Jump to content

Øyvind1980

Aktiv medlem
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øyvind1980's Achievements

 1. Bæringen er problemfri, har gjort ruten to ganger selv. Skulle mene at den ikke er så lang som 1 km men mulig jeg husker feil. Nydelig plass dette, rågaloni er en fabelaktig plass og telte. I øyarvatnet så er det også mulig å få ganske stor fisk. Samme gjelder håhelleren. Fiskekort på sirdalsiden vet jeg ikke noe om. Du kan jo skjekke inatur.no om det finnes noe der.
 2. Vurdert ett standard spruttrekk? Vi anta at ett av f.eks Ally sine ville kunne passe greit, men det vil jo innebære og popnagle fast noe til å feste gummistrikket rund kanoen i.
 3. kan ikke komme med mer enn at jeg også ville vært interessert i å padle der
 4. Har samme packraften selv. Er ett fantastisk morsomt leketøy i elver av til dels grov sort dette her. Personlig ikke mitt valg når turen går hovedsaklig på flatt vann men den funker jo der også. Betydelig tregere enn en god flattvannskano på de flate strekkene. Er jo også helt andre begrensinger på hvor mye man kan ta med seg selv. Til sommeren skal jeg padle hele vindelelven(sverige) med packraften. Det skal mildt sagt bli stor stas.
 5. det første som slår meg er at du må få deg en kajakkåre Trimmingen virker ikke gal spør du meg, men jeg er ingen elvekajakk ekspert. En annen ting du skal være obs på er å ha ting i kajakken som du potensielt kan henge deg fast i skulle du gå rundt. Skjer det i elv, så er det potensielt livsfarlig og ikke komme løs fra kajakken ved ett fall. Virket jo ellers imponerende, ble nesten litt inspirert
 6. denne turen har jeg gjort selv. Er en veldig veldig fin tur. Si ifra hvis du lurer på noe i forhold til rutevalg osv. Øyvind
 7. jeg har lekt med tanken men aldri fullført enda. Mulig er det, men innebærerer en hel del bæring og motstrømspadling naturligvis.
 8. ensom blir du nok neppe i femundsmarka. Fisket kan tidvis være bra, men også tidvis dårlig. Øystein Køhn har en grei bok med veldig mange padleruter. Muligens en grei plass og leite. Personlig liker jeg nordområdene i norge/finland godt. Nord Sverige byr også på padlemuligheter, uten at jeg har fått testet de enda. I norge er det vel få plasser som matcher femundsmarka totalt sett så lenge man har bestemt seg for og bruke kano. Er ett par elver i nord jeg vil padle selv, ellers sliter vi i dette landet med at forferdelig mye av elvene våre er fulle av reguleringer eller bebyggelse.
 9. Ville også anbefalt en større modell. De flyter bedre i løs snø og de er lettere å fordele vekt i. I forhold til pulken, jeg har ingen planer om å reise til danmark med det første men jeg bor i kristiansand og mange dansker tar jo båten hit når de reiser til norge. Hvis det er planen deres så kan jeg obevare pulken for dere. Så plukker dere den bare opp når dere er på vei. Jeg har grei plass i garasjen.
 10. heisann markus. Ville først bare si at jeg syntes det du driver med er helt konge. Jeg har endel erfaring med flere turer med varighet på rundt måneden +-. Vinter som sommer. Jeg ser at du bor i kristiansand, hvilket jeg også gjør. Hvis du har lyst til å ta en prat og en kaffe så kan jeg veldig gjerne gi deg de råd og vink jeg har på lager, samt høre mer om det du driver med. Jeg planlegger turer til canada selv, og har satt meg rimelig godt inn i regelverkene samt at jeg har enkelte kontakter jeg kan sette deg i kontakt med. Gi meg ett vink så ser vi Øyvind
 11. du kan selvsagt ha helt sett i at dette kan være brunbjørn. Bildekvaliteten er vel såpass begrenset at det vanskelig skal la seg bestemme med sikkerhet. Er enig at svartbjørn er det ikke.
 12. blir gøy å se hele historien deres når dere er ferdig med den. Bjørnen på bildet så jo mistenkelig ut som en grizzly, noe som vel er litt uvanelig i de traktene der. Den ser ut til å ha både den voldsomme skuldermusklaturen og det noe flatere hodet som de er kjent for. Svartbjørnen kan jo naturligvis også forekomme i denne fargen men pga skulder og hodet vil jeg si grizzlybjørn.
 13. Syntes denne er en smule drøy, tatt i betraktning det lille vi vet om saken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy