Gå til innhold
  • Bli medlem

furken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om furken

  1. Plukker opp denne ettersom jeg har tittet på denne buksen jeg også. Hvilke erfaringer har du gjort deg med tanke på hvor slitesterk den er, hvordan den fungerer i regnvær osv?
  2. Plukker opp denne ettersom jeg har tittet på denne buksen jeg også. Hvilke erfaringer har du gjort deg med tanke på hvor slitesterk den er, hvordan den fungerer i regnvær osv?
  3. Plukker opp denne ettersom jeg har tittet på denne buksen jeg også. Hvilke erfaringer har du gjort deg med tanke på hvor slitesterk den er, hvordan den fungerer i regnvær osv?
  4. Da ble det de omtalte lommene fra Bergans. Kan bekrefte at de passer utmerket på en halvveis utrangert sekk. 👍
  5. Takk for tilbakemelding både @SnorreLog @TomasF. Da blir det nok et par slike.
  6. Min Lowe-sekk har en endel år på baken, faktisk såpass at det er en Lowe uten Alpine. Men, den holder koken og skal få være med på noen eventyr til. Dessverre har sidelommene jeg hadde engang kommet bort. Er det noen som har tips på greie og rimelige sidelommer som passer til sekker med kompresjonsreimer? Har funnet disse hos Outnorth men det finnes kanskje andre (og bedre?) alternativ?
  7. Er enig om at vestvidda er et godt alternativ. Du skriver ikke at du vil ha en rundtur og med tanke på utgangspunktet ditt i trivselsfylket kan jo deler av traséen til Massiv IV (https://massiv.dnt.no/massiv-dag-for-dag/) være et alternativ. Så raskt på oversikten og feks dag 6-11 kan være et alternativ (Fondsbu - Geiteryggshytta). Har ikke gått her selv, så jeg er usikker på hvor mye gamping det er og hvor mye tid/mulighet til fiske det er. God tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.