Gå til innhold
 • Bli medlem

andreas_caveman

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om andreas_caveman

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fin fangst! Tallerkenen med makaroni, ost og pølse vekker turinstinktet i meg!
 2. Det vil svis hull i alle soveposer om gjørne er store nok og blir liggende på posen. Granved spruter spesielt! Min sovepose har fått mange svihull, men jeg setter bare en gaffateip-lapp over de største hullene. Det er jo somregel bare ytterstoffet, og ikke syntetmatten inni som svis, ved mindre du ruller over bålet i løpet av natta . Svihull på soveposen hører med, og det er bare å tape det værste etterhvert. Vær oppmerksom på at en dunpose vil begynne å lekke dun hvis det blir svihull i ytterstoffet. Bruk av grevling vil nok ta noe av støyten, men til gjengjeld vil det vinterstid legge seg e
 3. Har andromeda extreme jeg også, og ikke Vela. Kvaliteten på expedtelt er i toppklasse. De burde iallefall kunne sammenliknes med hilleberg. De bærer mye preg av gjennomtenkte løsninger, og god kvalitet. Duken er tynn og sterk, og stengene er av type DAC. Prisen er også veldig konknurransedyktig. Ved å se på konstruksjonen på Vela, ser jeg to ting. Den ene er at du får veldig skråvegg ved hodeenden fordi teltstanga går over på midten av teltet. Den andre tingen er at du ikke har noen glidlåsdør, men trekker duken oppover teltstanga og løfter duken. Jeg vil tro det kan medføre at ting i forte
 4. Var jeg deg, ville jeg til det bruket valgt en pose med god temperaturmargin. Som nevnt, skal det ikke rare trekken til før det blir kaldere! Hvis du skal ligge ved bål, ville jeg valgt en syntetpose som det kan svis glohull på uten at den lekker etterpå. Isbjørn har flere modeller som virker forseggjorte, og det kan være lurt å ha kortest mulig glidlås for å hindre varmetap. Isbjørn jan mayen med kort glidlås kan være en god pose til det bruket! Forholdsvis rimelig er den også! Evt. så kan isbjørn bjørnøya være verdt en titt. Jeg synes ajungilakposene kommer til kort på glidlåsfronten, med då
 5. Om du kjøper fra forsvaret får du gjerne en reconpack som er lagd av Cato Ringtad ("ringstadpack"), og som er som tragedie å regne i forhold til Norrøna. De er made in hurry, og om du søker litt rundt, så finner du nok av bannord om disse.
 6. Har en slik snow mantra som er FAKE fra qxl. Jakka er varm og god den, men er fylt med veldig mye fjær, har lite forseggjorte sømmer med lange løse tråder hengende fra. I tillegg kommer mye fjær ut av sømmer og stoff på innsiden, som gjør ulltrøya di om til et andekostyme etterhvert. Vel vel, ikke fullt så ille, men noe kommer det. Til mitt bruk er denne jakka veldig god, om du er litt forsiktig med den, og har mye stillestående aktiviteter som f.eks isfiske, men den har ikke på langt nær samme kvalitet som originalen, men om du bruker den litt pent og har begrenset budsjett, Go for it! De
 7. Rantanen er gjennomngående kvalitet. Nova fra mora skal også være et godt borr. Det jeg ser er positivt med mora framfor rantanen, er at du kan bytte kun knivene om du skulle borre i stein. På rantanen må du ha med en hel borkrone. Ta en titt på begge, men personlig er jeg svak for rantanen!
 8. Ja, den jakken finnes! Den heter norrøna Recon, og er virkelig verdt pengene om man vil ha et topp ytterplagg hele året, hele tiåret!
 9. Ta kontakt med Finn som nevnt lengre opp. Han kan sende akkurat de delene du måtte trenge. Ved kjøp av fullstendig rep-sett fra optimus, betaler du for ting du ikke trenger, samtidig som rensenåla som følger med der egentlig er et tannhakk for lang!
 10. Om du tømmer primusen for parafin, og pumper trykk, og deretter senker den ned i vann (f.eks i vasken), vil du enkelt se hvor lekkasjen befinner seg, og hvorvidt det opphører etter litt mekking.
 11. ' Ja øystein, du må nok "dessverre" ut og prøve den på skikkelig vintertest og gi tilbakemeldinger her. Vurderer å kjøpe en slik som "utlånspose" til utstyrsfattig turfølge!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.