Gå til innhold

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om endred

Nylige profilbesøk

317 profilvisninger
 1. endred

  Holdbarhet fjellsko

  Må oppdatere.. Etter å ha kontaktet Mammut sentralt (via en lite positiv melding på Facebook-veggen deres) fikk jeg tilsendt et nytt par fra Mammut Norge.
 2. endred

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  På mitt er det tre fester i front originalt.. Kanskje forskjellig fra 1-2 og 2 versjonen?
 3. endred

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Må nesten få med at jeg kontaktet Helsport ang teltet. De fikset opp og utbedret både røket bardunfeste og byttet til en litt sterkere teltststang. De forsterker også de andre bardunfestene og sydde på to nye pluggfester på langsidene. Kostet ikke noe og reparasjonen gikk veldig kjapt!
 4. endred

  Holdbarhet fjellsko

  Helt enig, dette er en typisk slitssjeplass. Har andre jaktstøvler med «lik» gummikappe. De har jeg brukt hardt i 8 år og de er «god som ny». Så selv om det er en typisk slitasjeplass så bør den vare lengre en 3 mnd med vanlig bruk på en sko som profilerer seg som en delvis fjellklatringssko til 2600,- kr. Spurte Oslo Sportslager der jeg kjøpte skoen om dette var reklamasjonsgrunn, men de konfererte med Mammut som mente at det var vanlig slitasje. Hvis produsent mener at skoene deres ikke skal vare lengre enn 3 måneder så vil jeg si at da passer de best til spaserturer i parken.. Evt bare til pynt på skohylla.
 5. endred

  Holdbarhet fjellsko

 6. endred

  Holdbarhet fjellsko

  Skal ordne bilder:-) Jeg har ikke akkurat tinderanglet, men gått på vanlige fjellturer og reinsjakt. Jeg skal heller ikke si at ALLE skoene til Mammut er dårlig, jeg er bare veldig skuffet over slitestyrken på disse Kento GTX. De koster jo tross alt noen kroner..
 7. endred

  Fjellstøvler

  Og nå har jeg brukt de litt til og ser at sålen slites ulidelig fort og den gummiarmeringen på tåa er det gått hull på. Så jeg skal ikke ha slike sko igjen. Med den slitestyrken passer de best i byen.. Prøvde å reklamere via Oslo Sportslager, men de hadde konferert med Mammut og blitt enig i at dette var vanlig slitasje på denne skoen. Det sier jo litt..
 8. endred

  Holdbarhet fjellsko

  Jo jeg er også fornøyd med passform og de har vært gode å gå i. Men når den «tøffe» goodyear sålen og gummikappen på tåa slites ut etter noen måneder med vanlig bruk så er det for dårlig i mine øyne. Passer best til rangling i bystrøk spør du meg.. Den «vanntette» myke pløsen holdt heller ikke tett særlig lenge.
 9. endred

  Holdbarhet fjellsko

  Hold deg unna sko fra Mammut i hvertfall. Kjøpte et par fjellsko i juni, de er ødelagt allerede kun med vanlig bruk. Dette var er par Kento high GTX. Profileres som tinderanglingssko, så da skulle man tro at de tålte litt. Men den gang ei..
 10. endred

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Jeg brukte et Hellsport Ringstind SL 2 på reinsjakt nå i høst. Der brakk teltstangen og et bardunfeste røk i noen kastevinder. Var meldt 12-15 m\s.. Synes det egentlig var ganske dårlig. Burde vel tåle mer til tross for at det er et SL?
 11. endred

  Fjellstøvler

  Jeg kjøpte de Kento’ene. Har brukt de en del i fjellet i sommer og ca 12 mil med blytung sekk etter reinsdyra de siste to helgen. Er egentlig veldig fornøyd, men den vanntette pløsen er ikke vanntett lengre.. Gode sko for steinur, klyving og lengre turer på mer tilgivende underlag.
 12. endred

  Nødpeiler

  Har brukt Inreach mini i kombo med telefon på et par turer nå. Er strålende fornøyd! Fått både vær- og reinsmeldinger inn og de hjemme har kunnet følge med på hvor jeg har vært underveis. Alt har fungert som det skal og med god levetid på batteriet. Eneste aberet er at et fornuftig abonnement koster litt, men det synes jeg det har vært verd så langt..
 13. endred

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Så hvis du bruker pre-set melding der du har satt opp to mottagere så teller ikke det på antall inkluderte meldinger?
 14. endred

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Samme her.. Noen som vet om det teller som en eller flere meldinger hvis man sender ut en melding med flere mottagere?
 15. endred

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Tror du kan sette hele abonnementet på «hold» også, slik at brukeren din opprettholdes, men at abonnementet fryses. Men da må du kanskje gjøre dette hver mnd?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.