Gå til innhold
 • Bli medlem

lende23

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lende23

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjempefint med svar! Vel 10000-15000 er det jeg har tenkt å bruke på selve kajakken og åre. Resten kjøper jeg utenom, når sommerjobb-lønnen stikker innom. Må også drive litt overtaling hos samboeren . Har sett på prijon kodiak og seayak, og hasle excursion på nettet. Likte alle de, men aner jo ikke som vil passe meg før jeg evt har prøvd dem. Derfor jeg vil høre med folk her inne først. Selgeren mener jo uansett at deres kajakker er best.... Så neste spørsmål: Det finnes jo en haug med ulike årer... Hvilken bør jeg ha, og hvor mye koster den?? Er det slik at alle koster 2000kr+/-??
 2. Jeg lurer på om dere kan anbefale meg en kajakk..? Jeg er vel ikke engang en nybegynner, da jeg kun har prøvd kajakk et par ganger. Men jeg har nå bestemt meg for å kjøpe, da det er langt til nærmeste klubb. Det vil helst bli padling på store og mellomstore (fersk)vann. Målet er trening, men jeg vil også ha muligheten for å ha med meg sovepose, liggeunderlag og kanskje noe ekstra. Er det da hav-kajakk jeg skal ha? Selv om jeg er nokså ny, så ønsker jeg en relativt rask kajak som glir lett i vannet og som jeg kan vokse med. Jeg er ca 90 kg og 185cm høy. Høres det ut som noe kan oppfylle ønskene
 3. Noen som vet om det finnes regntrekk som passer Norrøna-Para ranger
 4. Trodde slitasje var et "ikke-ord" når det var snakk om norrøna recon!!?? Er det ikke nettopp derfor den koster så mye? Flere som har opplevd dette? Kjipt å legge så mye penger i en dress som slites så fort!! Nå vet jo ikke jeg hva du har brukt dressen til, men høres rart ut!!
 5. Hei. Skal til å kjøpe meg ny jaktdress. Den som frister mest, er Norrøna recon, og det blir nok sannsynligvis den selv om jeg nok trolig ikke har behov for noe til den prisen. Det jeg er interessert i, er om hvorfor jeg IKKE skal kjøpe denne dressen? Noen meninger ang. dette? Kom gjerne med meninger om hvorfor jeg skal kjøpe den også
 6. lende23

  Browning Abolt SS

  Har nå kjøpt meg min første rifle. Gikk til butikken med mål om å kjøpe tikka t3. Ble helomvendt og kjøpte browning Abolt SS 30.06. Da jeg venter på at søknaden min skal gjennom mølla, har jeg ikke fått prøvd rifla. Noen som har nåen erfaringer om dette våpenet?? Hva slags kikkert vil Norges folk ha å dette våpenet?? ca 5000-8000kr. Skal hovedsaklig brukes til elgjakt og noe rådyr og hjort.
 7. Forresten noen som vet om hvor man får disse billigst?
 8. Takker for svar. ser ut som jeg kommer til å gå for para-rangeren . Med mindre noen har noen andre gode argumenter
 9. Ok, takk for svar. ooo, valgets kval.....
 10. Proshell? hva er det? Planlegger selv å kjøpe recon-dressen, eneste ankepunkt er om den blir for varm sommerstid...
 11. Har bestemt meg for norrøna sekk, men er i tvil om hvilken...Noen som har noen meninger/erfaringer rundt dette valget? Pris er egentlig uviktig når det gjelder disse to sekkene. Har også hørt at recon-packen var bedre i eldre modell..??
 12. Er også interressert i å hvite hva dere synes om bergans rondane? Har denne sekken selv, men vil bare hvite hva slags erfaringer andre har med den?
 13. Noen som har noen erfaringer med lundhags troja? Heller litt mot para ranger, men vil være åpen for andre merker også....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.