Gå til innhold

esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

esw vant dagen sist Desember 10

esw hadde mest likt innhold!

1 følger

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Nylige profilbesøk

2 316 profilvisninger
 1. Tapen finner du f.eks. Her: https://www.extremtextil.de/seamtape-f-3-lagige-gewebe-22mm.html
 2. esw

  Fikse rift i gore-tex skalljakke

  Har postet en video om reparasjon av skader på goretex plagg i dag på gjør-det-selv forumet her.
 3. Mitt bidrag til årets julekalender. Er ute en dag for tidlig, men skal opereres i morgen og er usikker om jeg får postet da. Jeg får stadig henvendelser fra folk som lurer på hvordan de kan reparere sine Goretex og andre membranplagg når det har blitt skadet. Siden jeg hadde noen stoffrester tilgjengelig fra mitt nye jakkeprosjekt har jeg nå laget en liten video om hvordan en kan reparere ulike skader, med utgangspunkt i de samme teknikkene som brukes når plaggene lages. Reparasjonene blir dermed holdbare og vanntette, som det opprinnelige plagget. Har laget videoen på engelsk da jeg har en del utenlandske følgere av mine DIY prosjekter også: https://youtu.be/1JCdK19_BkI
 4. esw

  Allværsjakke - DIY

  Da er vi i gang igjen...
 5. esw

  Allværsjakke - DIY

  Foreløpig bare det siste...
 6. Får du tak i en brukt Hagløfs pakkerammesekk av typen Grønland/Alaska, så nøl ikke. Min er fra 1975 og er fortsatt flittig i bruk (med en del reparasjoner /modifikasjoner).
 7. esw

  Allværsjakke - DIY

  Fikk endelig laget meg klesmerker også...
 8. esw

  Allværsjakke - DIY

  Ikke så mye jeg ville ha endret faktisk, men ville nok ha brukt litt korter glidelåser i brystlommene, slik at ting ikke så lett faller ut. Mistet mobilen på telttur tidligere i år og det var bare flaks jeg fant den tilbake.
 9. esw

  Allværsjakke - DIY

  Det ser ut at det blir en V2 av jakken, siden faren min ønsker seg en til jul. Tror jeg akkurat skal rekke det.
 10. esw

  Fikse rift i gore-tex skalljakke

  Bør enkelt kunne fikses med sømtape som man stryker på fra innsiden. Hvis du ønsker en enda sterkere løsning kan du sy over med tett zigzag før taping, eller du kal legge litt tynt med aquasure på utsiden etter taping. En slik reperasjon bør holde ut jakkens levetid og tar ikke skade av vasking.
 11. esw

  Ødelagt Recon

  Hagløfs har sluttet å produsere sine bærerammesekker, men kommer du over en brukt kan den varmt anbefales. Se etter modell Alaska eller Grønland. Min ble produsert i 1975 og rammen er fortsatt like fint. Hagløfs naglet rammene isf sveis og de tåler ekstremt mye. Hoftebelte og sekken har jeg måtte erstatte i fjor/i år, men de har da tålt 40 år med bruk (ca 20-30 dager / år siden jeg kjøpte sekken brukt rundt 1987). Med ny sekk og hoftebelte ser jeg for meg å kunne bruke den minst 10 år til. Sekken er ekstremt konfortabelt å bære med tung last og jeg ville ikke ha byttet for noen ny sekk jeg kjenner på markedet nå.
 12. esw

  Røverkjøp og gode tilbud

  Gode priser på Hilleberg på Brukås sport i dag.
 13. esw

  Selebukse i Gore-tex

  Stoffet jeg brukte ble kort tid etter utsolgt. Men denne som de nå har fått på lager igjen ligner veldig, ja.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.