Gå til innhold

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om endred

Nylige profilbesøk

177 profilvisninger
 1. endred

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Så hvis du bruker pre-set melding der du har satt opp to mottagere så teller ikke det på antall inkluderte meldinger?
 2. endred

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Samme her.. Noen som vet om det teller som en eller flere meldinger hvis man sender ut en melding med flere mottagere?
 3. endred

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Tror du kan sette hele abonnementet på «hold» også, slik at brukeren din opprettholdes, men at abonnementet fryses. Men da må du kanskje gjøre dette hver mnd?
 4. endred

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Ja, i hvertfall slik jeg har forstått det. Hvis du ikke har årsabonnement betaler du på forskudd for 1 mnd på det nivået du vil ha. Skal du kun være på tur noen uker så kan du da altså betale for en mnd og så avslutte abonnementet så lenge du gjør det før mnd’en er gått. Glemmer du det så trekkes du automatisk for en ny måned. Nesten som bokklubben😆
 5. endred

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Denne så ikke dum ut! Er mye alene på tur og kjenner faktisk at jeg blir litt stresset når jeg ikke har dekning. Mest fordi jeg ikke får gitt beskjed til familien om at alt er ok. Sikkert ikke dum når man er alene på reinsdyrjakt i ura heller.. Fort gjort å knekke en fot med tung bør på ryggen. Flere som har erfaringer å dele om denne?
 6. endred

  Turklokke i 2018

  Jeg har en sunto core all Black til overs om noen vil kjøpe. Litt slitt, men fungerer som den skal. Har gått over til klokke med gps
 7. endred

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Multebonanza på Hardangervidda om dagen! Flokken plukket 5,5 kg på kort tid:-) (bilde 1) Fikk også tid til en liten familie telttur der vi oppdaget nye vann vi skal oppsøke igjen når fisket er bedre:-) (bilde 2) På vei til neste feriedestinasjon rakk vi en liten ekspedisjon til Rasletind (2105 moh). Gikk fra veien over Valdresflya. Trasker noen km innover på ankomstkvelden slik at selve «toppstøtet» ikke skulle bli så tungt for ungene på 5 og 8. Synes turen var flott, ble ekstra stas med to netter i telt. Selve Rasletind var ok, men ikke den flotteste toppen jeg har gått på. Ble vel litt sytt pga skyer mtp utsikt. (Bilde 3 og 4) Familiens første over 2000!
 8. Kun erfarinf med Wiglo. Veldig fornøyd med det teltet. Eneste minsuet er at det kan være litt knot å få ytterduken helt 100% stram. Blir lett stram nok, men pga bøylene kan det bli litt "skjloder" her og der. SKal sies at det kan være pga brukerfeil. Har ikek kikket så nøye på det enda. Ellers er vi kjempefornøyd. Knall med tre fortelt! Et til inn-utstigning og lagring av sko osv, et til bagasje og et til kokelering. Veldig god plass, god lufting og muligheter for utsyn med tre åpninger. Kjapt å sette opp. Ståhøyde for ungene (8 og 6)
 9. endred

  Nordmøre og telt.

  Trolldalsvannet i Gjemnes er også fin nybegynnertur. Kort vei å gå fra bilen og meget flotte omgivelser. Fiske i vannet..
 10. endred

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Ut for å teste mitt nye ego-telt og fisket i et lokalt vann.. Bok og hvilepuls så lenge solen var oppe:-) Teltet var knall, men storfisken uteble.
 11. endred

  Fjellstøvler

  Noen som har prøvd Mammut Kento High GTX? Kan virke som at den ut i fra beskrivelsen er en slags all-round sko, men med hovedvekt på tinderangling. Jeg prøvde den og den satt som et skudd på foten så da lurer jeg på om noen har erfaring med denne også til vanlige vandreturer i høyfjellet?
 12. Første test av ny pose er gjennomført. Pakker veldig lite og er veldig behagelig å ligge i! Har aldri hatt dunpose før, men dette var saker! Det er litt dumt at glidelåsen ikke går helt ned i fotenden, hadde blitt lettere å bruke den som dyne da.. Synes ikke den føles klaustrofobisk når man snører den helt igjen. Det KAN hende jeg ryker på en liten og lett sommerpose i tillegg, for denne var varm:-) Takk for innspill:-)
 13. endred

  Hvor har du vært på tur i dag?

  En tur med familie og venner på fjellet for å se på solnedgangen.. Knallfornøy med Wiglo som familietelt! Men akk så tungt😜
 14. endred

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Tips: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121732828
 15. Ja samme vurdering jeg heller mot.. Vil bare ha en sovepose i «stallen», men camper ikke på vinteren. Det kan dog fort bli litt kaldt på høsten på Hardangervidda og da er det greit å heller bære 300 g ekstra enn å måtte fryse i en vårpose. Tror jeg skal bestille en i 180 cm og håpe den passer. Denne posen er i hvertfall lett og med lite volum!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.