Gå til innhold
 • Bli medlem

Telemarking

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Denne turen droppes, er jo på trynet at jeg ikke har tenkt mer nøye gjennom dette.....
 2. Har sett litt på google maps, tenkte det var noen kraftverk der ja, men var ikke helt sikker på om det var tilfelle. Tenker jeg kanskje må forandre litt på planene, kjøre bort til rutene som ser vanskelig ut.
 3. Hei! Har lenge tenkt på å padle med kano fra Ringebu - Tretten - Lillehammer - Eidsvoll - Årnes - Fetsund - ned til Fredrikstad/Sarpsborg. Er det noen her som har gjort lignende tur? Hvor lang tid kan man bruke på en slik tur? Vanskelige stryk, mye hvitt vann osv? Lurer vel først og fremst på om det er noen farlige strøk, fart på vannet de ulike stedene. Har ca to måneder fri hver sommer som jeg kan bruke på dette. Vet enda ikke når det blir, men tenker at sommeren 2013 er en mulighet. Sommeren 2012 har jeg tenkt meg å padle med kano fra Notodden ned til Tokke kommune l
 4. Kan noen forklare litt om dette? Jeg bor i Fredrikstad og har muligheten til å prøve dette ut Hvorfor er dette så bedre enn å få sendt post til Norge? Hilsen en som ikke kan noe om dette.
 5. Har nå prøvd ut Jan Mayen soveposen fem ganger, var -25 på det kaldeste og sov bare i boksern. Soveposen er god og romslig og holder det produsenten lover. Den er litt tung men mister jo ikke effekten hvis den blir våt, slik som dun gjør. Passer supert til mit vinter/vår/høstbruk, bruker da selvsagt pulk om vinteren.
 6. stormberg.no har tilbud på en del varer, trelags bukse til 1400 koster f.eks 499. Vet ikke om kvaliteten er noe tess på stormberg.
 7. Jeg har en Rhodesian Ridgeback, super familiehund, men må bruke dekken hvis det blir under -10. Er han i aktivitet så er ikke kulde det store problemet. Ridgeback er supre familiehunder og er ganske sterke. Min 40 kg hannhund drar meg lett som bare det - oppoverbakke eller nedoverbakke (jeg er 85 kg). Du må ha med varmt dekken når det er pause. Eneste minus med RR er at du må ha med dekken hvis du skal ut på tur. RR vil tåle dårlig å sove ute om vinteren eller være med på større ekspedisjoner. Neste hunden jeg skal kjøpe blir nok en husky, eller alaskan manamut, det pga at
 8. Denne virker jo litt genial, ikke sett noe slikt før.
 9. prøvde å lete litt etter skoene, fant denne på finn: [Hidden Content] de sorel skoene er jo bra, men størrelse 42 blir for liten for meg tror jeg.
 10. Var i xxl på sarpsborg i dag og er litt skuffet nå, ikke flere lacrosse sko av typen Reunion Mens II 17. Det var noen sorel sko der som gikk ned til -73,3 men de var for klumpete å gå i, prøvde 43 i skostørrelse og de var ganske romslige. Jeg bruker 43,5 - 44 til daglig. Så jeg tenker at jeg bestiller "Reunion Mens II 17" på nettet, men lurer på om jeg skal velge størrelse 43 hvis jeg til vanlig bruker 43,5 som skostørrelse? Noen som har skoene og kan gi tilbakemelding om skoene er litt større enn vanlig? edit: fanken! Sjekket xxl.no og de har bare skostørrelse 45 og 48.....
 11. De skoene der ser jo greie ut, skal til xxl i Oslo i dag, da blir det kanskje slike på meg Varmer skoene i lav aktivitet i sånn ca -25 ?
 12. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en varmedress som jeg kan hive i pulken og ta på meg når jeg er i telt eller ikke går på ski. Jeg fant også følgende støvler, 100% vanntette, varmer til -40 og koster 1000 Er dette noe vi fjellfolk kunne bruke? F.eks når en har kommet frem til en basecamp. [Hidden Content] Varmt ned til minus 40!
 13. Fant den helt tilfeldig, er jo kjekk å ha som backup/hjelp hvis du er sterkt kjølet ned e.l.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.