Gå til innhold
 • Bli medlem

Aldor

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Akkurat sett opptak av programmet og ble mektig imponert!! Og inspirert.
 2. Aldor

  1234

  Artig å lese om tur til et av mine absolutte favoritt områder i Øyer fjellet. Øde og fint! Har vært på toppen sjøl to ganger, men begge gangene med tåke på toppen . Men aldri på snøføre.... Bautane på toppen ble satt opp av en eller annen konge som var på kroningsferd til Nidaros.
 3. Hvorfor ikke? Det er etter min mening en perfekt måte og introdusere fjellivet og fjellinteressen på! Og som foreldre går det ann og legge seg sammen med små barn til de sovner. Ellers så er jeg enig i turforslaget om Huldreheimen eller sydover fra Rondane. Selv med små barn som trenger bleieskift
 4. Jeg kommer også til å savne denne siden. Har var det mye godt lesestoff, og mange gode tips. Hadde vært artig om denne hadde gjennoppstått i en eller annen form ja!
 5. Jeg har et par Åsnes Rago med kortfell. Testa dem første gang i påsken for to år siden, i oppkjørte løyper mens jeg dro unga i pulk. Suverent feste, men selvfølgelig ikke all verden til gli. Det var heller ikke forventa!! Men det glei faktisk såpass at jeg kunne ta dobbelt tak i enkelte slake nedoverbakker! Har brukt dem både i skogen og på fjellet og synes at de er veldig bra. Men skal du ha fart i nedoverbakkene, tar du selvfølgelig kortfellene av. Men man har vel ikke på kortfell og forventer samme gliden som med smøreski...!?
 6. Hytta vi ser er Nørstedalsseter.
 7. Herlig turrapport. Ærlig og godt beskrevet! Fjellsuget ble ikke akkurat mindre nå.... Din beskrivelse av Morka-Koldedalen gjorde nesten bilder overflødige.
 8. Vi er også 2+2 som kjøpte Helsport Fjellheimen 4 camp i sommer. Må si meg enig i det som er skrevet om dette teltet tidligere i tråden. God plass til bagasje og matlaging i forteltet. Og bra plass til 2 barn og 2 voksne i innerteltet. Og ikke er det tyngre enn at far tar med seg på tur alene heller Men da har jeg også veldig god plass
 9. Hei. Jeg er ikke godt kjent med gode fiskevann fra Hafjell og innover i Øyerfjellet. Men jeg vet at isfiske ikke er tillatt på alle vann i området. Følgende link www.fjellstyrene.no/oyer/Fiskeregler.htm viser hvilke vann hvor isfiske er tillatt. Neråst-vatnet og Øveråst-vatnet er vel lengst unna Hafjell. Der får dere (nesten) garantert være i fred! Dere kan følge Trolløypa til Djupslia, deretter nordøstover uten oppkjørte løyper. Trolløypa kan også følges til Keiken, der tar dere ned i Brettdalen til Brettdalsvatnet.
 10. Hytta og terrenget rundt minner om Pellestova.
 11. mattings sitt bilde: Kan det være Lyngbua ved Lyngen i Øyerfjellet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.