Gå til innhold

Øyvind1980

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind1980

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bæringen er problemfri, har gjort ruten to ganger selv. Skulle mene at den ikke er så lang som 1 km men mulig jeg husker feil. Nydelig plass dette, rågaloni er en fabelaktig plass og telte. I øyarvatnet så er det også mulig å få ganske stor fisk. Samme gjelder håhelleren. Fiskekort på sirdalsiden vet jeg ikke noe om. Du kan jo skjekke inatur.no om det finnes noe der.
 2. Vurdert ett standard spruttrekk? Vi anta at ett av f.eks Ally sine ville kunne passe greit, men det vil jo innebære og popnagle fast noe til å feste gummistrikket rund kanoen i.
 3. Øyvind1980

  Tara-kløften Montenegro

  kan ikke komme med mer enn at jeg også ville vært interessert i å padle der
 4. Øyvind1980

  Like før jeg tar skrittet.

  Har samme packraften selv. Er ett fantastisk morsomt leketøy i elver av til dels grov sort dette her. Personlig ikke mitt valg når turen går hovedsaklig på flatt vann men den funker jo der også. Betydelig tregere enn en god flattvannskano på de flate strekkene. Er jo også helt andre begrensinger på hvor mye man kan ta med seg selv. Til sommeren skal jeg padle hele vindelelven(sverige) med packraften. Det skal mildt sagt bli stor stas.
 5. Øyvind1980

  Hurra jeg ble pappa i dag

  gratulerer!
 6. Øyvind1980

  Fjellforum på dødsleiet

  Dette har ikke jeg interesse i å fortsette. Jeg la ut min generelle mening, essem sin reaksjon syntes jeg andre kan bedømme. Ett par tips til deg har jeg uansett. du virker jo glad i å diskutere på nettforum. Sjekke konseptet Quote mining http://en.wikipedia.org/wiki/Quote_mining Du kan også sjekke konseptet Strawman : http://en.wikipedia.org/wiki/Strawman Dette blir også mitt siste bidrag i denne "debatten". Som tidligere sagt, skulle moderator mene jeg har gjort noe over streken så er de velkommen til å ta vekk hva enn det skulle være.
 7. Øyvind1980

  Fjellforum på dødsleiet

  Mitt poeng var at folk som klarer å bruke så mye tid på helt bagatellmessige ting tydeligvis har det ellers veldig bra. Jeg tviler på at etiopierene som ble nevt tidligere ville hatt det samme behovet. Naturligvis ett forsøk på humor og retorikk, så får andre bedømme hvordan det funket. Jeg syntes ellers at du har gjort ditt ytteste i å bevise påstanden min om at folk har litt for mye tid og litt for stor iver til å kverulere om de minste språkdetaljer. Var også derfor jeg la inn biten om hvordan folk brukte en masse tid på å finne ut hvor mange engler som kan få plass på ett knappenålshode. Jeg syntes hele "debatten" er blitt totalt meningsløs. Hvis du har klart gjennom og ta mitt innlegg personling og som ett personangrep så er jeg litt tilbøyelig til å si gratulerer. Det finnes ingenting i det innlegget som kan kalles for personsjikane, jeg tror egentlig du er enig men at du prøver og lage ett form for poeng her. Det kan vel ikke være mulig å se at mitt innlegg var til støtte for moderatorene og jobben de gjør. Mer enn det var det faktisk ikke. Nå var ikke dette ett forsøk på og være mer "livlig" men var det ikke du og flere som ønsket en "livligere" debatt osv? Uansett, skulle moderator finne ut at dette innlegget jeg skrev er sjikane så er de mer en velkommen til å ta det ned, jeg er mer enn komfortabel med å la de ta den avgjørelsen.
 8. Øyvind1980

