Gå til innhold
 • Bli medlem

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om endred

Nylige profilbesøk

810 profilvisninger
 1. Vil tro at formen er relativt likt orginalen siden jeg har pusset treverket «flush» med tangen på kniven (har ikke sett orginalen «live»). Har kanskje lagt ryggen på den litt flatere.. Kjøpte plater og pinner, skaft emnet var noe jeg fikk av en knivmaker for 15 år siden. Fant ut at det var på tide å lage noe av det:-) Ville ha en liten og lett jakt-kniv til reinsfjellet. Var litt skeptisk til en så liten kniv, men med det brede og kraftige knivbladet gjør den ganske allsidig. Må bytte litt grep ut i fra hva du skal gjøre. Tre fingre på skaftet og lillefingeren bakpå eller tre fingre på s
 2. Jeg kjøpte løst Helle Mandra blad og lagde min egen versjon. Veier vel ca 150-160 gram. Har bare brukt den til spikking og slakting av elg/hjort/rådyr. Til slakting fungerer den meget bra! Får sikkert kløyvd ved med den også, men å skjære brød blir litt klønete pga det korte bladet:-)
 3. Ultralett er moro:-) Som reinsjeger har det gått sport i å få vekta på sekken lavest mulig, uten at det (i for stor grad) går ut over komfort og funksjonalitet. Føler at man kan få tak i det meste her i Norge, men man kommer til et punkt der det blir såpass snevert at man må handle i USA for å spare de siste 100’de grammene. Og da ryker pengene fort pga frakt, toll og svak krone som nevnt over her.. Kunne ha tenkt meg en norsk forhandler av Argali f. eks.
 4. Samme her.. Buksa var tre år gammel og kun brukt på reinsjakt. Ble klissvåt i den, reklamerte og fikk full kjøpssum tilbake (som må brukes i nettbutikken deres). Kundeservicen til Norrøna er eksemplarisk!
 5. Setter opp vårt 4p fjellheim UL med forteltet mot vinden. Er mindre flate der enn i andre enden. Ikke sikkert det er slik på de mindre utgavene da, men i hvertfall slik jeg tror det tåler mest
 6. Hadde samme problem på vårt Fjellheim UL 4 personer.. Men da vi slakket litt av på midterste pluggen i fotenden ble det fin klaring mellom inner/ytter duk.
 7. Så eneste muligheten for de som skal låne den er å bruke mitt abonnement? Ikke noe problem å betale, tanken var at de skulle ha sitt eget abonnement der de selv la inn egne kontakter og hadde sporene fra langturen samlet til senere:-)
 8. Ja jeg har allerede abonnement ja.. Det har jeg satt på pause i påvente av reinsjakta.
 9. Hei! Skal låne ut min inReach til noen venner. Planen var at de skulle lage eget abonnement, men når de prøver å koble til min InReach til sitt abonnement får de beskjed om at enheten er midlertidig stoppet. Hvordan løser vi dette?
 10. En annen ting jeg kunne ha tenkt meg å testet er digiscoping.. Testet med mobilen og en Swarovski ATS som jeg har, noe som var veldig moro. Har mobiladapter til storkikkerten..
 11. Det gamle får ofte ikke bli med på tur merker jeg, litt på grunn av størrelse og vekt. Det er et 12 år gammelt G10. Det tar egentlig ganske bra bilder og et alternativ er selvsagt å bruke det helt opp før jeg kjøper nytt. (Mangler noen skruer på reimfeste, får man kjøpt dette nytt?) Jeg bruker stort sett mobilen og Lightroom mobil for sosiale medier osv, men med min mobil duger ikke kvaliteten til utskrift..
 12. Har et gammelt canon powershot som jeg nå vil bytte ut med et nytt.. Har kikket på følgende: Panasonic Lumix DMC-TZ200 Sony CyberShot RX100 (kanskje en versjon 5, nyeste versjon 7 blir for dyrt..) Canon powershot G5 eller lignende modell.. Også åpen for andre forslag, men jeg er som sagt ute etter et kompakt og lett kamera med ok kvalitet på bilder/film og grei batteritid. Hovedfokus er bilder..
 13. @Johanks Har du tips om noen fine teltplasser på Smøla?
 14. Samme erfaring herfra.. Knall service!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.