Gå til innhold
 • Bli medlem

utinaturen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om utinaturen

 • Bursdag 01. sep. 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skien

Nylige profilbesøk

1 577 profilvisninger
 1. Det er den perfekte allround jakka mi👍Jeg har hatt flere forskjellige Norrøna jakker, Klättermusen, Arcteryx tidligere, men de har alle vært rettet mot ulike spesielle aktiviteter. Har forøvrig også hatt en Bergans allround, men den kan ikke måle seg med Falketind. Str M er helt passe til meg (ca 70kg og 183).
 2. Jeg har vært på vintertur der den vanntette glidelåsen på min 5 år gamle Trollveggen røyk. Jeg var heldigvis bare 2 km fra bilen da det skjedde. Det hadde vært veldig utrivelig om det hadde skjedd lenger unna. Ja, det er andre ting som også kan ryke på en jakke, men det er svært lite som er så kritisk som glidelåsen.
 3. Så lenge mottaker ikke sletter SMSen fra din InReach er det, ut i fra min erfaring, ikke noen tidsbegrensning på når de kan svare.
 4. Jeg har seng fra Ikea der sengebunnen kan heves. Under der legges dunposer og dununderlag uten å komprimeres. Kan anbefales for alle som ikke har mye plass i hus/leilighet.
 5. Jeg har Fjellheimen 3 Pro som jeg er godt fornøyd med. Jeg har ikke opplevd å ha noe problem med kondens i det selv om vinteren. Mitt er 2017 mod som jeg tror er litt lavere enn den nyeste modellen. Jeg hadde tidligere Svalbard 3, men solgte det pga tyngde om sommeren. Nå har jeg kjøpt et Exped Orion 2 Ul i tillegg til Fjellheimen. Gleder meg til å teste det😁
 6. Fiffig at vi er flere som ikke liker den lange skjea til STS😜 Jeg har kjøpt en plastskje fra STS som er litt kortere, men det går fint å spise Real med den også👍
 7. Jeg gikk fra Gavlesjå til Hollan nå i helgen og der var det helt supert. Snakket med noen som kom over Øysteinnatten og de hadde gått en del på snø. På vestsiden av fjella ligger det ganske store partier med dyp snø og svake snøbroer over smeltbekker under. Det var noen som hadde gått gjennom disse og havnet i vannet under. Ta forhåndsregler så går det nok veldig bra👍
 8. Alle meldinger teller med, bortsett fra pre-set meldingene til forhåndsbestemte mottagere. Sender du samme melding til 5 mottagere er det 5 tellende meldinger.
 9. Det er veldig enkelt å oppgradere og nedgradere abo hos Garmin/inReach. Det er bare å logge inn på din konto for å gjøre dette. Oppgradering skjer umiddelbart, men du må ha oppgraderingen minst en mnd.
 10. Fiffig det der.. folk er ikke så opptatt av at private selskaper vet absolutt alt om dem, men nevner du datalagringsdirektiv...
 11. Jeg har veldig god erfaring med InReach. Nå var det ikke mange fjell som skygget for satellittene på vår seiltur over Atlanterhavet, men jeg kunne ligge nede i båten og sende/motta meldinger. Med satellittelefonen kunne vi ikke stå under sprayhooden en gang uten at den mistet dekningen. Jeg har free-plan abo så da er det bare å opp-/nedgradere, eller stanse det når den ikke skal brukes. Hva som ansees som dyrt er subjektivt, men jeg synes det er ok i forhold til egen bruk.
 12. Det er sikkert kjent for dere fotofolk, men M43 bildebrikken gir en crop x 2 faktor. Det betyr at en 12-40mm linse på dette kameraet tilsvarer 24-80mm på et fullformat kamera. Det gir objektiver som er betydelig mindre og lettere enn tilsvarende på fullformat.
 13. Som nybegynner er nok ikke jeg den rette til å svare på disse spørsmålene.. Jeg vet imidlertid at det er innebygget timelaps i kameraet som kan spilles som en film. I mørket har jeg opplevd at autofokusen har hatt litt problemer, men det kan like gjerne skyldes mine manglende kunnskaper. Jeg fant en veldig bra bok på Amazon med veiledning i alle kameraets funksjoner og innstillinger. ( How to master your Olympus Omd EM5 mkii - eller noe sånt). Den anbefales på det sterkeste😃
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.