Gå til innhold
 • Bli medlem

daggiss

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  203
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sportsnett har som oftest det meste, men xxl er nesten alltid best på pris.
 2. Jeg snakker ikke om å gå inn for å "provosere" noe som helst med vilje, men prøvde å skape et bilde på "hvor" farlig Elgen er. Det er kanskje lettere å få et bilde av det når man sammenligner det opp mot noe annet. Når en prøver å skremme vekk en elg fra en sti, kan det jo henne den føler seg provosert?! ikke vet jeg. Fangstmennene på Svalbard jager isbjørn med rop, og skramling med kasseroller, eller å slå med en kjepp på et tomt oljefat. Det er sjeldent de må ty til skarpt.
 3. Det er populært med tinderangling i alpinanlegg. Og skitrekk til toppen av McKinley, K2 og Everest kommer snart.
 4. Jo, en kan jo kanskje tenke seg det, men mener jeg har rett, slik Zabel også påstår.. Jeg har en kamerat i Porsanger som bor avsides, og er plaget med at elg "ofte" kommer inn i hagen og gnager det som er av småbusker og trær. Han jager elgen med å ta en snøspade og rekke den på strak arm over sitt eget hode. (rett opp). Hans egen teori er at elgen da oppfatter han som høyere enn elgen selv, og det er det som skremmer den. Han sier akkurat dette funker hver gang, og elgen stikker hver gang han løfter spaden over hodet.
 5. Har hørt at det er farligere å provosere elg enn bjørn. Det er flere som blir angrepet av elg enn av bjørn.
 6. Hei mann, sjekk www.xxl.no klikk på "telt" og på Ringstind 2 light.
 7. OMNIFUEL MED FLASKE FOR 949 .- PÅ XXL.NO
 8. La nettopp inn en ordre på disse Leste noen raske tilbakemeldinger og litt om Scarpa. så jo helt grit ut til 1000 kr når de går for 4000 kr på f.eks. Oslosportslager.
 9. Hvis du liker fottur og fiske, så har du jo finnmarksvidda og stabursdalen i porsanger. meget fine områder. og perfekte for fiske.
 10. daggiss

  Slug og hagle

  Hehe, er akkurat det jeg prøver på her Jeg har vært så dristig å skyte med min baikal i begge løpene. Har faset schoker, det gikk heldigvis helt fint. Skal blant annet jakte fugl i passvik, og er litt betryggende å gå med et par Winchester hollow point slug i lomma, i tilfelle bamsefar dukker opp og er grinete.
 11. daggiss

  Slug og hagle

  Hei hvordan finner jeg ut om hagla mi tåler slugs? Er ikke så gira på å få en ubehagelig overaskelse. Edit: Jeg har en Star Baikal
 12. Joda, er klar over det men det er ikke bestandig like lett å vite om den er falsk eller ikke. det finnes utrolig mange prikk like kopier. Men uansett så fant jeg ut av dette, jeg sendte en mail direkte til Cold Steel USA, og spurte om topsecret var på lista deres av "direct dealers." Og det var de..!
 13. Nåja, Ebay.. Det er der de fleste forfalskningene ligger..
 14. Salt desifiserer faktisk infiserte sår.. Sår bør være åpen og ferske før man slenger salt i dem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.