Jump to content

Rødskjegg

Aktiv medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Rødskjegg

 • Birthday 01/30/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Hei, Er på jakt etter en vanntett skalljakke med svært gode pusteegenskaper. Blir fort varm, så pusteegenskapene er ekstremt viktig. Noen tips?
 2. Hei, takk for innspill. Planen er å gå neste helg hvis været er noenlunde ok. Satser på hytte-overnattinger. Har med meg en 14-åring men er nok mer bekymret for formen til senior.
 3. Hei, Er det noen som har erfaring med å gå trekanten i september (medio)? Kanskje mindre folk enn i august, men kanskje også mer ustabilt vær? Hva anbefales?
 4. Mange takk for tips. Om vi skulle velge Skarvan og Roltdalen nasjonalpark, hvor er det mest hensiktsmessig å starte?
 5. Hei, Lurte på om noen har tips til dagstur i Sylan fra Trondheim.
 6. Er det forresten noen som har gått inn til Jøldalshytta fra Nerskogen i det siste? Enten fra Minilldalen eller Haugasætra?
 7. Rødskjegg

  Forollhogna

  Hei, tenkte også å høre om jeg kunne få noen tips om Forollhogna og området rundt der. Hva kan være gode dagsturer? Og kjenner noen til hvordan forholdene er der nå?
 8. Hei, Lurte på om noen har noe info om føreforholdene i Trollheimen? Tenkte særlig på strekningen Resvatnet - Jøldalshytta. Er også interessert i info om føreforholdene i områdene rundt Ura, Gaddfjellet, Gråsjøen, Snota, osv. Hører noen si at det er til dels svært gjørmete. Stemmer det? På forhånd takk!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy