Jump to content

gremlin

Aktiv medlem
 • Posts

  855
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gremlin

 1. Jeg tok det for gitt att det er neste sommer dere skulle på tur..............hvis det er nå senhøstes og mot vinteren, er det selvsagt ikke noe gress å finne!!
 2. Ikke for å være kritisk, men vil dere ha / få lov til å ha hestene nær hyttene du snakker om? (går ut ifra att det er DNT hytter) gress til hestene er vel ikke noe stort problem i de traktene der, finnes jo mange hester i Trøndelag å..............selv om jeg aldri har gått den ruten du viser til.
 3. samekniv...........helt grei å skjære brød med!!
 4. tørke tannkrem?? galskap...........:) tenna blir like rene uten tannkrem!
 5. Lupine Betty RX14 på 4500 lumen kanskje.....................:)
 6. Jetboil tilbud hos fjellsport.no denne helgen og jeg fikk lyst på en Jetboil SOL , leste tidligere kunders vurderinger og alt så bra ut helt til jeg kom til siste kommentar...........der ble produktet slaktet!!! Noen her inne som har dårlige erfaringer med Jetboil SOL??
 7. fulgte med "stekepannestativ" til min Primus EtaSolo, har aldri brukt det - men tror det funker greit.
 8. "stakkars dumme mann".......var første reaksjonen! MEN nå har det seg vel slik att han tross alt levde store deler ute likevel og det står det jo respekt av! men det kommer likevel litt i skyggen av "avsløringene".........vi er ikke vant med slikt tv-juks her i norge, når det gjelder våre frilufts og ekspedisjons helter!! De fleste av oss nordmenn og kvinner ser jo på Bear Grylls som en klovn og idiot. jaja hvis jeg var Clausen, ville jeg nok emigrere til afrika for noen år til stormen har lagt seg! Han har igrunnen mistet sin troverdighet som "villmarkskjendis", han vil jo alltid bli husket som "han som jukset" - det kan jo sammenlignes med idrettsfolk som blir tatt for doping.
 9. Første gangen ladet jeg Solioèn via USB kabel, men har kun brukt solcellene i ettertid! Og ja de må ha sol (og varme) så fort det blir overskyet kobler den ut oppladingen ser det ut til. Men fungerer tilfredstillende for mitt tlf/ipod bruk når jeg er på tur. synes ikke det tar sååå lang tid å fullade solioèn via solcellene, men har ikke tatt tiden på det - det avhenger selvfølgelig av solstyrken! Det er faktisk den første av en rekke billige solcelle saker jeg er fornøyd med! Ja jeg leter etter noe som kan lade batterier til Nikon - EN-EL3A og EN-EL4...... men ikke akkurat ett must!! Hadde bare vært moro å finne noe som kan benyttes!
 10. Jeg har nå brukt Solio "classic" noen uker og det fungerer helt greit for lading av telefon og ipod! MEN jeg leter etter noe som kan lade fx kamerabatterier i en "krisesituasjon"......noen som har noe å anbefale der??
 11. http://www.retten.no/lokale_nyheter/article5654167.ece samme dag!
 12. Jepp!! en omgang eller tre med"grønlands valla" og strykejern duger.
 13. http://www.retten.no/lokale_nyheter/article5653362.ece Femundsmarka må være ett utrygt sted, bare egnet for de hardeste av de harde...........nå har det skjedd igjen! Hva med fjellregel nummer 1? Legg ikke ut på langtur uten trening!
 14. Lekker ikke - såfremt du ikke snur den opp ned eller noe sånT........
 15. Eller en plastpose eller to.........
 16. Nei takk!! fin natur og sikkert en fin tur å reise med hurtigruta - men gudbedre så kjedelig tv program!!! Nesten like ille som tunnelsendingen fra NSB/NRK i fjor.
 17. Solio har vært diskutert her tidligere - i en annen tråd, og der var det flere som lovpriste produktet!! Var vist grei nok til å lade mobil og småelektronikk på tur. Bestilte en fra ebay nå nyss, har ikke den helt store troen på produktet - men skal nå prøve!!
 18. De fleste av Nikons litt dyrere modeller er gode i ruskevær, spesielt imponert over min D200 og D2X.
 19. http://www.retten.no/lokale_nyheter/article5640252.ece Hvis ikke kan det gå slik!!
 20. Nei det virker ikke som om det er noen tradisjon for å lage hustelt i Norge, mange av oss har vel strevet med de blytunge bomullsteltene på sytti og tidlig åttitall ( de som luktet mugg, var lekke som en sil,(husk nå å ta med pressenning!!)og nærmest umulige å sette opp alene...) om de var norske husker jeg ikke. Vi nordmenn er jo campingvognfolket.......mulig det er vær og føre som har gjort det slik?! Hvis man med hustelt mener ett stort telt for fx to personer kan man jo bare kjøpe ett av Helsport eller Bergans største, jeg garanterer att de fint vil greie en og annen natt på en campingplass... eller en lavo! De standard husteltene av den råbillige typen som fåes overalt er ikke akkurat noe å satse på for en småbarnsfamilie under noen regnværsdager! Men som det sies av andre; Coleman har brukbare hustelt, og ta en kikk på www.billigcamping.dk de har litt av hvert uten att jeg vil garantere kvaliteten.
 21. Synes ingen av disse duppedittene fungerer mer enn godt under middels, og det samme gjelder for små solcelleladere...... Har prøvd mange rare saker opp gjennom årene! Den saken "Koppen" omtaler inneholder ett penlightbatteri - på min tlf var det eneste den gjorde å kortslutte.........
 22. Stort sett meget fornøyd med det jeg har hatt av Hagløfs klær!!
 23. En ganske alminnelig bjønn altså.....nå ble jeg skuffet!! Yeti hadde vært mye morsommere!! men joda typiske bjørnespor det der, jeg gir meg.
 24. Laseroperasjoner er BARE for de som er LITT svaksynte, det kan ikke utføres på alle.... kjøpte "OTG" solbriller som brukes utenpå mine vanlige, de har litt sidebeskyttelse og virker greie sålangt! Polaroid har mange forskjellige - menjeg kjøpte noe billig juggel på ebay....men de duger til mitt bruk!
 25. gremlin

  Høydeskrekk

  Denne turen greier jeg med høydeskrekk uten problemer - så det går nok bra!! har gått både fra spiterstulen og juvass uten å føle noe til høydeskrekken - hvis jeg derimot ser fjellklatring på tv blir jeg gele i bena!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy