Gå til innhold

esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  333
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

esw vant dagen sist Januar 20

esw hadde mest likt innhold!

1 følger

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Nylige profilbesøk

1 707 profilvisninger
 1. Selebukse i Gore-tex

  Etter å ha brukt buksen en stund har jeg innsett at det er lurt med 2-veis og jeg har nå modifisert glidelåsen ved å sette inn en ekstra deler. Takk for innspillet!
 2. Packraft flytevest (sub 200g)

  Anslår at volumet er mellom 6 og 7 liter, dvs 60-70N oppdrift. Har ikke testet i badekaret foreløpig
 3. Har hatt begge deler i ca 2 år nå. Ikke tvil om at Brynjen har holdt seg mye bedre. Aclima sin har i hvert fall blitt en størrelse mindre og kjennes nesten som tovet ut. Har også blitt flere mindre hull i den. Brynjen ser ut som da den ble kjøpt.
 4. Laget meg lettvekt flytevest til padling i min nylagede DIYpackraft. Laget av samme 210D tpu nylon som raften. Laget prototype med dampsperreplast og tape først. Der stroppene er festet er det forsterket med 1000D 2-sidig tpu. Vesten er laget etter samme prinsipp som sitteputen til DIYpackraft (se hjemmeside). Har lagt ut mer om prosessen på min insra: @eswetssyr 9C9E0F25-A99C-462A-B0BB-04A30F6B4057.mov
 5. Ally montering

  Synes det ser ganske greit ut. Matta kunne ha vært rettere, men det fikser du neste gang du setter den sammen. Ingen problem å bruke den som den er nå.
 6. Duk til Ally 16,5DR selges. Kjøpt i fjor, brukt på 1 tur - som ny. https://www.bergans.com/catalog/gear/ally-canoe/ally-spare-parts/Skin-to-16,5-Green Kr 2 500,- Tlf. 90676364
 7. Allværsjakke - DIY

  Strikk-kanalen i hetta er laget av noe gammel restestoff. Tror det opprinelig var en skopose som min kone fikk en gang når hun kjøpe noen (dyre) sko. Hakebeskyttelse er i polartec 100 fleecestoff.
 8. DIY Packraft!

  Leste at noen anbefalte å forsterke 420D gulvet under hælene og baken pga slitasje. Da tenkte jeg det var like greit å oppgradere hele gulvet.
 9. DIY Packraft!

  Nei, kjøpte settet som var «ferdigkuttet» (risset, ikke kuttet helt gjennom stoffet). Tror ikke en får kjøpt tegningene til V3 raftene løst. Brukte et slikt strykejern: http://s.aliexpress.com/euuIBZzY Filte ned sidene etter anbefaling på websiden til diypackraft.
 10. DIY Packraft!

  Da er jeg med i Diypackraft-gjengen også. V3 størrelse XL med 1000D bunn og glidelås. Har også kjøpt stoff til spruttrek, som kanskje kommer på etter hvert. Tok 20-25 timer og var lufttett på første forsøk. Rett under 2kg...
 11. Exped Chair kit Krympet!?

  Kan det være liggeunderlaget som vokser 😂?
 12. Glidelåsen på min Norrøna vinterjakke ble ødelagt etter ca 6år. Spiralen hadde løsnet over et område på 5-6 cm og glidelåsen var dermed ubrukelig. Forsøkte med midlertidig reparasjon, men denne holdt bare en uke. Kontaktet Norrøna om de kunne skaffe ny glidelås. De anbefalte å sende inn jakken (de var nok ikke kjent med mine syferdigheter😎). Men når jeg overbeviste dem om at jeg skulle klare å sette inn selv fikk jeg gratis en ny glidelås. Tommel opp til Norrøna. Tok ca. 40 minutter å bytte den ødelagte siden av glidelåsen (mesteparten av tiden gikk med å ta ut den gamle på en skånsom måte). Venter med den andre siden inntil videre...
 13. Fiskesnøre

  Har sluttet å bruke multifilament til kastefiske pga slitestyrken og har gått tilbake til mono. Har skjedd mye på monofronten også og du får ganske OK bryddstyrke i området 0,18-0,25mm, avhengig av type fiske. Landet en 10,5kg laks for noen år siden på sjøørretstang med 0,23mm mono fortom... Bruker multifilament fortsatt til pilking fra båt i sjøen.
 14. Exped Chair kit Krympet!?

  Enig. Det høres lite sannsynlig ut.
 15. Fuglekasser

  https://www.clasohlson.com/no/Akrylplast/Pr341360000
×