Gå til innhold

esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  460
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  27

esw vant dagen sist 23. januar

esw hadde mest likt innhold!

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fluefiske, friluftsliv, fotografi, ølbrygging, triathlon, fridykking, myog
 • Sted
  Heggedal

Nylige profilbesøk

4 228 profilvisninger
 1. esw

  Ansiktsmaske

  Bruker en slik billigvariant fra Kina av og til. Gjør en helt grei jobb. Har klippet et hull foran, slik at jeg får tredd inn en Lungpluss. http://s.aliexpress.com/UnIrAb2I
 2. esw

  Fluktruter!

  Kreativt forsøk for å skaffe tilgang til nye typer økonomisk støtte?
 3. Tilbake fra 2,5 uker i Femundtraktene nå...
 4. Min kone vegrer seg til Besseggen, men synes Ben Nevis via «hovedruten» (pony track?) var helt uproblematisk. Bred og fin sti, uten bratte stup. Hun gikk alene, uten guide... Dette var ca 20 år siden, men regner med at fjellet ikke endrer seg mye.
 5. Min erfaring er at knott elsker myggmiddel, inkl. DEET...
 6. Takk for innspillene @ru.mad. Avrundet bunn høres fornuftig ut. Mht rulletopp vurderer jeg fremdeles å sette på bæreremer à la Ortlieb, slik at endene festes nedover. Da må jeg imidlertid få på noe festeanordning/løkke til disse nede på bagene, som som potensielt kan skape et svakt punkt. Som avstivning bak har jeg brukt skjærefjøl fra Clas Ohlson, som jeg har forsterket med et ekstra lag ved opphengkrokene. Har nå også fått skaffet med festebøyler fra Ortlieb til å holde bagene inntil bagasjebrettet nede. Tenker jeg gjør bagene ferdig nå og tar dem ut på tur. Muligens jeg lager en V2 senere, basert på erfaringene.
 7. Kjøpte ikke nytt vinterjakke, men sydde isolert fôr til en sommerjakke som jeg bruker alt for lite. Fôret har jeg arvet, og har ligget i skapet i flere år.
 8. Legger du ut noen bilder også, etter hvert?
 9. Lukkingen med snor og stoffbiten bak er av eget design. Bare å improvisere...
 10. Har brukt en del hjemmelaget silikonblanding til sømtetting når jeg har laget ryggsekker, bedding mm. Synes det tar veldig lang tid for blandingen å tørke når jeg bruker whitsprit som løsemiddel, ofte ca. et døgn. Etter litt eksperimentering har jeg kommet frem til å bruke Swix skirens som løsemiddel isteden. Da tørker blandingen på en time eller 2.
 11. Kjøpte ikke nye sykkelvesker, men har laget nye av restematerialer jeg hadde liggende (se Lag Selv forumet her).
 12. Vekten ble 684g for paret, dvs under halvparten av Ortlieb Frontroller Classic.
 13. Måtte starte et lite prosjekt etter 2 uker i strekk med innevær. Så da ble det forberedelser til en lengre sykkeltur i mellomeuropa som er planlagt i mai. Sykkelveskene mine var fra 1991 og modne for utskifting, og jeg hadde litt stoff til overs fra packraft-prosjektet. Det sorte stoffet er 1000d dobbelsidig TPU, det grønne ensidig 210d TPU nylon. Alle «sommene» er sveiset. Må vente på litt hardware fra Tyskland nå, før jeg kan gjøre dem ferdig.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.