Jump to content

Hokus

Aktiv medlem
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hokus last won the day on February 27 2014

Hokus had the most liked content!

About Hokus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hokus's Achievements

 1. Moms kommer i tillegg på denne siden, pluss gebyret som posten/fedex/noen tar for å gjøre jobben. At siden er .no betyr ingenting. Tidligere måtte man være registrert i brreg for å kunne bruke .no, nå kan hvem som helst late som de er en norsk butikk.
 2. Western mountaineering dunposer er å anbefale. Utrolig god kvalitet, og lette.
 3. Hokus

  Nok en telttråd

  Ta en kikk på Hilleberg Unna. Glimrende solo-telt. Jeg har selv falt for dette, og en av de store plussene jeg liker er at man ligge i teltet og se ut på verden. Det kan man ikke i et tunnelltelt. Det går rask å slå opp, god plass inni og det veier vel 2.1 kg tror jeg.
 4. Hokus

  Hjelp med telt

  Hubba Hubba NX koster 4499,- hos billigste butikk, ifølge prisjakt.
 5. Hokus

  Hjelp med telt

  Msr hubba hubba nx er et fint telt, lett og velprøvd.
 6. Denne posen kan være verdt å se nærmere på. http://bakkeas.mamutweb.com/Shop/List/Soveposer/19/1 Dunpose på 455g. Prisen er god og Western Mountaineering er vel regnet for å være verdens beste soveposer.
 7. Hvilket merke er ikke så farlig, exped og thermarest er gode merke begge to. Generelt er jo thermarest ofte litt dyrere, hvis man skal bruke pris som en kvalitetsfaktor. Uansett er dette et godt kjøp http://bakkeas.mamutweb.com/Shop/Product/Thermarest-Neoair-Trekker-Large/100001 Fin pris, stor og komfortabelt, samt lett. Lett er aldri feil.
 8. De fleste prøver seg nok litt frem. Får man stor fisk = godt vann. Får man ikke fisk = fiskelaust. Får man bare småfisk = dårlig vann. Litt av moroa er jo å prøve seg frem for å finne disse "hemmelige" fiskevannene med stor fisk som biter.
 9. Rettelse her (fikk ikke til å redigere innlegget). Jeg forvekslet Soulo og Unna. Jeg har prøvd et Unna og kommer til å kjøpe et slikt. God plass og alt jeg skrev tidligere gjelder selvsagt Unna, ikke Soulo.
 10. Jeg er 189cm og etter en uke i et lånt Soulo kommer jeg til å gå til innkjøp. Jeg hadde overhodet ingen åroblemer med lengden og kan ikke tro at du vil ha det selv om du er noen cm lengre enn meg. Ideelt bør du få teste det, evt kjøpe og levere tilbake dersom det blir for kort.
 11. Øyh, ikke diss gold rush!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy