam i puta som man kan plukke ut for å redusere tykkelsen (skal stå beskrevet på eska). Siden den ble for høy for meg så plukket jeg ut endel foam og brukte det til å sy en egen turpute av et gammelt putetrekk. Komprimerer bra og veier lite.
  3. https://open.spotify.com/track/4Tov4U60mI5MhWWusJNYrg?si=5dYqwpbxQZSDfBRU7GS24Q
  4. Kjøpte meg en primus gravity III siden jeg ønsket mer varmespredning under matlagingen. Er fornøyd så langt. https://braasport.no/produkter/utstyr/turutstyr/spise-og-kokeutstyr/kokeapparater/gravity-iii-gassbrenner/16657/p328196
  5. Var på reinsjakt med en kar for mange år siden og da var det antakelig akkurat dette som skjedde med skoa hans på dag 1. Selve sålen så helt ny ut.. Han satt på hytta resten av helga før han måtte gå 1 mil på de skoene når vi skulle hjem.
  6. 2 pers, 6 dager, 450g gass. Primus Gravity III, tidvis mye vind så brukte vindskjermen mye. Stekt fisk 4 ganger (den ene var feit så den putra leenge), kokt vann til middag alle dager (real / potetmos), kaffe og toddy opptil et par ganger daglig. Ingen bruk av termos for å holde vannet varmt. Brukte hele gassflaska.
  7. headover/halsen til forsvaret.. Buffene du får ellers er bare leketøy i forhold.
  8. Jeg er på utkikk etter en goretex bukse som kan erstatte gode gamle Bergans Breheimen. Jeg ønsker utenpålommer, lufting og mulighet for å stramme buksa rundt støvlene (ikke med strikk) for å ikke få vann i fjellskoene når jeg vader dypere enn toppen på dem. Den gamle breheimen-buksa var egentlig optimal for meg, men den eneste liknende modellen jeg finner ser ut til å være Norrøna finnskogen...
  9. dimex

    Junkerdal

    Hei Line, Har du gått turen? Når tenker du gå? Regner med du går Lønsdal -> Skaiti eller Storeng og deretter Sulitjelma. Fra Sulitjelma kan du fint gå tilbake til Saltdal (Rognan/Botn/Saksenvik) på ~en dag om du går jevnt og i ett. Dersom jeg er hjemme når du går så kan jeg være behjelpelig med skyss tilbake til Lønsdal.
  10. 2-3mm plastbelagt wire, fra feks. Biltema.
  11. Mener du seriøst at dersom en konkurrent må legge ned så er det normalt å stå å danse og juble over det mens man krysser dem ut på et bilde man har hengt opp? Det har ingenting med konkurranse å gjøre.
  12. Det at de krysser ut bilder av konkurrerende butikker når de legges ned er en generell xxl praksis som har eksistert i mange år. Synd at dette er ungdoms første møte med arbeidslivet. Selvsagt fører konkurranse til at noen kanskje må stenge, men det bør være unødvendig å danse rundt å glede seg over det. Dette er en syk bedriftskultur.
  13. https://www.xxl.no/mackenzie-monashee-frying-pan-stekepanne-fiolett/p/1109114_1_style?gclid=Cj0KCQjwxYLoBRCxARIsAEf16-tiCWVkjdaOgRocj8JDAN6bUCWoYrke5O-9zTUDayTmzVaeKQfMsvgaAnvZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Fikk denne i en gave en gang, syns den er veldig fin i bruk, og lett, men bunnen slår seg.
  14. dimex

    Ny i marka

    Hvordan gikk første tur? Ble det Åselidalen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.