Gå til innhold

Hufsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  299
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hufsa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Trondheim
 • Interests
  Tur, bøker, trening +++
 1. Hva har du lest nå ?

  Har lest Pelsjegerliv av Ingstad, og Til Fjells i Norge av Cecil Slingsby. Nå skal jeg i gang med Svimlende Gleder av Per Hohle.
 2. Bergans Helium Dome Vs Wiglo LT4?

  Vi har Wiglo og har hatt noen netter med ganske heftig vind. Børgefjell var vindfullt to netter ved Reinhornvatna, det var ca 1 grad ute. Ikke vinter (slutten av august), men det snødde, haglet og blåste ganske heftig. Vi la stein på stormmattene og teltet stod fjellstøtt i vindkastene. I fjor høst blåste det kraftig i Femundsmarka den natta vi teltet i Oasen (djevelens dansegulv) Vinden var ganske voldsom før vi sovnet, så vi hadde lagt godt med steiner på stormmattene heldigvis. Et par av bardunene løsnet i vindkastene utpå natta, dvs. de ble slakke. Våknet da av at det dryppet vann, og teltduken klasket meg lysvåken. Det var en spennende natt, jeg var skeptisk siden området er så åpent uten noe som helst ly. Så for meg at vi blåste rett i bekken, mens mannen var ganske rolig og fattet . Og det gikk helt fint, været var dog så ille at vi tok ikke sjansen på å gå ut for å stramme bardunene før det lysnet. Vi sov ikke særlig mye, men teltet stoler jeg 100 % på, spesielt etter den natta.
 3. Tur i Femundsmarka 2017

  Super turrapport fra Femundsmarka. Flotte tips om områder hvor vi ikke har vært enda! Merket meg spesielt alternativ rute istedet for over Oasen, var heftig mye stein der ja. Alltid moro å lese rapporter fra herlige Femundsmarka.
 4. Utgangspunkt Femundsmarka

  Vi parkerte i Elgå i fjor og gikk via Svukkuriset og Oasen til Krokathåen og videre mot Øvre Roasten. Vi gikk ikke mot Røa, men mot Grislehåen og videre opp langs elva. På Svukkuriset møtte vi noen som kom fra Grøtådalssetra, de hadde gått stien fra Grøtådalen som går mellom Store Svuku og Litl-Svuku.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kinnartjønna, nydelig lite vann. Her var vi i helgen i nydelig vær.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Gratulerer med dagen! Vi tok 17.mai-frokosten i Bymarka og endene samlet seg raskt rundt oss. En brunnakke dukket opp blant alle stokkendene. Den var adskillig mer sky enn stokkand er.
 7. "billig" fjell telt

  For en kjempegod ide! Lurer på om jeg skal låne den. Vi er to som bruker Wiglo og vekten kan være i drøyeste laget av og til. Men du verden hvor vi setter pris på all plassen!
 8. Kjøkkenforteltnødlytarp

  Grundig og fin jobb, og mange lure tips å hente her.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Bilde lånt her Vi så en nydelig flaggspett da vi spiste lunsj ved Dreiers Minne i dag.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ble tur på Ladestien i går og i dag vasset vi i nysnø til Dreiers Minne.
 11. Canada 2016/2017

  Fantastiske bilder av flotte fjell.
 12. Tips om termokopp

  Ser at Lifeventure-koppen er uaktuell fordi den er tungvint i bilen, men ville bare skryte litt av den likevel. Vi hadde to stk med på 11-dagers tur nå i høst, og de holder tett, samt kaffen varm i flere timer. Så vi er godt fornøyde, men bruker ikke den koppen på biltur. De passer best på fjelltur når man vil ha noe varmt å drikke og ikke vil dra på termos.
 13. Ukestur til Hardangervidda vest

  Gratulerer så mye med forlovelsen, og rapport fra en flott tur. Hyggelig å lese og se de flotte bildene!
 14. Tørrfisk-Fantastisk, men..

  Tusen takk for godt tips. Jeg skal teste ut dette, men med en liten vri siden jeg ikke har et maskinrom tilgjengelig Men jeg har dehydrator, og det kan kanskje funke... Jeg har prøvd før, men jeg la ikke de tynnskjærte filetene i saltlake, jeg bare saltet dem og det ble enten for mye salt eller for lite. Så neste test blir saltlake! Hvor lenge skal fisken ligge i laken, og ca hvor salt skal den laken være? (godt mulig jeg spør dumt!)
 15. Hufsa

×