Jump to content

Fiskepadde

Aktiv medlem
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

About Fiskepadde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiskepadde's Achievements

 1. Sekk er vel sist på lista over utstyr hvor man kutter vekt. Om du tenker å stappe mye nedi og lite utenpå er det mange sekker som minner om en forvokst pakkpose. HMG som nevnt over for eksempel. Ellers er Gossamer gear mariposa en artig sekk, men der er tanken å pakke mye i de ulike utvendige rommene.
 2. Brukt katadyn befree i noen år nå og har tatt vann fra både sau og bre uten problem. Gikk også til innkjøp av en steripen for en tid siden men har ikke prøvd den. Sawyer Micro er utrolig treig og upraktisk!
 3. Hvordan gikk det med kjøper? Handla en slik på salg jeg og men lukta gammal gås…
 4. Naturehike (direkte fra kinaland eller fra pakklett) er jo enkle greie teltkopier av dyrere varianter. Billigst er Roskildetelt fra Biltema 🤷🏻‍♂️
 5. Ikke noe galt med Naturehike telt til godværsturer vil jeg tro. Har et Tagar men bare satt det opp på dagstur så langt.
 6. Tenker å ta camp 2 ved Sysenvatnet så sparer jeg noen kilometer unødig trasking til og fra Kjeldebu. Krysser fingra for sol og 20 grader andre uka i august, i sludd blir det en flatere tur 😆
 7. Ja det var mellom Rembedalsseter og Kjeldebu jeg hadde i tankene. Tror jeg prøver meg på turen om det blir greit vær. Mye stigning?
 8. MLD Cricket - Lett enmannstelt/tarp som fungerer i regnvær Terra Nova Jupiter Lite - Til finvær og der det ikke lar seg gjøre å sette opp Cricket’en Mountain Hardwear Shifter 4 - Forholdsvis lett og stort telt til korte turer med ungene Naturehike Tagar 2 - Kopi av Tarptent rainbow. Bare satt opp på dagstur, virker som et greit telt Knappetelt - Til selvplaging Diverse hengekøyer og tarper Vurderer nytt lett 3-4 manns telt til lengre turer med ungene, men tror ikke det blir innkjøp før minste på 4 år begynner å gå litt lenger
 9. Noen som har gått denne ruta i år? Leser på UT.no at det er gjort diverse omlegginger av ruta?
 10. Bare ikke ta på de blå greiene og så i øynene… 😂
 11. Hvordan er det å sette opp disse dynema-kreasjonene på ujevnt underlag?
 12. Var mye jeg NESTEN kjøpte på xxl i går 😆
 13. Blir uggen av Real, magen rumler og brummer hele kvelden.
 14. Autan tropisk middel fungerer greit, men skremmer selvsagt ikke bort kleggen. Lukter greit og gjør ikke skade på plast. Har brukt 100% deet (i Baltikum) på beina og gått gjennom et flottreir. Beina var svarte i flott, de hoppa ikke av for å si det sånn. Blir spennende å få testet thermacell backpacker neste uke.
 15. Det er rett og slett for mye å velge i når det kommer til Jetboil og tilsvarende systemer 😂
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy