Gå til innhold
 • Bli medlem

Nybruker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nybruker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flere steder å slå opp telt på nordsiden siden av elva om du går over brua ved veien. Rishaugen, Storskogen, Krabbåsen, Krakan, Toftåsen
 2. Både jeg og samboer kjøpte Osprey Aether Pro. Ekstremt fornøyd med valget begge to, men dette er kanskje ikke en sekk som passer alle da den er veldig minimalistisk. [Hidden Content]
 3. Hei Oksen Du finner helt sikkert en fin plass om du kjører ut til Finnvikdalen på Kvaløya og rusler innover der 😊
 4. Anbefaler Ringvassøya utenfor Tromsø, feks Grønnliskaret. Vil du ha sandstrender å campe på, er det fint på Rebbenesøya, ute ved Måsvik. (Sjekk flyfoto på google maps)
 5. Tusen takk folkens! Mye bra folk her inne 😀
 6. Hei. Noen som vet hvor man kan få kjøpt sånn strikk man har utenpå ryggsekken til å feste jakker osv ? Har kun funnet dette i utenlandske nettbutikker.
 7. Mulig jeg er trang i nebbet, for jeg sabelsluker maten så godt jeg kan. Tror litt av problemet kanskje er at jeg har vasket skjea i maskin, så den mistet belegget sitt på en måte. Så jeg må jobbe litt for å få maten til å løsne fra skjea, og denne suttingen tærer på munnvikene. Det er jo egentlig verdens minste problem, skuffen er full av skjeer på kjøkkenet, men har nå blitt litt begeistra for de lange og lette.
 8. Send en liten rapport når du har prøvd de da👍
 9. Ikke minst hadde den en fin pris 👍
 10. Ja den skjea endte etter turen i dag rett i søpla. Liker litt lengde på skjea når jeg kokkelerer i gryter osv forutenom real maten.
 11. Ja det var en flott dag på fjellet i dag! Men nå har jeg sett meg lei på den skjea som er elendig å spise av.. Skal sjekke ut den du linka til
 12. Er det bare jeg som blir sår i munnvikene av den lange skjea til Sea to summit? Finnes det alternativer som er bedre?
 13. Bruker fenix 5 mye på jakt kobla opp mot gps for å spore bikkja. Retning på hunden, avstand og varsling når den tar stand. Helt genialt.
 14. Ble det fangst? Jeg bort selv i Tromsø og håper at regnet som er meldt nå sammen med litt sol mot slutten av uka hjelper på isen.
 15. Proteinpulver, kaldt vann og litt havregryn i en proteinshaker. Ristes og bælmes. Dette var min frokost i flere år når jeg trena som mest. Kan jo vurderes om man bare skal ha i seg næring fort og ikke er noe frokostmenneske. Prøvde å blande inn en boks tunfisk i dette EN gang...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.