Gå til innhold

Hufsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  304
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hufsa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Tur, bøker, trening +++
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vi fikk endelig testet kvistbrenneren da vi var på kanotur i Dalsfjorden (Gunnarhaugsfjorden) like før Femunden. Vi ble veldig imponert over hvor effektiv den var, så den blir med på alle turer fremover. Vannet kokte på null komma niks omtrent. Husbonden gleder seg nå til å slippe å drasse på gassbokser på tur i fjellheimen. Så en stor takk til Tom! Vi er storfornøyde begge to.
 2. Godt tips, det skal jeg huske om vi må reparere en gang i fremtiden.
 3. Har lest Pelsjegerliv av Ingstad, og Til Fjells i Norge av Cecil Slingsby. Nå skal jeg i gang med Svimlende Gleder av Per Hohle.
 4. Vi har Wiglo og har hatt noen netter med ganske heftig vind. Børgefjell var vindfullt to netter ved Reinhornvatna, det var ca 1 grad ute. Ikke vinter (slutten av august), men det snødde, haglet og blåste ganske heftig. Vi la stein på stormmattene og teltet stod fjellstøtt i vindkastene. I fjor høst blåste det kraftig i Femundsmarka den natta vi teltet i Oasen (djevelens dansegulv) Vinden var ganske voldsom før vi sovnet, så vi hadde lagt godt med steiner på stormmattene heldigvis. Et par av bardunene løsnet i vindkastene utpå natta, dvs. de ble slakke. Våknet da av at det dryppet vann, og teltduken klasket meg lysvåken. Det var en spennende natt, jeg var skeptisk siden området er så åpent uten noe som helst ly. Så for meg at vi blåste rett i bekken, mens mannen var ganske rolig og fattet . Og det gikk helt fint, været var dog så ille at vi tok ikke sjansen på å gå ut for å stramme bardunene før det lysnet. Vi sov ikke særlig mye, men teltet stoler jeg 100 % på, spesielt etter den natta.
 5. Hufsa

  Tur i Femundsmarka 2017

  Super turrapport fra Femundsmarka. Flotte tips om områder hvor vi ikke har vært enda! Merket meg spesielt alternativ rute istedet for over Oasen, var heftig mye stein der ja. Alltid moro å lese rapporter fra herlige Femundsmarka.
 6. Vi parkerte i Elgå i fjor og gikk via Svukkuriset og Oasen til Krokathåen og videre mot Øvre Roasten. Vi gikk ikke mot Røa, men mot Grislehåen og videre opp langs elva. På Svukkuriset møtte vi noen som kom fra Grøtådalssetra, de hadde gått stien fra Grøtådalen som går mellom Store Svuku og Litl-Svuku.
 7. Kinnartjønna, nydelig lite vann. Her var vi i helgen i nydelig vær.
 8. Gratulerer med dagen! Vi tok 17.mai-frokosten i Bymarka og endene samlet seg raskt rundt oss. En brunnakke dukket opp blant alle stokkendene. Den var adskillig mer sky enn stokkand er.
 9. For en kjempegod ide! Lurer på om jeg skal låne den. Vi er to som bruker Wiglo og vekten kan være i drøyeste laget av og til. Men du verden hvor vi setter pris på all plassen!
 10. Grundig og fin jobb, og mange lure tips å hente her.
 11. Bilde lånt her Vi så en nydelig flaggspett da vi spiste lunsj ved Dreiers Minne i dag.
 12. Det ble tur på Ladestien i går og i dag vasset vi i nysnø til Dreiers Minne.
 13. Ser at Lifeventure-koppen er uaktuell fordi den er tungvint i bilen, men ville bare skryte litt av den likevel. Vi hadde to stk med på 11-dagers tur nå i høst, og de holder tett, samt kaffen varm i flere timer. Så vi er godt fornøyde, men bruker ikke den koppen på biltur. De passer best på fjelltur når man vil ha noe varmt å drikke og ikke vil dra på termos.
 14. Gratulerer så mye med forlovelsen, og rapport fra en flott tur. Hyggelig å lese og se de flotte bildene!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.