Gå til innhold
 • Bli medlem

Sneballen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Oi! trodde ikke den var så stor!
 2. Uff Jeg trenger jo bare en liten pose jeg kan stikke hansker, luer osv osv i. Vanskelig å finne så enkle ting ser det ut som. Men jeg takker mye for hjelpen! Skal se hva jeg finner ut.
 3. Hei. Syns alle mine jakker har en irriterende mangel på lommer. Så jeg hadde en tanke. Fins det nåen slags poser man kan feste på beltet for å putte ting og tang i? Kan ikke huske å ha sett noe slikt, virker som en strålende ide for meg...eller?
 4. Enig der ja! Elsker mange små og mellomstore lommer der jeg kan legge alle småtingene!
 5. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] 1: Har lyst på noe lignende disse, (virker for meg som de 3 eksemplene er stort sett samme greia) men finner ikke noe lignende ved hjelp av nettet (kanskje jeg bare er udugelig, uansett håper jeg dere kan hjelpe) 2: Noen som vet om greier som dette funker? eller burde jeg bare skaffe meg noen ull linere? Takk for at dere klikket og leste.
 6. Er glad napoleons lommer ja! PS; off topic med, jeg kjøpte meg en Brynje thermo longs i dag, for jeg syns ullfrote blir litt for varm når jeg eg i aktivitet, lurt? eller burde jeg ha gått for noe tynnere ull grier? feks devold...sto å tenkte på det men....
 7. Ligner veldig på Nordkapp jakken jeg allerede har, bortsett fra kragen *drool* er det noen andre store forskjeller?
 8. Kul jakke, og tviler ikke på at den er god men ser mer etter en hardshell (eller hva man kaller det ) jakke...Takk uansett ^^ Mens vi er her, kanskje noen kan kommer på grunner for å erstatte Nordkapp jakken min???....
 9. hehe ja, det er regn store deler av året her i lofoten, så bomull er nokk ute av bildet, men det funker sikkert pent andre steder...
 10. Den ser også veldig interesang ut...hvorfor må det være så mange å velge i!?
 11. Takk for hjelpen fjellforum! Sånn som det ser ut nå blir det Kongur jakke vist jeg kjøper ny
 12. Hehe ja, liker veldig lite når jakka føles tett på kropp. uff, uff, Kongur jakka er veldig fristende, drømmen kan man si. Men har store problemer med å rettferdiggjøre det å bruke 5 tusen på ei ny jakke, når jeg har en Bergans Nordkapp som er bare litt over et år gammel, og funker fint.... Men har fortsatt lyst på ny, dårlige greier dette!
 13. Hva mener dere om gamle anorakker? Vet at det fås kjøpt anorakker (gaaaamleeee) det svenske forsvaret veldig billigt, verdt 200kr for en sånn? Skjønner at det blir kontrast her da, men tenker at det ikke kan skade å spørre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.