Gå til innhold
 • Bli medlem

Karita

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  132
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Karita vant dagen sist 20. juni 2015

Karita hadde mest likt innhold!

Om Karita

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser man at det er samme kniven ut fra bildet? Samme vekt? Knivens kvalitet bestemmes vel av hva knivbladet er lagd av og hvordan det er produsert. Hvilken kniv ble først designet? Jeg har smaragdkniv og er meget fornøyd. Beste kniven jeg har brukt. Jeg har også andre kjøkkenkniver og øks fra de. Har kniver som er 20 år gamle og som er gode fremdeles. Andre kniver er erstattet med Øyo etterhvert. Litt andre priser på fabrikkutsalget....
 2. Plagg i vevd ull bør tørkes flatt. Strekk til slik plagget skal være når det er vått. Henges det opp vil det strekke seg under tørking. Dette gjelder også håndstrikkede plagg. Jeg bruker toppen av et tørkestativ.
 3. Veiene er nok bare da. Mange fine turmål i området. Langedrag tilbyr overnatting. Det ligger ikke langt fra Tunhovd.
 4. Et nødsignal og ikke kontakt deretter. Fra avisa: Men på veg innover mot den sakna kvinna, fann redningsmannskapa også ein annan turgåar. Personen hadde teke seg inn i ei hytte på nødrett for å berge livet i uvêret. Vêret har vore dårleg i fjellet i heile dag, noko som gjorde redningsaksjonen krevjande. På grunn av uvêret kunne ikkje redningsmannskapa sette inn helikopter. Då leitemannskapa fann kvinna seint onsdag, hadde dei ikkje hatt kontakt sidan nødsignalet vart fanga opp. Men Røde Kors hadde ein posisjon basert på nødpeilesendar.
 5. Hun ble funnet i ly ved en utedo. En mann hadde brutt seg inn i en hytte for å berge seg og ble også reddet ut. Fra avisa: Politioverbetjent Jan Koldal rykte ut frå Geilo. Det same gjorde Røde Kors. Koldal seier til Stavanger Aftenblad: – Det var frykteleg vanskeleg å sjå henne. Me kunne fort ha kjørt forbi. Saman med tre frivillige frå Røde Kors fann han Sandnes-kvinna som var sakna på Hardangervidda. Ho sat då, ifølgje avisa, på eit liggeunderlag, hadde dunjakke, sovepose, hette og skibriller på seg og var delvis nedsnødd. 20 patruljar Store mannskap hadde
 6. Turen er finest i høyfjellet. Det er matbutikk på Noresund, Haglebu camping og i Tunhovd. Det er ikke matbutikk der slepa krysser Rv 40.
 7. Yr.no har også værdata med temperatur og vindmåling samt historikk fra vegvesenet sine værstasjoner ved webkameraene. Det er svært ofte at været i dag sammenholdt med den utvikling yr melder gir et godt bilde på været som kommer.
 8. Karita

  Hansker/votter

  Jeg bruker også disse. Mine er litt rommelige så jeg får plass til tynne ullvanter inni om vinteren. Bruker hanskene til ca -10 og med vanter inni til ca -15. I kaldere vær blir det tovede ullvotter og er det vind, vindvotter utenpå de tovede vottene.
 9. Det pågår en leteaksjon på Norefjell på 3. døgnet. En mann utrustet for dagstur er savnet siden onsdag kveld. I følge avisene var han usikker på hvor han var når han sist hadde kontakt med familien. På tur er man optimist og alt skal gå bra, men om man begynner å bli usikker på hvor man er kan Luftambulansens 113 app brukes til å dele posisjon med de hjemme. Åpne appen, ta skjermbilde og send som melding. Da vet i alle fall de hjemme hvor en er og posisjonen vises på kartet. Håper inderlig han blir funnet i god behold.
 10. Ser de ikke har måltabell. Str L er ca 105 cm lang og 66 cm i livet. Men materialet er veldig tøyelig. Har du tynne ben trenger du ikke større størrelse på grunn av lange ben.
 11. Jeg har M og L. Bruke begge, selv om den siste er for stor. Jeg er 1,68. Jeg hadde sett på måla på den størrelsen du vanligvis bruker og vurdert en størrelse større pga lengda. Jeg bruker disse under skallbukse på skiturer når det er under ca - 10 grader eller mye vind.
 12. Lanullva stillongs er tøyelig og former seg etter kroppen. Jeg har de i 2 størrelser. Den største kunne jeg vært 10 cm høyere i. De er ganske like i bredden. Lanullva lager stillongs i 2 forskjellige tykkelser. Gull nå når det er sprengkaldt.
 13. Faststone passer min bruk. Det kom bra ut i en test av mange alternative program til Lightroom. Testen var foretatt av et fotomagasin.
 14. Western Mountenering sine poser er i lengde 5'6' som tilsvarer 165 cm.
 15. Jeg er fornøyd med mine Atlas truger på 27 tommer. Brukes hovedsaklig på skareføre og på våren.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.