Gå til innhold

endred

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om endred

Nylige profilbesøk

590 profilvisninger
 1. @Johanks Har du tips om noen fine teltplasser på Smøla?
 2. Samme erfaring herfra.. Knall service!
 3. Jeg har brukt inreach mini på reinsjakt. Etter en del meldinger om camp/turstart osv, reinsmeldinger, GPS sjekk via mobil, værmeldinger og chitt-chatt med madamen pluss 10 min sporingsfrekvens så lå batteriet på ca 50 % etter en 12 timersdag. Relativt hyppig bruk med andre ord. Synes den fungerer helt topp til kommunikasjon (vha mobilen og Bluetooth), sikkerhets GPS og muligheten til SOS mld.
 4. Fra en liten lokal tur på fjellet i fjor vinter:
 5. Gjorde det samme som @esphojo, satte fornuftige presset meldinger for å kunne informere, men ba familien kun om å sende meldinger til Garmin nr hvis det var viktig: reinsmeldinger, polstreik og stormvarsel. Resten gikk på vanlig SMS når det var tilregnelig. Litt chitt-chatt med madamen via garmin’en, men det er det verdt når man ligger å kjeder seg i teltet:-)
 6. Ens stripe sterk tape over sømmen? Lett å fjerne dersom det ikke skulle gi ønsket resultat i hvertfall.
 7. @Per Ericsson Ok, ikke så mye info og ikke erfart med egen bruk. Jeg brukte min på reinsjakt i fjor. Brukte da 10 min tracking, fikk værmeldinger og sendte en god del meldinger. Brukte den med mobiltelefon noe som sikkert drar litt ekstra strøm. Mener å huske at batteriet var på ca 50% da kvelden kom..
 8. Jeg ville egentlig ha to ekstra bardunfester på de korte "langsidene" også, men her ble det nok en liten glipp i kommunikasjonen. Som man ser av filmen din @Joachim V så blafrer det godt her også..
 9. Funker å bruke mobilen til å skrive meldinger på den vanlige måten via inreach mini👍 Brukte den på reinsjakt i fjor høst og det fungerte topp!
 10. Mente 1,44 kg Viktig å få vekten rett i UL verden ;—)
 11. Teltastangen ble byttet til en på 9,6 mm noe som gjorde at ny vekt ble ca 1,47 kg med telt, teltstang, plugger og reservedeler. Satser på at det overlever årets reinsjakt nå:-)
 12. Her er forsterket endehylse til stangen og gammel og nytt bardunfeste (store trekant er gammelt og liten trekant nytt). De nye virker mer solid enn de originale. Fikk sydd på to nye fester på langsidene av teltet.. Fikk også reparert det ene bardunfester i hjørnet i fotenden ettersom det røk pga vind, men her ser jeg at det er likt på begge sider av teltet. Usikker på om det er forskjell fra originalt.
 13. Har nettopp akkumulert en moonlight Bright as day 5000 til topptur.. Virker meget lovende. Bare synd jeg måtte selge både skjorte og arm for å få råd til den.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.