esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  269
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

esw vant dagen sist Juni 4

esw hadde mest likt innhold!

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østlandet
 • Interests
  Fluefiske, friluftsliv, fotografi, ølbrygging, triathlon, fridykking.

Nylige profilbesøk

1 251 profilvisninger
 1. Fullt mulig å kjøpe ny tape og feste det med strykejern, f.eks.: https://www.extremtextil.de/seamtape-f-3-lagige-gewebe-elastisch-soft-20mm.html
 2. 100L + sekk

  Det virker som mye av volumet kommer ganske langt fra ryggen med denne sekken. Hvis ikke man er nøye med å pakke de tyngste sakene nærmest ryggen vil jeg tro at den drar mye bakover og op skulderne. Det mener jeg er den store fordelen med en pakkerammesekk. Man kan legge volumet mer i høyden og får dermed vekta ned på hoftene.
 3. 100L + sekk

  Haglöfs Grønland (brukt) har vært mitt kanskje beste friluftsliv-kjøp. Sekken lages ikke lengre, men dykker opp på Finn med jevne mellomrom. Har ikke funnet noe annet som gir meg bedre komfort når vekta blir over 20kg (gjerne opp mot 30kg).
 4. DIY Packraft!

  V3 XL er bestilt fra diy packraft
 5. Har hatt skitur i området 3. Oktober for noen år siden, så absolutt mulig med snø.
 6. Hva har du kjøpt nå!

  DIY packraft V3 (XL) + stoff til sprutetrekk. Da Har jeg noe å sysle med i de mørke høstkveldene...
 7. Har ikke kjøpt ny sekk, men har laget nytt hoftebelte til den gamle, slik at den kan brukes en del år til. (Se diy-forum)
 8. Elsker min gamle Haglöfs pakkerammesekk, men den begynner å dra på årene. Selve sekken er noe nyere, men ramme, hoftebelte og skulderstroppene er fra midten av 70-tallet. Etter flere reparasjoner og et museangrep måtte jeg innse at hoftebeltet ikke ville klare noe særlig flere turer. Haglöfs har ikke reservedeler til disse sekkene lengre (ovverraskende...), så da måtte jeg sy selv... Benyttet samtidig anledning til å gjøre noen forbedringer på måten hoftebeltet festes til rammen. Stoffet som ble brukt er 350g Cordura fra Extremtextil. Polstringen består av 2x 5mm sammenlimt EVA skum. På det meste måtte det sys gjennom 4 lag cordura, 10mm EVA og 2 lag webbing. Helt i grenseland av hva symaskinen kunne klare. Håper sekken hermed klarer i hvert fall 10 år til
 9. Repkit telt

  Teltstang var litt bøyd etter kraftig vind. Knakk når jeg prøvde å rette ut den igjen.
 10. Repkit telt

  Har knekt 1 teltstang ila 30 års teltliv. Da funket rep.hylse fint og har holdt seg ut teltets levetid. Ellers ville spjelking med en teltplugg, pinne eller lignende og litt sportstape sikkert fungert som midlertidig reparasjon. Med unntak av eventuelle lengre expedisjoner langt borte fra folk har jeg dermed et nokså avslappet forhold til stangbrudd. Mht eventuelle rifter i duken pleier jeg å ha med nål og tråd og en stripe bomullsduk på ca 5x30cm. Og litt sportstape. Mener dette skal fikse det meste, i hvert fall midlertidig, så lenge turen varer. En mer grundig reparasjon kan alltid foretas når man kommer hjem. Eneste gangen jeg har hatt bruk for sysakene til teltet er etter et innbrudd i innerteltet med kniv på en campingplass i Frankrike.
 11. Havregrynsgrauten

  Står over, uansett tilbehør...
 12. Telttur på ski

  If you end up going to Spikkestad, give a note. Native dutch couple living nearby
 13. Organisering av utstyrsbod

  Etter en omgang med mus som hadde tatt seg tilrette blant turutstyret i boden oppbevares "alt" her i gjennomsiktige oppbevaringskasser med lokk fra Bauhaus/Ikea.
 14. Litt problemer med varslingsfunksjonen i den nye versjonen. Får opp den røde sirkelen med antall varsler ved bjella som ligger øverst til høyre, men når jeg klikker på den får jeg ikke opp varslene. Det kommer opp et lite vindu, men den blir bare hengende med en sånn roterende oppdateringssymbol.
 15. Ett lite intimt spørsmål!

  Har du sjekket om det er boxeren som er problemet eller buksa du har utenpå. Har i hvert fall oppdaget at det kan være stor forskjell ift hvor mye friksjon som oppstår mellom buksa og bokseren, avhengig av typen buke jeg bruker. Er det mye friksjon dras boxeren lettere til plasser den ikke ønskes...