Gå til innhold
  • Bli medlem

GBS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

GBS vant dagen sist 8. november 2021

GBS hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

530 Excellent

Om GBS

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Tur, bøker, trening +++
  • Sted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

6 455 profilvisninger
  1. Tusen takk! Lar din hyggelige hilsen gå til husbonden og han takker så meget! Våre avkom takker også med de beste ønsker for julen og nyttåret!
  2. Flott tur! God Jul og Godt Nyttår med forhåpentlig mange fine turer!
  3. Så moro å lese turrapport fra en litt annerledes tur! Annerledes, men fin natur.
  4. For en flott tur! Og så koselig å lese om den, tusen takk for at du tar deg tid til å skrive utførlige rapporter!
  5. Flott turrapport fra et herlig område!
  6. Vi har fått testet Bergans Wiglo i skikkelig uvær to ganger, senhøstes begge ganger. Det blåste så voldsomt at vi lå våkne mesteparten av natta, men teltet stod stødig. Så jeg stoler 100 % på dette teltet.
  7. Var innom bruktbutikken i dag og fant hele tre skatter: Landet med de kalde kyster - Helge Ingstad (1948) Fjellenes helter - Harald Borgheim (1945) Syd for Yukon - Ø. Weltzin (1945)
  8. For vår del har vi lest turrapporter her inne, og supplert med kart.
  9. Oi, det var heftige saker! Ønsker deg masse, masse god bedring! Og et inderlig håp om at du kommer deg på tur igjen!!!
  10. Vi har vært der flere ganger i slutten av juni, da har det vært minimalt med mygg. I fjor var vi der under hetebølgen i starten av juli og det var forbausende lite mygg, knott var det rikelig av. Ellers er vi der vanligvis i slutten av august og begynnelsen av sept., og da er det veldig lite mygg og knott.
  11. Så flott det var der! Dette var en tur jeg kunne tenkt meg, absolutt. Det er nydelig der oppe og ser ut som det var en veldig fin tur.
  12. Vi har badet i Nedre Muggsjø i september, det var meget oppfriskende! I september var det heller ikke mygg.
  13. Tørke middager går fint med tørker, eller evnt. i stekeovnen. Jeg lager og tørker alle middager til fjellturer. En av disse middagene ble liggende i en kjøkkenskuff i 5-6 måneder, og smakte utmerket. Aner ikke hvor lang holdbarhet de har, men et halvt år går iallfall fint. Jeg tørker maten lenger enn anbefalt for å være helt sikker og sørger for at maten oppbevares i tette plastposer, doble.
  14. Koselig gjensyn med kjente trakter. Flotte bilder som inspirerer til nye turer, tusen takk for at du delte!
  15. Vi har sett en del dyr i Bymarka i Trondheim, elg, elgkalv, rev, rådyr, og mange fugler. Selv setter jeg stor pris på dompap, siden den ikke trives nede i byen der vi bor. Men hadde sidensvans på besøk i hagen en vinter, det var stas! Det bor (bodde) en ekornfamilie ved koia Dreiers Minne, vi har alltid med noe mat til fuglene og da kommer ekorn og forsyner seg de også. Artig å se. Det er også der vi har sett dompap. De fleste dyrene har vi sett når vi har dradd til Bymarka grytidlig om morgenen. Vi så også spor i snøen etter den berømte jerven som holdt til i Bymarka en stund, men vi fikk ikke sett den. Men la oss på lur i kveldingen ved Kobberdammen og fikk sett beveren som holder til der. Ellers har vi god erfaring med å ta lange pauser og bare sitte i ro, uten bål selvsagt. Vi fikk en stor reinflokk rundt oss i Femundsmarka da vi tok en lang pause, ekstra morsomt var elgen som kom tuslende sammen med reinflokken. Antar det var en elg som nettopp hadde skilt lag med elgmor og ville ha selskap. Vi ble iallfall sittende i ro lenge og bare nyte nærværet av dyrene.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.