Gå til innhold
 • Bli medlem

Hufsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  314
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hufsa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Tur, bøker, trening +++
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var ikke for mange bilder, kunne gjerne vært flere! Høres ut som dere er på flotte turer, å tusle i naturen er beste måten å oppleve den på, synes jeg. Tusen takk for koselig turinspirasjon!
 2. Setter opp teltet. Så går som regel husbonden og fisker, og jeg pakker ut det viktigste og lager middag. Så kommer han tilbake med fisk, iallfall noen ganger Etter å ha spist middag ordner jeg soveplassene mens han fikser ved til bål. Så sitter vi ved bålet lenge og bare nyter tilværelsen. Etter en god natts søvn er det frokost, så går vi og fisker. Eller vi går videre til neste leir og gjentar prosedyren.
 3. Crispi jaktstøvel ved Storvatnet i Namdalen
 4. Vi har alltid teltet i kompresjonspose, stengene pakkes for seg. Det har gått bra i alle år, ingen slitasje noe sted.
 5. Jeg har strikket meg fjellgenser i silke/alpakka og den er iallfall veldig varm. Den er også veldig lett, det var grunnen til at jeg valgte det garnet. Silken gjør den mer slitesterk, har brukt den flere sesonger nå og er veldig fornøyd. Jeg har også trøyer i ull/silke-blanding og de er gode og varme, men litt "fastere" enn ren merinoull. Merker ikke forskjell i bruk.
 6. God Jul til deg. Lykke til med opptrening og turplanlegging. Høres bra ut med tur til Femunden! Gleder meg til å følge med!
 7. Vi fikk endelig testet kvistbrenneren da vi var på kanotur i Dalsfjorden (Gunnarhaugsfjorden) like før Femunden. Vi ble veldig imponert over hvor effektiv den var, så den blir med på alle turer fremover. Vannet kokte på null komma niks omtrent. Husbonden gleder seg nå til å slippe å drasse på gassbokser på tur i fjellheimen. Så en stor takk til Tom! Vi er storfornøyde begge to.
 8. Godt tips, det skal jeg huske om vi må reparere en gang i fremtiden.
 9. Har lest Pelsjegerliv av Ingstad, og Til Fjells i Norge av Cecil Slingsby. Nå skal jeg i gang med Svimlende Gleder av Per Hohle.
 10. Vi har Wiglo og har hatt noen netter med ganske heftig vind. Børgefjell var vindfullt to netter ved Reinhornvatna, det var ca 1 grad ute. Ikke vinter (slutten av august), men det snødde, haglet og blåste ganske heftig. Vi la stein på stormmattene og teltet stod fjellstøtt i vindkastene. I fjor høst blåste det kraftig i Femundsmarka den natta vi teltet i Oasen (djevelens dansegulv) Vinden var ganske voldsom før vi sovnet, så vi hadde lagt godt med steiner på stormmattene heldigvis. Et par av bardunene løsnet i vindkastene utpå natta, dvs. de ble slakke. Våknet da av at det dryppet vann,
 11. Super turrapport fra Femundsmarka. Flotte tips om områder hvor vi ikke har vært enda! Merket meg spesielt alternativ rute istedet for over Oasen, var heftig mye stein der ja. Alltid moro å lese rapporter fra herlige Femundsmarka.
 12. Vi parkerte i Elgå i fjor og gikk via Svukkuriset og Oasen til Krokathåen og videre mot Øvre Roasten. Vi gikk ikke mot Røa, men mot Grislehåen og videre opp langs elva. På Svukkuriset møtte vi noen som kom fra Grøtådalssetra, de hadde gått stien fra Grøtådalen som går mellom Store Svuku og Litl-Svuku.
 13. Kinnartjønna, nydelig lite vann. Her var vi i helgen i nydelig vær.
 14. Gratulerer med dagen! Vi tok 17.mai-frokosten i Bymarka og endene samlet seg raskt rundt oss. En brunnakke dukket opp blant alle stokkendene. Den var adskillig mer sky enn stokkand er.
 15. For en kjempegod ide! Lurer på om jeg skal låne den. Vi er to som bruker Wiglo og vekten kan være i drøyeste laget av og til. Men du verden hvor vi setter pris på all plassen!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.