Gå til innhold
 • Bli medlem

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om endred

Nylige profilbesøk

739 profilvisninger
 1. Ultralett er moro:-) Som reinsjeger har det gått sport i å få vekta på sekken lavest mulig, uten at det (i for stor grad) går ut over komfort og funksjonalitet. Føler at man kan få tak i det meste her i Norge, men man kommer til et punkt der det blir såpass snevert at man må handle i USA for å spare de siste 100’de grammene. Og da ryker pengene fort pga frakt, toll og svak krone som nevnt over her.. Kunne ha tenkt meg en norsk forhandler av Argali f. eks.
 2. Samme her.. Buksa var tre år gammel og kun brukt på reinsjakt. Ble klissvåt i den, reklamerte og fikk full kjøpssum tilbake (som må brukes i nettbutikken deres). Kundeservicen til Norrøna er eksemplarisk!
 3. Setter opp vårt 4p fjellheim UL med forteltet mot vinden. Er mindre flate der enn i andre enden. Ikke sikkert det er slik på de mindre utgavene da, men i hvertfall slik jeg tror det tåler mest
 4. Hadde samme problem på vårt Fjellheim UL 4 personer.. Men da vi slakket litt av på midterste pluggen i fotenden ble det fin klaring mellom inner/ytter duk.
 5. Så eneste muligheten for de som skal låne den er å bruke mitt abonnement? Ikke noe problem å betale, tanken var at de skulle ha sitt eget abonnement der de selv la inn egne kontakter og hadde sporene fra langturen samlet til senere:-)
 6. Ja jeg har allerede abonnement ja.. Det har jeg satt på pause i påvente av reinsjakta.
 7. Hei! Skal låne ut min inReach til noen venner. Planen var at de skulle lage eget abonnement, men når de prøver å koble til min InReach til sitt abonnement får de beskjed om at enheten er midlertidig stoppet. Hvordan løser vi dette?
 8. En annen ting jeg kunne ha tenkt meg å testet er digiscoping.. Testet med mobilen og en Swarovski ATS som jeg har, noe som var veldig moro. Har mobiladapter til storkikkerten..
 9. Det gamle får ofte ikke bli med på tur merker jeg, litt på grunn av størrelse og vekt. Det er et 12 år gammelt G10. Det tar egentlig ganske bra bilder og et alternativ er selvsagt å bruke det helt opp før jeg kjøper nytt. (Mangler noen skruer på reimfeste, får man kjøpt dette nytt?) Jeg bruker stort sett mobilen og Lightroom mobil for sosiale medier osv, men med min mobil duger ikke kvaliteten til utskrift..
 10. Har et gammelt canon powershot som jeg nå vil bytte ut med et nytt.. Har kikket på følgende: Panasonic Lumix DMC-TZ200 Sony CyberShot RX100 (kanskje en versjon 5, nyeste versjon 7 blir for dyrt..) Canon powershot G5 eller lignende modell.. Også åpen for andre forslag, men jeg er som sagt ute etter et kompakt og lett kamera med ok kvalitet på bilder/film og grei batteritid. Hovedfokus er bilder..
 11. @Johanks Har du tips om noen fine teltplasser på Smøla?
 12. Samme erfaring herfra.. Knall service!
 13. Jeg har brukt inreach mini på reinsjakt. Etter en del meldinger om camp/turstart osv, reinsmeldinger, GPS sjekk via mobil, værmeldinger og chitt-chatt med madamen pluss 10 min sporingsfrekvens så lå batteriet på ca 50 % etter en 12 timersdag. Relativt hyppig bruk med andre ord. Synes den fungerer helt topp til kommunikasjon (vha mobilen og Bluetooth), sikkerhets GPS og muligheten til SOS mld.
 14. Fra en liten lokal tur på fjellet i fjor vinter:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.