Gå til innhold
 • Bli medlem

Nybruker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nybruker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er derfor de havner i søppelposen 😉
 2. En sånn liten pakke våtservietter syns jeg er gull å ha for å sveipe over skrotum med innimellom.
 3. Bergans Arctic og Antarctic har stormklaff. Jeg har Arctic og er fornøyd med den. [Hidden Content]
 4. Nybruker

  Tørrfôr

  Ja jeg burde kanskje nevnt det. Pleier å legge det i bløt med lunka vann i ca 20 min før foring som nevnt. Brukte Labb en periode før, og eneste forskjellen jeg merka var mer "slapp" avføring og at hundene måtte ha mer.
 5. Nybruker

  Tørrfôr

  Hei. Jeg har gått helt over til Orijen tørrfôr.Blander inn tørka Vom på tur og jakt. Kjempedyrt men etter det jeg har forstått noe av det beste tørrforet du kan få tak i. Du får google det litt. Jeg har prøvd det som er laget av viltkjøtt, men bruker det som er laget av fisk fast. Anbefales!
 6. Apropos gaver. Jeg glemmer aldri følelsen når turkompisen min dro frem 2 øl og en liten spekeskinke av sekken etter en uke eller hva det var. DET var en gave man virkelig setter pris på.
 7. På vei ut i butikkene nå [Hidden Content]
 8. Vet ikke om dette er svaret på problemet ditt, men det hjelper veldig å ha en skikkelig bokser av merinoull innerst syns jeg. Ellers er det jo de vanlige knepene med å gå på do før man kryper i posen osv som gjelder.
 9. Litt utenfor spørsmålet her, men ville bare si at jeg har Aether Pro og er intenst fornøyd, men man må vite hva man kjøper og kunne pakke sekk. Bruker dog en Recon når det er behov for det (klarer meg fint 1 uke+ med Aether)
 10. Ser ut som denne jakka har det meste jeg ser etter i en jakke. Men prisen er jo selvsagt skremmende.. Er det noen som har denne jakka og har gjort seg noen erfaring om den er verdt prisen? [Hidden Content]
 11. En liten advarsel : Har Pro varianten og har alltid vært veldig fornøyd med disse, men for noen dager siden holdt det på å ende i skandale. Var på tur ned et fjell i Tromsø og på det eneste området hvor det var snø over isen ( og ikke steinur eller bratt) hektet den ene brodden seg fast i den andre og jeg tryna fremover og planta begge knærne i isen. Sklei et stykke nedover og knakk nesten tommelen i samme slengen. Viste seg at den ene "kroken" som fester kjettingen til gummien ikke var helt presset sammen, så den gapa skikkelig og hektet seg jo derfor rimelig greit til det andre beinet. Hadde
 12. Kan anbefale en tube med skinkeost. Bare å trøkke ut en kontinuerlig ostelarve i nebbet på bikkja, og den er veldig lett å ta med seg:)
 13. Flere steder å slå opp telt på nordsiden siden av elva om du går over brua ved veien. Rishaugen, Storskogen, Krabbåsen, Krakan, Toftåsen
 14. Både jeg og samboer kjøpte Osprey Aether Pro. Ekstremt fornøyd med valget begge to, men dette er kanskje ikke en sekk som passer alle da den er veldig minimalistisk. [Hidden Content]
 15. Hei Oksen Du finner helt sikkert en fin plass om du kjører ut til Finnvikdalen på Kvaløya og rusler innover der 😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.