gull

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gull

Nylige profilbesøk

294 profilvisninger
 1. Det kan godt hende, og du har sikkert rett i det. Men dersom jeg finner en enkel sekk på 100 gram som har en ok bærekomfort ved lav vekt, så syns jeg det blir verdt det for min del
 2. Her var det mange gode forslag! Den der Robens, "dry isolation pack" og silvasekken var også gode alternativer. Fant ut av silvasekken veier 109 gram Fant også noen videoer om hvordan disse sekkene kan pakkes (et gammelt innlegg på fjellforum, og flere på youtube) Kanskje det viktigste når man velger en slik sekk blir å se på stroppene da? https://www.youtube.com/watch?v=MDF26eJ2sqU
 3. Hund som blir bilsyk

  Huff, får håpe det går over med tiden. Det vi gjorde var å ta han med på korte bilturer daglig da vi kjørte til butikken og slikt (så frem til at det ikke var for varmt å vente i bilen selvsagt). Jeg håper dere finner en løsning, utrolig kjedelig det der!
 4. Hund som blir bilsyk

  Min var mye bilsyk, men det ga seg da han var mellom et og to år gammel. Vi ble også anbefalt å ikke gi han mat før bilturen (for eksempel vente med frokosten hans til vi kom frem), men det hjalp absolutt ikke, han ble faktisk verre av det. Samtidig vet jeg at mange hunder blir dårligere av å ikke spise før bilturen også. Kanskje du kan se en kausal sammenheng mellom måltidene hennes og hvor syk hun blir?
 5. Hund som blir bilsyk

  Hvor gammel er hun?
 6. Ja, da burde det jo holde med en enkelt dagstursekk på sånne turer Noen som kjenner til en slik sekk som har ekstra lomme for drikkepose? evt kan man sikkert sy på noe selv kanskje!
 7. Ja det var det jeg også tenkte med den sekken, at den vil være mye mer behagelig enn de superlette sekkene som veier under 100 gram (som ikke har sånn ryggplate) Hvor mye vil du si du kan pakke i den, og den fortsatt er behagelig?
 8. Ja det er nettopp det, bærekomforten er ikke den beste. Tenkte med skrekk på at termosen skulle slå i ryggen i flere timer. Samtidig er det vel ikke alt for ille? Jeg har nemlig null erfaring med sånne sekker
 9. Jeg har en Deuter aircontact 50 liter, som jeg helst vil slippe å ha med meg på slike svippturer, dersom jeg ikke må. Du har nok rett i at alternativene både er tunge og dyre. Jeg tenkte at om jeg går for en osprey eller mammut så kan jo disse brukes til daglig også. Sykkelturer til butikken og så videre Det kan hende det holder med en ultralight stuffpack også da, den veier jo bare 90 gram og koster ikke all verden.
 10. Enda et sekkespørsmål fra meg! Jeg er på utkikk etter en sekk for å ha i vandresekken, slik at jeg kan dra på dagsturer fra "basen" og bare ta med meg ting som en termos, sitteunderlag, drikkesystem eller vannflaske, mat, et varmt plagg, og noe annet småtteri. Det finnes jo en million valg, så jeg lurer litt på hva dere anbefaler? Jeg har kjøpt Mammut Lithium Speed 15, men vurderer å bytte den til fordel for Osprey Tempest 16 eller eventuelt en Osprey ultralight stuff pack. Det er jo en fordel at sekken ikke veier all verden og at den har plass til drikkesystem siden det kanskje er bedre å kunne bruke dette både på vandresekken og dagstursekken, enn å bære med en vannflaske i tillegg. Eller kanskje ikke? Hvilke løsninger har dere?
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg kjøpte en Mammut Lithium Speed 15 på G-max i dag, som svipptursekk. Fikk den på prisløfte, så det ble en ok pris. Får se om jeg beholder den da.
 12. Jeg har nettopp kjøpt denne i kvinneversjonen på XXL: https://www.fjellsport.no/the-north-face-m-thermoball-hoodie-banff-blue.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product1 Det var salg på de på XXL nå, de koster vel vanligvis opp til 2000 kroner, så prisen på fjellsport var ikke så ille den heller. Min veier knappe 300 gram, så jeg tipper herreversjonen sikkert er under 500 gram den også. Kjempegod å ha på kroppen, og supert at den kan komprimeres ned i lommen!
 13. Da satser jeg på det Fikk liksom ikke prøvd de skikkelig, siden jeg ikke får byttet de om jeg tar av lappen (festet nederst på begge gamasjene) Det blir nok greit. takk for hjelpen!
 14. Jeg har hørt veldig mye bra om de, bortsett fra strikken da, men som du sier så kan man jo ta med reserve 😊 Vet du om garasjene skal være litt store nederst ved foten? Går dette fint så lenge strikken blir festet over?
 15. Sant det, men de burde jo holde ut noe vann syns jeg hvis ikke forsvinner mye av grunnlaget for å kjøpe de for min del..