Jump to content

Kija

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Kija

Kija's Achievements

  1. Nettopp ferdig med: Hjalmar Dale, den glemte eventyrer. Av Randulf Valle Veldig inspirerende og interessant. Randulf er flink til å beskrive tidsrommet og epoken som pionerene opererte i. Anbefales!
  2. Det kan være en god investering å kjøpe et kart. Finnes gode kart over området, hvor sommerstier er merket. Fra Hakadal er det fint å gå til Langvann og videre til Trehjørningen. Litt avhengig av hvor du ønsker å avslutte turen, men mange muligheter videre derifra.
  3. Var i området rundt Parkeringen på Dalen og Tansbergfjorden. Fint føre på veier, men litt lite i terrenget ennå, men værmeldingen sier det kommer mere denne uka. Tipper det er tilstrekkelig til jula. Som andre har nevnt er det godt tips å følge med på skisporet.no Glemte forresten å ta bilde 🙄
  4. Normalt er det nok snø julehelgen for denne turen. Jeg gikk nesten tilsvarende tur for noen år siden, senere på året. Fin tur med sola i ansiktet store deler av turen. Vi gikk litt lenger øst fra Skaget og lagde løyper selv. Skal i området Dalen parkering til helgen. Håper å gå rundt Tansbergfjorden. Kan prøve på løyperapport til uka.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy