Gå til innhold

esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  476
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

esw vant dagen sist 22. mars

esw hadde mest likt innhold!

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fluefiske, friluftsliv, fotografi, ølbrygging, triathlon, fridykking, myog
 • Sted
  Heggedal

Nylige profilbesøk

4 581 profilvisninger
 1. Ramsløk er utrolig godt... i starten. Gleder med hver sesong, men går dessverre veldig fort lei av smaken. Etter 5-6 måltider kan jeg ikke fordra den lengre og må vente igjen til neste sesong. Har ikke det samme med hvitløk, vårløk osv. Flere som erfarer det?
 2. Ut fra diskusjonene som har vært mellom SLF og veimyndighetene er heller ikke det tilfellet.
 3. Siste setning refererer til punkt 2 og ikke til hele paragrafen, dessverre.
 4. Skulle ønske det var slik du skriver, men kjørebane er ikke det samme som gang- og sykkelvei (se definisjoner i paragraf 1c). Dermed er det dessverre anarki på gang- og sykkelveier ift hvor fotgjengere skal befinne seg. Dette har vært tatt opp gjentatte ganger av Syklistenes landsforbund med Statens Vegvesen, Vegdirektoratet og ulike samferdselsministre, uten at dette har resultert i endringer av forskriften. Norge er også et av svært få land i verden som har kombinerte gang- og sykkelveier og sykling på fortau. I de fleste land skilles det mellom gangveier (der syklister eventuelt kan ferdes på de gåendes premisser), og sykkelveier, der gående skal tilpasse seg på lik linje som i veibanen.
 5. Akkurat det er nok en øvingssak. Jeg tror at vi (2voksne) fint klarer det på under et kvarter. Ellers liker jeg at Allyen er litt myk og føyer seg litt etter bølgene isf å slå mot de. Og så tåler de overraskende mye juling, spesielt sett ift vekten. Bruker min en del alene også, og jeg hadde ikke hatt sjans å bære en 2-mannskano i aluminium eller glassfiber alene på samme måte, samt legge den på biltaket uten problemer. Hilsen, fornøyd Allybruker som kjøpte ny etter å ha slitt ut min første etter 17 års bruk.
 6. April er normalt den beste måneden for å fiske sjøørret i Oslofjorden. Foreløpig virker imidlertid fisket tregt. Med et par varme dager kan det imidlertid plutselig løsne. Fisk gjerne på forholdsvis grunnt van, der det er littt strøm og i skumringen.
 7. Ingen gjørs i Bogstadvannet, nei, men diger ørret kan jeg bekrefte. Har tatt en på 3,75kg der for en del år siden. Tatt på død laue under gjeddefiske.
 8. Fjorden er nok stedet for flerdagers turer foreløpig.
 9. Lønner seg ikke å være DNT medlem for tiden...
 10. Går knirkefritt med kortere pulk, spesielt med stivt drag.
 11. Kanskje fordi det er ca 1 av 1000 i Oslo som er registrert som smittet og det regnes som uforholdsmessig å sette 1000 i karantene for å hindre 1 smittet å komme inn i kommunen? I hvert fall så lenge det går mye trafikk inn og ut av kommunen uansett som regnes som samfunnskritisk og antagelig medfører vesentlig større smittepress.
 12. For å være helt ærlig tror jeg DNT har godt av en liten reorientering med tanke på "hotelldrift" og "arkitektur"
 13. Ville ha tatt en titt på Northface Tadpole. Dette er et telt fra en kvalitetsprodusent som settes opp på amerikansk vis (innertelt først), som tåler en norsk høststorm og som har bra med netting i innertelt. OK vekt, og prisen er innnafor: https://www.outnorth.no/the-north-face/tadpole-2-dl-8229 Som en kuriositet så var dette et av 2 telt som klarte seg utmerket gjennom en full storm på campingplassen i Fort William (west highland way) for mange år siden, av ca 100st totalt. Det andre teltet som klarte seg var mitt Phoenix telt
 14. Startet med vond hals, så 2 dager med slaphet, litt feber og vondt i hodet. Etter hvert også vond/brennende følelse i brystet og litt hoste. Bra igjen etter 6-7 dager. Tok meg en løpetur på dag 8 uten å kjenne noe mer.
 15. Er frisk igjen etter en runde med det som trolig var koronaviruset. Håper det etter hvert blir en gruppe som er immun og som kan dra sammen på tur igjen. Selvfølgelig innenfor trygge rammer ellers.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.