Gå til innhold

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. endred

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Tips: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121732828
 2. Ja samme vurdering jeg heller mot.. Vil bare ha en sovepose i «stallen», men camper ikke på vinteren. Det kan dog fort bli litt kaldt på høsten på Hardangervidda og da er det greit å heller bære 300 g ekstra enn å måtte fryse i en vårpose. Tror jeg skal bestille en i 180 cm og håpe den passer. Denne posen er i hvertfall lett og med lite volum!
 3. Så tre sesongers er å anbefale når tempen kan bikke null? Er det 180 varianten du har @ArveS?
 4. Er 172 og 80 kilo.. Så kort og bred:-)
 5. Takk for innspill! Noen som har erfaring med Mammut Sphere Down 3-Season? Den ser ut til å være liten, lett og ok bruksområde. Dog litt dyr.. Den viking 600 ser også bra ut. Men jeg tenker at den kunne ha vært litt mindre og lettere.. Har fått gramsyken..
 6. Under 3000, rundt en kilo og 7 L pakkevolum og nedover.. sånn ca:-)
 7. Hei! Har i dag en eldre mammut tre sesongerspose. Denne fungerer fint, men tar alt for stor plass i sekken ettersom jeg nå også må bære med meg ungenes poser. Har et bruksområde ned til -1 grad og blitt brukt på vår-høst turer i alpine strøk. Har frosset noen ganger, men har da supplert med ullundertøy osv. Ønsker en lett, liten og ikke alt for dyr (selvmotsigende ref punkt 1 og 2) tre sesongerspose med komfort ned mot et par minus. Tar i mot tips med takk:-)
 8. endred

  Nytt solotelt: Ringstind 2 pro eller SL

  Har kikket på modifikasjonene Tor-Erik har gjort. Er Per Fredrik sine modifiseringer beskrevet i samme tråden? De hadde vel Ringstind SL 1-2 telt, men regner med at forskjellene mellom 1-2 og 2 ikke er så store utenom noen cm her og der. Konstruksjonen er vel lik?
 9. endred

  Nytt solotelt: Ringstind 2 pro eller SL

  Hei! Mens dere har diskutert iglo telt og oppsetting av disse i vind har jeg kjøpt meg et Ringstind SL 2. Skal ta en test og så evt sende det inn for modifisering med ekstra hemper etter tips på forumet her.. Takk for innspill:-)
 10. Hei! Skal ha meg et nytt solotelt til bla reinsjakt- og fisketurer på høyfjellet. Har kikket på Ringstind pro 2 og det samme teltet i SL utgaven. Må si at det frister med den lave vekten på SL.. Er det nødvendig å modifisere ringstind sl 2 på lik linje som jeg ser mange gjør med Ringstind sl 1-2? Det eneste som gjør at jeg vegrer meg er at jeg også leser at enkelte er litt skeptisk til et så lett/spinkelt telt når det blir litt vær (noe det fort blir på høyfjellet).
 11. Kjøpte "markapakka" som nevnt over her. Var ute og testet utstyret i dag og er veldig fornøyd! Klarte til og med et par telemarksvinger med fyrstikkskiene
 12. Takk for tips! Er egentlig ute etter ski til vanlig klassisk. Vil gå med ok tempo, men ikke "springe"
 13. Hei! Pleier som regel å legge langrennsturen til fjellet langt utenom oppkjørte løyper.. I det siste har madamen blitt ivrig på langrenn som treningsform og da blir fjellskiene mine litt for tunge til å klare å holde følge Jeg trenger altså tips til en ok pakke med ski, støvler og bindinger som duger til en lett treningstur i preparerte løyper.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.