Gå til innhold
 • Bli medlem

Fiskepadde

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fiskepadde

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Cumulus syr på bestilling så der må du kjøpe direkte fra de. Er ganske ny på quilt fronten selv men ønsker er jo å ha det litt mindre klaustrofobisk da jeg ofte roterer rundt og sover på magen. Får også poser uten hette som er mer egna til vinterbruk enn quilt, men da må en gjerne kjøpe seg dunhette og tre over hode (men den roterer jo med).
 2. Cumulus lager dunposer og quilter i alle slags størrelser, eventuelt Isbjørn som lager syntetiske poser her til lands.
 3. Warbonnet og Dutchware kan jo og være aktuelle køyer. Selv har jeg fått litt prissjokk av køyecamping om man skal handle til mer enn en mann... køye, nett, tarp, under quilt, top quilt, stropper + diverse andre morsomheter.
 4. Monterer det på når du legger deg, så henger det klart til action 🤣
 5. Har tatt knekken på både laptop og pensum ved flere anledninger... oppbevarer nå alltid vannflasker på utsiden av sekk. Tror ikke jeg tør sove med tisseflaske tatt i betraktning hvor dårlg det har gått med skruingen så langt.
 6. Slipper å sku korken "halveis" på i søvne og våkne fuktig og illeluktende?
 7. Jeg leste "Frossen tissefant på vintertur?" og forventa at tråden skulle handle om noe helt annet! Har ikke prøvd meg på tisseflaske enda, men desto dårligere vær jeg prøver meg I desto mer frister det. Et alternativ kan jo være uridom og bare stikke slangen utenfor teltduken, noe jeg faktisk har vurdert.
 8. Vurderer å kaste meg på quilt trenden, og vurderer Cumulus Quilt 450. Bor selvsagt på vestlandet, så vått og kaldt er det størsteparten av året, og lurer da på om hyrdrophobic down er noe man bør sikte seg inn på? Har og hørt at man kan vaske inn Nikwax og få lignende effekt? Har så langt bare brukt syntetisk så vet ikke stort om dun.
 9. Rago jr ser ut som en hendig liten pose til den varme tiden av året. Comforttemperatur på poser er litt så som så, men for min egen del er T comfort laveste temp jeg kan sove med ullundertøy og ikke våkne av å være kald. T limit (eller comfort for menn som de liker å kalle det nå for tiden) er ikke noe å sette stort håp til. Isbjørn lager noen syntetiske poser i barnestørrelse som er varmere, men også større og tyngre så klart.
 10. Har ikke turt å kjøpe verken dun (tiss) eller oppblåsbart (trampoline) til mine enda 🤣 De er fornøyd på bamseunderlagene, der sklir de ikke heller, men eggekartongunderlag var lite populært. En fullstørrelse voksenpose kan jo bli litt brei for en liten knøtt, men du finner sikkert smale og korte modeller om du sikter deg inn i det øvre prissjiktet. Så kan du alltid bruke dobbel pose om vinteren. Hvor stor sekk du trenger kommer nok an på hvor kompakte komponenter du handler.
 11. .500 S&W Revolver, så er du sikker på at bjørnen blir skikkelig sinna 🤠
 12. Har med et lite og lett egenkomponert sett når jeg er på gå/telt tur, om jeg er på jakt eller leker med øks så blir det noe annet. I settet har jeg plasthansker, et trekanttørkle, en støttebandasje (eller tilsvarende), diverse plaster til stort og smått, gnagsårplaster, tape, sårrensservietter, imodium, zyrtec (myggen er ikke min venn), naproxen, ibux, paracet, asprin, og om jeg ikke har brukt det opp på forrige tur, litt branngel. Om det forventes mye mygg så pakker jeg hydrokortison. Til tider vannrensetabletter og kull. Vaselin/sinksalve og talkum går i toalettmappa. Pinsett, speil og kniv/
 13. Det er mulig jeg får til en tur ut i August også, så kanskje denne skal spares til da. Hadde tenkt meg opp til samme tid fjor, men en stødig kombinasjon av storm, sludd og minusgrader fikk meg på bedre tanker 🥶
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.