  Fjellforum på dødsleiet

  fantastisk mye gnål om detaljer og bagateller her gitt. Godt og se at det finnes folk som har masse fritid og særdeles få reelle problemer i livene sine. Får ta det som noe positivt tegn at folk har anledning til å bruke så mye krefter på bagateller. Minner meg litt om hvordan "lærde" menn i den katolske kirken kunne bruke en hel masse tid og krefter på og finne ut hvor mange engler man kunne få plass til på ett knappenålshode Jeg vil bare gi min støtte til moderatorene, jeg har aldri noensinne hatt noe problem med noen av de. Påstanden som ble ytret tidligere her om at det IKKE er forskjell på om noen gjør noe frivillig og gratis enn hvis det blir gjort professionelt syntes jeg ble helt nydelig Med andre ord, tanta med vaflene skal opptre med like stor professionalitet som en resturant der hun serverer sine vaffler på smågutt fotballkampen Til mitt bruk er fjellforum helt suverent. Til dere som ikke har det slik foreslår jeg at dere vurderer og starte ett nytt forum. Ett forum hvor språkdetaljer kan debateres med uhemmede fingre på keyboardet og skittkastingen kan nå nye høydare. For noen helt sikkert kjempe artig. (kan anbefale vg og db.no hvis dere ikke vil starte noe nytt) Syntes alle i grunn har fått kjempegod anledning til å komme med sine synspunkter her jeg. Om de som drifter siden vil ta noe av det til etterettning er jo helt opp til de selv nå. Det er deres forum. Hvis folk ikke liker det så kan de velge og ikke bruke tjenesten. Enkelt i grunn.
 9. Øyvind1980

  C-1 padling

  det første som slår meg er at du må få deg en kajakkåre Trimmingen virker ikke gal spør du meg, men jeg er ingen elvekajakk ekspert. En annen ting du skal være obs på er å ha ting i kajakken som du potensielt kan henge deg fast i skulle du gå rundt. Skjer det i elv, så er det potensielt livsfarlig og ikke komme løs fra kajakken ved ett fall. Virket jo ellers imponerende, ble nesten litt inspirert
 10. Øyvind1980

  Fjellforum på dødsleiet

  Vil bare si at jeg syntes fjellforum fungerer ypperlig til hvordan jeg bruker det. Naturligvis så skal det sies at jeg ytterst sjeldent leste turrapporter og har heller aldri klart og motivere meg til å skrive en selv. Som en generell observasjon så vil jeg si at forum som benytter sensur/sletting overhyppig ofte ender opp med og ta vekk endel av "flyten/spontaniteten" fra diskusjonene. Når det er sagt så syntes jeg egentlig ikke at fjellforum har gitt meg inntrykk av at det finnes overivrige og sensurkåte moderatorer. Nå har jeg vel ikke nødvendigvis det største behovet for å krangle heftig om friluftsliv heller. At fjellforum er dødt faller vel igrunn på sin egen urimelighet basert på traffiktallene.
 11. Øyvind1980

  Turkart over Nord-Finland?

  denne turen har jeg gjort selv. Er en veldig veldig fin tur. Si ifra hvis du lurer på noe i forhold til rutevalg osv. Øyvind
 12. Øyvind1980

  Anarjokka til Enare

  jeg har lekt med tanken men aldri fullført enda. Mulig er det, men innebærerer en hel del bæring og motstrømspadling naturligvis.
 13. Øyvind1980

  Kanotur sommer 2011

  ensom blir du nok neppe i femundsmarka. Fisket kan tidvis være bra, men også tidvis dårlig. Øystein Køhn har en grei bok med veldig mange padleruter. Muligens en grei plass og leite. Personlig liker jeg nordområdene i norge/finland godt. Nord Sverige byr også på padlemuligheter, uten at jeg har fått testet de enda. I norge er det vel få plasser som matcher femundsmarka totalt sett så lenge man har bestemt seg for og bruke kano. Er ett par elver i nord jeg vil padle selv, ellers sliter vi i dette landet med at forferdelig mye av elvene våre er fulle av reguleringer eller bebyggelse.
 14. Ville også anbefalt en større modell. De flyter bedre i løs snø og de er lettere å fordele vekt i. I forhold til pulken, jeg har ingen planer om å reise til danmark med det første men jeg bor i kristiansand og mange dansker tar jo båten hit når de reiser til norge. Hvis det er planen deres så kan jeg obevare pulken for dere. Så plukker dere den bare opp når dere er på vei. Jeg har grei plass i garasjen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.