Jump to content

Fiskepadde

Aktiv medlem
 • Posts

  616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fiskepadde last won the day on May 24

Fiskepadde had the most liked content!

Reputation

362 Excellent

About Fiskepadde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inatur har fiskekort for ulike områder på vidda, tror du vil trenge to kort på den ruta. Søppelposer utenpå bamse fungerer fint, men soveposen er for meg naturlig å ha oppi sekken. God tur!
 2. Ta en rema pose i hver neve, så blir det ikke så tungt på ryggen 🙂
 3. Sydvang Skaring er gode greier etter min erfaring, så du får holde oss oppdatert
 4. Reinsfjell er et mye større telt med mer lufting, så du vil nok oppleves både tørrere og luftigere
 5. Burde nok fått tatt et røntgen av foten din, kan være så mangt. Hvis du syter litt ekstra og de ikke har det så travelt er det jo av og til håp hos legevakten og.
 6. Helsport Ringstind 2 Pro er tidvis mulig å finne nytt til 4000kr og gjerne halvparten av prisen brukt. Tåler alt av vær utenom snø. Skal du bare være i lavlandet så vil et frittstående kuppeltelt også være et bra valg, for eksempel noe fra Marmot, Sydvang, Urberg, MSR osv. Dyre turklær er oppskrytt, synes jeg, med mindre du skal krype gjennom kratt og leke overlevelse. Eller ut på vinterfjellet. En Helspoet poncho er fin å ha over sekk og kropp, da er det enda mindre viktig hvor høyteknologisk stoffet i jakken er. Sport Outlet har mye klær, og XXL har ofte tilbud på «husmerkene» sine.
 7. Her synes jeg faktisk dcf har litt for seg, både tett og lett. De fleste I «cottage» industrien lager denslags, jeg har noen Z packs men det er en tapet firkanta pose så vil tro de fleste klarer å lage grei kvalitet. Siden de er oppi sekken vil det heller ikke bli noe særlig slitasje.
 8. Hvis drømmen er å steke pannekaker i skogen så kjøper du deg ei pannekakepanne av jern og en skikkelig bred brenner som Primus Gravity eller tilsvarende. Til mat som er litt mer hardfør så duger Trangia
 9. Grei sekk som også er lett, men topplokket traff bakhodet og så fikk jeg noe gnagsår på hoftene. Har nå en Norrøna Para ranger med hoftebeltet som er leddet og derfor ikke gnager.
 10. Hvorfor man skal ha inngang i bunn av sekk til sovepose forstår jeg ikke, for det er jo det siste som skal ut av sekken i leir. Jeg har alltid alt som ikke skal bli vått i en stor vanntett pose eller søppelsekk inni sekken, og da må er soveposen helt på bunn. Jeg ville bestilt og prøvd begge sekkene. Bergans er mer høyreist mens Osprey sekken mer som en potet i fasongen. Har hatt sistnevnte selv.
 11. Trangia på gass er jo ganske idiotsikkert.
 12. Fint telt det der, har en kjenning bruker dette flittig.
 13. Bare 210 innertelt med skrå vegger i begge ender, ganske kjipa. Robens har jo hatt et ganske likt telt lenge?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy