Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas Heimdal

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thomas Heimdal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da var jeg hjemme igjen etter en knalltur i marka. Jonasvollen sjøsatte båten da jeg kom og kjørte meg over til Storvika. Gikk derfra rundt Røvol-vannene, forbi Skogtjønna og ned til Øvre Roasten. Dagen etter langs Røa til Storbudhåen. Derfra forbi Kløfthåen - og via Kløfthåtjønna, forbi Krokhåtåen og opp til Oasen. Søndag ned igjen til Haugen gård. Prøver å legge ut en liten reiseskildring i rett kategori her inne. Og for øvrig, så hverken et menneske, dyr eller mygg. Og heller ikke fisk. Bare det siste plaget meg bittelitt.
 2. Femundshytta skulle sette ut båten fredag. Jonasvollen har jeg ikke fått svar fra enda. Sjekker igjen i morgen senest når veivalget må tas i bunn av Femunden.
 3. Selv om det kommer til å gå litt is de nærmeste dagene kan nok rennende vann være å foretrekke. Flott turrapport du la med! Men er det drøyt å gå fra (Elgå/) Svukuriset til Krokhåtåen? Alternativet er å prøve å finne noen som kan kjøre meg i bår til feks Storvika.
 4. Takk - ja det blir en egen tur ved en annen anledning. Ned langs Grøtåa og inn til Vonsjøen. Er det ugreit å gå rundt i Kratland uten å være lommekjent?
 5. Takk - hehe er navnet villedende? Og jeg er redd og det kan være mer is på tjerna enn i selve vassdraget.
 6. Da blir det avreise i morgen, torsdag. Ruta foreløpig planlagt med blå strek i vedlegg.
 7. Har lenge drømt om en tur i Femundsmarka, og mest trolig alene. Er i den heldige situasjonen av en del fri fremover, og planlegger dermed en fottur i vinduet 25. mai- 9. juni, litt avhengig av værvarselet. Tenker å bruke ca 4-6 dager. Til senere jeg starter, nærmere fergestart (5. juni) og trolig bedre fiske er det, men er litt sugen på å komme igang. Ettersom jeg ikke har vært innover der før har jeg studert «alt» av kart og videoer jeg har kunnet finne. Likevel - og selvfølgelig - trenger jeg litt tips på vegen. Jeg går ut i fra Elgå ca kl 12 på dagen, rekker jeg da over Svukuriset - S
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.