Jump to content

Hokus

Aktiv medlem
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Hokus

 1. Moms kommer i tillegg på denne siden, pluss gebyret som posten/fedex/noen tar for å gjøre jobben. At siden er .no betyr ingenting. Tidligere måtte man være registrert i brreg for å kunne bruke .no, nå kan hvem som helst late som de er en norsk butikk.
 2. Western mountaineering dunposer er å anbefale. Utrolig god kvalitet, og lette.
 3. Hokus

  Nok en telttråd

  Ta en kikk på Hilleberg Unna. Glimrende solo-telt. Jeg har selv falt for dette, og en av de store plussene jeg liker er at man ligge i teltet og se ut på verden. Det kan man ikke i et tunnelltelt. Det går rask å slå opp, god plass inni og det veier vel 2.1 kg tror jeg.
 4. Hokus

  Hjelp med telt

  Hubba Hubba NX koster 4499,- hos billigste butikk, ifølge prisjakt.
 5. Hokus

  Hjelp med telt

  Msr hubba hubba nx er et fint telt, lett og velprøvd.
 6. Denne posen kan være verdt å se nærmere på. [Hidden Content] Dunpose på 455g. Prisen er god og Western Mountaineering er vel regnet for å være verdens beste soveposer.
 7. Hvilket merke er ikke så farlig, exped og thermarest er gode merke begge to. Generelt er jo thermarest ofte litt dyrere, hvis man skal bruke pris som en kvalitetsfaktor. Uansett er dette et godt kjøp [Hidden Content] Fin pris, stor og komfortabelt, samt lett. Lett er aldri feil.
 8. De fleste prøver seg nok litt frem. Får man stor fisk = godt vann. Får man ikke fisk = fiskelaust. Får man bare småfisk = dårlig vann. Litt av moroa er jo å prøve seg frem for å finne disse "hemmelige" fiskevannene med stor fisk som biter.
 9. Rettelse her (fikk ikke til å redigere innlegget). Jeg forvekslet Soulo og Unna. Jeg har prøvd et Unna og kommer til å kjøpe et slikt. God plass og alt jeg skrev tidligere gjelder selvsagt Unna, ikke Soulo.
 10. Jeg er 189cm og etter en uke i et lånt Soulo kommer jeg til å gå til innkjøp. Jeg hadde overhodet ingen åroblemer med lengden og kan ikke tro at du vil ha det selv om du er noen cm lengre enn meg. Ideelt bør du få teste det, evt kjøpe og levere tilbake dersom det blir for kort.
 11. Øyh, ikke diss gold rush!
 12. Er den forsvunnet da? Har inntrykk av at den lever i beste velgående, men folk som kanskje har litt andre mål også dermed er mer opptatt av å søke info om utstyr, turmål etc etc, tar mer plass på internett. Og de som ikke har mål og mening med turene sine har vel heller ikke noen grunn til å ta plass på internett.
 13. Hvis de betaler mva så skal det stå et orgnr på siden der et sted. Mulig det bare var jeg som ikke fant. Jeg prøvde å legge noe i handlekurven og handle, men sto ingenting om mva der, så antar alle prisene er uten mva. Med andre ord er det overhengde fare atpakkene kan bli stoppet og et påslag på 25% +gebyr kommer i tillegg. Ser veldig merkelig ut, all den tid prisene deres oppgis i NOK.
 14. Hvordan kan de snde fra danmark og påstå at det er tollfritt? Sender de pakkene som gave for å omgå reglene? Ser jo ikke til at det er mva heller på varene, siden det ikke er oppgitt noe organisasjonsnr på siden. Tipper folk kan risikere at pakkene blir stoppet i tollen og at kundene kan risikere toll/mva.
 15. Kull er ikke kull, det finnes mange graderinger. Jo "renere" kull er, jo høyere %andel karbon inneholder den. Kullet på Svalbard er veldig rent iforhold til kull fra mange andre plasser i verden. Jo renere kull som brennes, jo bedre, altså er kullet fra Svalbard mer miljøvennlig hvis man først skal brenne kull. Men selvsagt, da er sikkert ikke transporten tatt med i betraktningen dersom kullet skal fraktes til kontinentet. Forøvrig en link til en kort og grei oppsummering av en med peiling: [Hidden Content]
 16. Sjekk ut peak permance Black Light buksene. Ha hatt flere merker før men da jeg fikk testet denne ble jeg frelst. For meg hadde den helt perfekt passform, lengde, livhøyde. Tekniske løsninger sto heller ikke tilbake for noe annet jeg har sett hos noen andre.
 17. Synes det blir hysterisk å påstå at skiturer på Svalbard er en miljøtrussel. Å påstå at dette berører miljøet voldsomt (snøen) er jo fullstendig galskap. Å påstå at man bør unngå friluftsliv på Svalbard fordi milliarder av mennesker ikke kan gjøre det samme mener jeg også er skivebom. alle kan faktisk reise til Svalbard om de ønsker, gitt at de har råd selvsagt. Jeg må få lov å kjøpe meg fjellski og oppleve guds frie natur selv om milliarder andre ikke kan. ok, fly bruker bensin, men da må man heller kjempe for å avskaffe flytrafikk som helhet, det være seg sydenturer, storbyferier og familiebesøk og alt annet som krever flyreiser.
 18. På den andre siden vet du hva du får, det gjør man jo ikke med merker som er ukjente for folk flest. Ja, de er dyrere, men det er som regel en grunn til det, ikke bare pga påslag fra butikken. Skjønt jeg antar de mer ukjente merkene også selges i butikker, ikke fra bakluka til en Ford Transit fra 1974.
 19. Wm Lynx er fantastisk. Ta en sjekk på prisjakt, OsloSportslager er jo generelt veldig dyre.
 20. Hvor er disse tallene hentet fra? Savner både hund og hest her.
 21. Vil anbefale Terra Nova sine, de er meget solide! Finnes i flere str og er veldig lette. Finnes en tråd her på forumet som oppsummerer tarper, du får lete litt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy