Gå til innhold

Red Devils

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Red Devils

  Åsnes Gamme 54

  Testet gamme nå i helgen i jotunheimen. Har amundsen selv, men er ikke spesielt glad i de. Bra til å gå rett frem i flatt landskap. Men de har null nedoveregenskaper. Med gamme går det ann å ta en telemarksving eller to. Skiene har fortsatt spenn, men er mye kortere. I tillegg er det bredeste punktet flyttet litt bakover og er mer svingvillig. Den har også rocker som gjør at tuppen søker opp. Hvis du ikke vil ha bredere ski, hadde jeg ikke vært i tvil. Kjøp gamme!!
 2. Red Devils

  Peltonen Nanogrip Kontra Fischer Zero Rubbski

  Har ikke erfaring med disse skiene. Men nanogrip skiene er en fullstendig vedlikeholdsfri ski der man ikke trenger å glide skiene heller. Dette gjør at det går litt ut over gliden har jeg fortstått. Nanogrip kommer heller ikke med racingsåle. Skien til Peltonen som er i samme klasse som dine Zero ski er Zeta utgaven. Her har man et rubbparti med en helt vanlig racing glisåle. Spensten i skiene er ikke like responsive som racingski fikk jeg høre i butikken. Men hvis dette prosjektet var vellykket så skulle Peltonen komme med nanogrip i racingversjon neste år. Men skal man ikke gå turrenn o.l. der sekundene teller, vil jeg tro man har en topp ski man kan bruke under vanskelig smøreforhold, eller man ikke gidder så mye vedlikehold .
 3. Du bør helt klart bruke p-tex for å fylle en så dyp ripe. P-tex er det sålen på skiene er laget av. Se under for beskrivelse Finner du store riper, kan man gi førstehjelp ved å smelte inn litt p-tex. Det er viktig å få fikset store hull ganske fort etterpå, fordi snø trenger seg inn i konstruksjon og når det smelter, ødelegger det limingen i skiene dine. Har du fått dyp ripe som går helt inn til sålen, er første hjelp her også å bruke P-tex. • Varm opp P-tex-stikken slik at det begynner å smelte (dette kan ta litt tid, men når det tar fyr er det et veldig farlig stoff, så hold den unna klær/fingrer etc.). Hold P-texen over ei stålsikle, og rist litt slik at brune karbonioner faller på stålsiklen. Da blir voksen du drypper i ripen, er helt lyst/svart avhengig av hvilken P-tex du har. (P-texen er gjerne svart eller gjennomsiktig) • Fyll opp ripen • La det bli helt kaldt • Ta ei plastsikle og sikle bort overflødig
 4. Red Devils

  Crispi Sydpolen

  fikk du tak i skoene der?
 5. Red Devils

  Crispi Sydpolen

  Hei Vet at i fjor så hadde Windvoll Sport i Kongsberg disse skoene. Du kan jo ringe dit og sjekke. Tror det var i fjor jeg var å prøvde disse skoene der. Mulig det var året før... http://www.gulesider.no/gs/companyDetails.c?q=windsvoll%2C+kongsberg&lineId=Z00192RT
 6. Red Devils

  Hodelykt

  Man får mye lys med DX lykta. Men tror ikke jeg hadde tørt og vært langt inne i skogen med denne lykta (uten backup). Det er tross alt en skikkelig kina variant av Tesla lykta (som nevt lengere opp). Man bør i alle fall forvente litt småmekking for å kline på kjølepasta o.l. Så vidt meg bekjent så er det vel ikke helt godkjente batterier heller. Men man får jo masse lys for en billig penge Men Lupine er solid tysk kvalitet og koster dessverre veldig mye. Men det blir nesten som en BMW vs BYD (kinesisk bil).
 7. Red Devils

  fischer bcx 8

  Her har du også en model som ikke er typisk de gode gamle skinnstøvlene til Varg og Crispi. Alpina lager i hvertfall fall veldig gode sko til langrenn, men hvordan denne skoen er til 75mm har jeg ikke peil på. http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=ALP001&var_1=ALP001-38&categorynu=N0&categorytxt=Skist%F8vler&produkt=Alpina XC BC 2175
 8. Red Devils

  Røverkjøp og gode tilbud

  Utrolig avslag på dagens røver på sportsnett. Mountain Hardwear Synchronicity Jacket satt ned fra 41299 til 2999
 9. Red Devils

  Osprey Talon 22 vs 11

  Hei Jeg har Talon 22 og bruker den til det du beskriver. Jeg har brukt den på bla. Skåla opp, sykkelturer på vei og i terreng, til jobben og på dagsturer. Hvis bruksområdet er så stort ville jeg ha kjøpt så stor. Men hvis den primert brukes til løping og sykkel ville jeg ha valgt 11 literen. Men selv om sekken ikke fylles helt opp oppleverer jeg den som veldig stabil, og har ikke noe som helst problemer med den på motbakkeløping. Men hvis man skal ha en sekk for alt mulig så er det sikkert kjekt med 5,5, 11 og 22, men jeg mener at det er bare tull. Birkebeinerbladet hadde en en kjempetest av sekker og da kom 22 literen best ut (11 literen var ikke med). Hvis man f.eks skal ha med ekstra sko til trening fylles sekken ganske fort opp.
 10. Red Devils

  Hvor kjøper jeg ny sykkel?

  Bra service på sport 1 i ditt distrikt er jo Bjørn Myhre sport, var det der du kjøpte sykkelen da?
 11. Red Devils

  Kamera for turer

  Gratulerer! Det blir spennende å se bildene dine da Har vurdert dette kameraet selv.
 12. Red Devils

  Noen som har erfaringmed Asolo Fugitive ?

  Gratulerer med nye sko! Har disse selv og tror neppe du blir skuffet. Til den prisen er det jo et røverkjøp
 13. Red Devils

  Kamera for turer

  Hvilket kamera ble det? Lx-3?
 14. Red Devils

  Bukse til helårsbruk

  http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=83064 Denne buksa er det verdt å vurdere. Utrolig behagelig. Denne buksa kjøpte jeg på XXL for 750 i fjor så prisene går litt opp og ned. Men synes uansett ikke 1299 er mye for en sånn buske.
 15. Red Devils

  hvilket telt er dette?

  Tilbud på testvinneneren på oslosportslager http://www.oslosportslager.no/produkt/akka-rs-3-3-manns-telt-6650.aspx
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.