Gå til innhold
 • Bli medlem

Peremann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har begge deler. Vindsekken ligger stort sett hjemme, jerven er alltid med på fjellet uansett. Orginalen som nødbiuvak. På helgeturer har jeg ofte bare med King Sise`n.
 2. Str er indentiske med andre Alfa produkter. Alfa har også en bredere lest en for eks Crispi. Glemte å nevne at den også har Gore Tex. Det Skiller 6 mm mellom hver str.
 3. Dette er sko som Alfa lager spesielt til G-Sport. De har kallosjering rundt hele, sålen er av tpu noe som gjør dem lette. Forskjellen på denne støvelen og f eks ALFA Bever er en litt billigere såle og litt billigere produksjonsmåte ( flere sømmer). Tilbakemeldingene er gode fra brukere, dog skal det sies at for mitt bruk og min str blir de noe myke. Jeg er 2 meter og veier 115 kg. For orden skyld kan jeg nevne at jeg jobber i ALFA.
 4. Bruker min på dagsturer, jaktprøver og som telt ertstatning på helgeturer. Genial ! Men å ha den med på turer jeg har med telt, ser jeg på som overkill.
 5. 73, Og jentungen på snart fire har vært med på de fleste.
 6. Det skiller 6 mm mellom hver str på Alfa sine støvler, gå for 44.Nevner at jeg jeg jobber i Alfa, så jeg mener selvfølgelig du skal velge Alfa. Men prøv flere produsenter/ modeller og gå for den som du føler passer foten din best. God tur !
 7. Peremann

  Alfa Bravo 3

  Bravo er i utgangspunket en uniformstøvel bergenet på vinterbruk, Skinnet er noe mykere, konstruksjonen er mykere en Bever . Den har heller ikke kalosjering på tåa. Til ditt bruk ville jeg gått for Bever.
 8. det går vei ved siden av anlegget opp til Holdeskaret.
 9. Det er helt riktig at Hagløfs eide Alfa i sin tid. De produserer sine egne sko i dag basert på det de lærte av Alfa. Så til Walk King problemet ditt: i følge kjøpsloven er det to år som gjelder på fjellsko.Forutsatt at det er "normalt" bruk. Når det er sagt er Alfa veldig behjelpelig når det kommer til reklamasjoner. Jeg jobber i Alfa, så mine anbefalinger av fjellsko vil naturligvis være noe farget av dette. Send meg en PM så skal jeg se hva jeg får gjort. Når det gjelder passform og lest er Hagløfs sine sko noe smaler og litt lavere over vristen en Alfa sine.
 10. Har to Gordon Settere, i tillegg til et varierende antall malamutter.
 11. Henger meg på uttalelsen om jervenhiet. Mine to Gordonsettere er med på tur året rundt. Bruker JervenHiet. Nå sist helg i minus 36. Null problem. Et gull produkt.
 12. Bare så det er sagt: Alfa skisko og Alfa fjellstøvler er ikke samme produsent. Alfa navnet leies.
 13. Peremann

  vintertelt

  Har et svalbard telt som jeg er meget fornøyd med, ble bla brukt 4 uker på Svalbard vinteren for to år siden i til tider skikkelig drittvær. Svalbard kan forøvrig være litt køddent å sette opp alene i mye vind, men etter litt trening er det ikke noe problem. Et godt vintertelt.
 14. Da prøver jeg det. Smånervøs kjenner jeg. Sist gang jeg åpnet en 111 var for godt over 20 år siden i forsvaret, mener å huske at det var køddete å få på plass igjen. Takk for svar Rune !
 15. Har "forsket" litt på engen hånd her. Hvis jeg strammer til reguleringsrattet det jeg mener er unaturlig hardt stopper det. Samme fremgangsmåte da?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.