Jump to content

gremlin

Aktiv medlem
 • Posts

  855
 • Joined

 • Last visited

About gremlin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gremlin's Achievements

 1. Jeg tok det for gitt att det er neste sommer dere skulle på tur..............hvis det er nå senhøstes og mot vinteren, er det selvsagt ikke noe gress å finne!!
 2. Ikke for å være kritisk, men vil dere ha / få lov til å ha hestene nær hyttene du snakker om? (går ut ifra att det er DNT hytter) gress til hestene er vel ikke noe stort problem i de traktene der, finnes jo mange hester i Trøndelag å..............selv om jeg aldri har gått den ruten du viser til.
 3. samekniv...........helt grei å skjære brød med!!
 4. tørke tannkrem?? galskap...........:) tenna blir like rene uten tannkrem!
 5. Lupine Betty RX14 på 4500 lumen kanskje.....................:)
 6. Jetboil tilbud hos fjellsport.no denne helgen og jeg fikk lyst på en Jetboil SOL , leste tidligere kunders vurderinger og alt så bra ut helt til jeg kom til siste kommentar...........der ble produktet slaktet!!! Noen her inne som har dårlige erfaringer med Jetboil SOL??
 7. fulgte med "stekepannestativ" til min Primus EtaSolo, har aldri brukt det - men tror det funker greit.
 8. "stakkars dumme mann".......var første reaksjonen! MEN nå har det seg vel slik att han tross alt levde store deler ute likevel og det står det jo respekt av! men det kommer likevel litt i skyggen av "avsløringene".........vi er ikke vant med slikt tv-juks her i norge, når det gjelder våre frilufts og ekspedisjons helter!! De fleste av oss nordmenn og kvinner ser jo på Bear Grylls som en klovn og idiot. jaja hvis jeg var Clausen, ville jeg nok emigrere til afrika for noen år til stormen har lagt seg! Han har igrunnen mistet sin troverdighet som "villmarkskjendis", han vil jo alltid bli husket som "han som jukset" - det kan jo sammenlignes med idrettsfolk som blir tatt for doping.
 9. Første gangen ladet jeg Solioèn via USB kabel, men har kun brukt solcellene i ettertid! Og ja de må ha sol (og varme) så fort det blir overskyet kobler den ut oppladingen ser det ut til. Men fungerer tilfredstillende for mitt tlf/ipod bruk når jeg er på tur. synes ikke det tar sååå lang tid å fullade solioèn via solcellene, men har ikke tatt tiden på det - det avhenger selvfølgelig av solstyrken! Det er faktisk den første av en rekke billige solcelle saker jeg er fornøyd med! Ja jeg leter etter noe som kan lade batterier til Nikon - EN-EL3A og EN-EL4...... men ikke akkurat ett must!! Hadde bare vært moro å finne noe som kan benyttes!
 10. Jeg har nå brukt Solio "classic" noen uker og det fungerer helt greit for lading av telefon og ipod! MEN jeg leter etter noe som kan lade fx kamerabatterier i en "krisesituasjon"......noen som har noe å anbefale der??
 11. Jepp!! en omgang eller tre med"grønlands valla" og strykejern duger.
 12. [Hidden Content] Femundsmarka må være ett utrygt sted, bare egnet for de hardeste av de harde...........nå har det skjedd igjen! Hva med fjellregel nummer 1? Legg ikke ut på langtur uten trening!
 13. Lekker ikke - såfremt du ikke snur den opp ned eller noe sånT........
 14. Eller en plastpose eller to.........
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy