Gå til innhold
 • Bli medlem

Hufsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  319
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hufsa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Tur, bøker, trening +++
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 087 profilvisninger
 1. Hufsa

  Sommeren 2021

  Det blir garantert en tur i Femundsmarka for oss. Vi skal også til Hardangervidda, eller Jotunheimen i løpet av sommeren, med telt. Til høsten går turen til Fosen. Ellers blir det kanoturer mer lokalt i Trøndelag.
 2. Så artig å se turer fra hjemfylket mitt og til og med Kverveaksla og Myklebusthornet på øya der jeg vokste opp. Fikk lyst å ta noen av turene her!
 3. Jeg lager den ferdig og tørker den. Da er det enkelt på tur, bare å sette til vann og la koke noen få minutter.
 4. Skal teste den lapskausen på neste tur og sammenligne med den lapskausen jeg lager og tørker selv. Artig å sammenligne både smak og konsistens.
 5. Så fin turrapport! Koselig å se igjen Børgefjell. Vi har vært der en gang bare, ble inspirert til å ta en ny tur!😃
 6. Det var ikke for mange bilder, kunne gjerne vært flere! Høres ut som dere er på flotte turer, å tusle i naturen er beste måten å oppleve den på, synes jeg. Tusen takk for koselig turinspirasjon!
 7. Setter opp teltet. Så går som regel husbonden og fisker, og jeg pakker ut det viktigste og lager middag. Så kommer han tilbake med fisk, iallfall noen ganger Etter å ha spist middag ordner jeg soveplassene mens han fikser ved til bål. Så sitter vi ved bålet lenge og bare nyter tilværelsen. Etter en god natts søvn er det frokost, så går vi og fisker. Eller vi går videre til neste leir og gjentar prosedyren.
 8. Crispi jaktstøvel ved Storvatnet i Namdalen
 9. Vi har alltid teltet i kompresjonspose, stengene pakkes for seg. Det har gått bra i alle år, ingen slitasje noe sted.
 10. Jeg har strikket meg fjellgenser i silke/alpakka og den er iallfall veldig varm. Den er også veldig lett, det var grunnen til at jeg valgte det garnet. Silken gjør den mer slitesterk, har brukt den flere sesonger nå og er veldig fornøyd. Jeg har også trøyer i ull/silke-blanding og de er gode og varme, men litt "fastere" enn ren merinoull. Merker ikke forskjell i bruk.
 11. God Jul til deg. Lykke til med opptrening og turplanlegging. Høres bra ut med tur til Femunden! Gleder meg til å følge med!
 12. Vi fikk endelig testet kvistbrenneren da vi var på kanotur i Dalsfjorden (Gunnarhaugsfjorden) like før Femunden. Vi ble veldig imponert over hvor effektiv den var, så den blir med på alle turer fremover. Vannet kokte på null komma niks omtrent. Husbonden gleder seg nå til å slippe å drasse på gassbokser på tur i fjellheimen. Så en stor takk til Tom! Vi er storfornøyde begge to.
 13. Godt tips, det skal jeg huske om vi må reparere en gang i fremtiden.
 14. Har lest Pelsjegerliv av Ingstad, og Til Fjells i Norge av Cecil Slingsby. Nå skal jeg i gang med Svimlende Gleder av Per Hohle.
 15. Vi har Wiglo og har hatt noen netter med ganske heftig vind. Børgefjell var vindfullt to netter ved Reinhornvatna, det var ca 1 grad ute. Ikke vinter (slutten av august), men det snødde, haglet og blåste ganske heftig. Vi la stein på stormmattene og teltet stod fjellstøtt i vindkastene. I fjor høst blåste det kraftig i Femundsmarka den natta vi teltet i Oasen (djevelens dansegulv) Vinden var ganske voldsom før vi sovnet, så vi hadde lagt godt med steiner på stormmattene heldigvis. Et par av bardunene løsnet i vindkastene utpå natta, dvs. de ble slakke. Våknet da av at det dryppet vann,
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.