Gå til innhold
 • Bli medlem

esw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  497
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

esw vant dagen sist 6. juni 2020

esw hadde mest likt innhold!

Om esw

 • Rang
  Reodor Felgen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fluefiske, friluftsliv, fotografi, ølbrygging, triathlon, fridykking, myog
 • Sted
  Heggedal

Nylige profilbesøk

5 322 profilvisninger
 1. Takk, det var kanskje en viktig presisering som jeg ikke var klar over. Den jeg bruker er i hvert fall trygg: [Hidden Content]
 2. Jeg sydde egen pulksele og løste det på denne måten. Et stykke bånd i en V form, med «beinene» pekende fremover som tar mesteparten av lasten når man drar, samt et bånd utenpå som skal ivareta «dytt» når pulken presser på bakfra:
 3. Danish oil herder og skal være godkjent for kontakt med matvarer.
 4. Buksa er laget i Goretex stoff fra Extremtextil.de. Mønsteret har jeg laget selv. Du kan lese mer om den i denne tråden:
 5. Er i utgangspunkt litt skeptisk til sider som ikke oppgir navn, adresse eller oganisasjonsnummer. Håper de er seriøse og få det på plass snarest.
 6. Om jeg bruker Aquasure foretrekker jeg å gjøre det fra innsiden. Om jeg skal stryke på en lapp eller et festepunkt på utsiden legger jeg en trekloss på innsiden, slik at jeg ikke smelter noe annet.
 7. Har T-Zip og har merket det gjør det vesentlig lettere å vedlikeholde/lappe/tette raftet, da du har mulighet å komme til på innsiden.
 8. esw

  stoffrester

  Dessverre, det er ganske skrapet her etter mine siste prosjekter. Kanskje det blir en ny bestilling hos Extremtextil over nyttår.
 9. Har brukt Lungpluss i mange år på skiturer, når temperaturen er under 7-10 minus. Godt fornøyd med den. Varmer opp luften og gir i tillegg litt økt fuktighet.
 10. Husk også å trene på å sette opp telt i sterk vind, med hansker på. Det kan redde liv.
 11. Det kan nok hende du/hun er nødt til å korte ned en bukse som sitter bra ellers. Noen ganger kan det være enklere å ta overflødig lengde rett under kneet, isf nederst på buksa. Da kan man slippe å korte ned eventuelle glidelås samt legge opp på nytt. Om man har lit erfaring med symaskin går det faktisk an å sy en passende bukse fra scratch også. Kan være mye penger å spare😎
 12. Sjekk på sidene til diypackraft.com. Her finner du både ideer, skisser og mulighet for å kjøpe materialer.
 13. Har ikke personlig erfaring med turklær i lin. Kan imidlertid tenke med at det har noen egenskaper som ikke er helt optimale for turtøy i vårt klima. Det er jo som regel ikke så tettvevd, kanskje på grunn at det krymper mye etter vask. Det absorberer også lett vann og det er vel derfor det gjerne blir brukt til sengetøy og til og med håndkle. Litt usikker hvor slitesterkt det er ift bomull.
 14. Både tettvevd bomull (som gjerne kan settes inn med grønlandswax eller lignende) etter tettvevd ull, som vadmel, boiled wool har blitt brukt til dette formålet i tiden før kunstfibrene.
 15. Skulderstroppene og hoftebeltet er fra en 80-talls utgave av originalsekken, men måten skulderstroppene er festet til rammen har blitt modifisert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.