Gå til innhold
 • Bli medlem

utinaturen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  205
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om utinaturen

 • Bursdag 01. sep. 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skien

Nylige profilbesøk

1 489 profilvisninger
 1. Så lenge mottaker ikke sletter SMSen fra din InReach er det, ut i fra min erfaring, ikke noen tidsbegrensning på når de kan svare.
 2. Jeg har seng fra Ikea der sengebunnen kan heves. Under der legges dunposer og dununderlag uten å komprimeres. Kan anbefales for alle som ikke har mye plass i hus/leilighet.
 3. Jeg har Fjellheimen 3 Pro som jeg er godt fornøyd med. Jeg har ikke opplevd å ha noe problem med kondens i det selv om vinteren. Mitt er 2017 mod som jeg tror er litt lavere enn den nyeste modellen. Jeg hadde tidligere Svalbard 3, men solgte det pga tyngde om sommeren. Nå har jeg kjøpt et Exped Orion 2 Ul i tillegg til Fjellheimen. Gleder meg til å teste det😁
 4. Fiffig at vi er flere som ikke liker den lange skjea til STS😜 Jeg har kjøpt en plastskje fra STS som er litt kortere, men det går fint å spise Real med den også👍
 5. Jeg gikk fra Gavlesjå til Hollan nå i helgen og der var det helt supert. Snakket med noen som kom over Øysteinnatten og de hadde gått en del på snø. På vestsiden av fjella ligger det ganske store partier med dyp snø og svake snøbroer over smeltbekker under. Det var noen som hadde gått gjennom disse og havnet i vannet under. Ta forhåndsregler så går det nok veldig bra👍
 6. Alle meldinger teller med, bortsett fra pre-set meldingene til forhåndsbestemte mottagere. Sender du samme melding til 5 mottagere er det 5 tellende meldinger.
 7. Det er veldig enkelt å oppgradere og nedgradere abo hos Garmin/inReach. Det er bare å logge inn på din konto for å gjøre dette. Oppgradering skjer umiddelbart, men du må ha oppgraderingen minst en mnd.
 8. Fiffig det der.. folk er ikke så opptatt av at private selskaper vet absolutt alt om dem, men nevner du datalagringsdirektiv...
 9. Jeg har veldig god erfaring med InReach. Nå var det ikke mange fjell som skygget for satellittene på vår seiltur over Atlanterhavet, men jeg kunne ligge nede i båten og sende/motta meldinger. Med satellittelefonen kunne vi ikke stå under sprayhooden en gang uten at den mistet dekningen. Jeg har free-plan abo så da er det bare å opp-/nedgradere, eller stanse det når den ikke skal brukes. Hva som ansees som dyrt er subjektivt, men jeg synes det er ok i forhold til egen bruk.
 10. Det er sikkert kjent for dere fotofolk, men M43 bildebrikken gir en crop x 2 faktor. Det betyr at en 12-40mm linse på dette kameraet tilsvarer 24-80mm på et fullformat kamera. Det gir objektiver som er betydelig mindre og lettere enn tilsvarende på fullformat.
 11. Som nybegynner er nok ikke jeg den rette til å svare på disse spørsmålene.. Jeg vet imidlertid at det er innebygget timelaps i kameraet som kan spilles som en film. I mørket har jeg opplevd at autofokusen har hatt litt problemer, men det kan like gjerne skyldes mine manglende kunnskaper. Jeg fant en veldig bra bok på Amazon med veiledning i alle kameraets funksjoner og innstillinger. ( How to master your Olympus Omd EM5 mkii - eller noe sånt). Den anbefales på det sterkeste😃
 12. Jeg er så langt veldig fornøyd med kameraet! Bildene under er tatt med 12-40mm f2.8 Pro linsen. Alle bildene er tatt håndholdt (ca 1 sek lukkertid mener jeg). Det største minuset er at grepet er for lite til en voksen mann. Det har jeg løst ved å kjøpe et tredjeparts grep til å sette utenpå. Da ligger kameraet godt i hånden min. Disse kameraene er ofte til salgs på Finn.
 13. Det ble Olympus 5mkii med 12-40 f2.8😎Jeg kjøpte hus og objektiv brukt på Finn til 10000kr. Utrolig fornøyd med kameraet! Nå er det bare å spare til 40-150 f2.8 og et godt vidvinkelobjektiv (+ oppgradere til storebroren etter hvert😉)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.