Jump to content

Nybruker

Aktiv medlem
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About Nybruker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nybruker's Achievements

 1. Jeg har Allak2, Fjellreven Abisko Shape2 og Nallo2. Alt brukt som solotelt sammen med en hund. Abisko brukes på lengre turer på fjellet, Allak brukes egentlig på all slags turer, men mest helgeturer og turer jeg vet det kan bli kronglete å finne teltplasser. Nallo blir brukt når jeg er på jakt pga den lave vekten og fordi den ikke har myggnett i ventilene sånn som Abisko blir det kun brukt på høsten. Har egentlig ikke noe råd å komme med, annet enn at jeg ser Allak som det klare all round teltet og at jeg ikke har klart å kvitte meg med noen av de jeg har 😅 Jeg har ikke hatt noe problem med kondens på Nallo, har alltid luftingen i fotenden åpen+ åpning i døren i innerteltet, men jeg må alltid ha skalljakka over fotenden på soveposen da den treffer duken..
 2. Vil tro Skurvekollen i Skulsfjord er fri for snø nå.. Der kan dere bare rusle ut og eventuelt campe på stranda i Rekvika hvis snø ikke er helt avgjørende. Om dere ikke vil kjøpe ski kan dette lånes gratis i inntil en uke i slengen her: [Hidden Content]
 3. Hei. Jeg har ikke dette teltet selv, men kjenner en som frøys mye i dette pga vind på en lengre tur. Glippa under duken på fortelt og ikke dobbeltdør på innertelt (kun myggnett) Var visst problemet.
 4. Om du fyller ris på 5l vannkanne feks holder dette lenge. Ville også hatt en multifuel brenner eller lignende for parafin/bensin.
 5. Hei Er det noen her som har fått sydd myggnett på lufteventilen i forteltet på Nallo GT? Eller noen som har fått satt inn ny dør til innerteltet på Lofoten Superlight med full myggnett, i steden for halv? Poenget med "utsiktstelt" som Lofoten superlight forsvinner jo litt om man ikke kan se ut når døra er lukket.. Alle forslag og erfaringer er velkommen
 6. Fortelt med myggnett i ventiler er helt gull. Blir det for mye knott får selvsagt bikkja komme inn i innerteltet med meg, ellers foretrekker han ytterteltet.
 7. Litt ot, men kjøpte meg den mellomste samekniven fra Strømeng her og den slira er noe av det mest elendige jeg har sett noen sinne. Var som å sleppe kniven ned i en skinnpose..
 8. Trist å høre. Føler med deg.
 9. Litt ot dette her, men jeg lå en gang langt inne i nord Sverige på jakt. Hadde vært en del observasjon av bjørn i området, så jeg fulgte jo litt ekstra med når jeg hadde hunden ute i søk. Våknet uansett om natta av at blodet frøs til is og jeg ble stiv av skrekk. Bjørnen prøvde å komme seg inn i lavvoen! Hva faen gjør jeg nå? Hvor er hodelykta? Klarer jeg komme meg ut av soveposen uten å lage for mye lyd? Hvor er hagla!! Dette kan jo bare ikke skje, og hvorfor reagerer ikke hunden? Kloringen og krafsingen ga seg ikke på duken, og etter hvert fikk jeg hivd meg opp og fomla fatt i hodelykta; Der lå bikkjeskinnet i dyp søvn på ryggen på reinskinnet sitt nede i hjørnet mens labbene klora og krafsa på teltduken lykkelig drømmende om dagens jakttur..
 10. Sender en tilbakemelding når jeg får testa det jeg.
 11. Det skal jeg gjøre, men er det ikke bare å rulle døra innover i teltet?
 12. Hei. Sjekk ut Fjellreven Abisko Shape. Lite pakkvolum, stort fortelt. Jeg bestilte dette selv nå så bikkja kan ta det i kløven.
 13. Hei. Er det noen som har en anelse om forholdene på Grønnliskaret om dagen? Er det snøfritt, eventuelt isfritt på vannene?
 14. Det er derfor de havner i søppelposen 😉
 15. En sånn liten pakke våtservietter syns jeg er gull å ha for å sveipe over skrotum med innimellom.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy