Gå til innhold
 • Bli medlem

mortimeir

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  412
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Har theta sv. Kikker litt på beta ar som et supplement. Theta mer for vinterbruk. Desverre en eldre versjon uten dropseat. Bruken er generell, men primært pga det blir en del rypetrøing i høst. Les småbarnsfar som har ventet i 2 år. Hverdagsbukse i drittvær. Bæremeistur. Har prøvd recon og dovre men synes luftinga er helt på trynet. 3/4 glidelås ja takk. Noen som kan si at jeg bør gjøre dette? Hjertet sier ja men hjernen nei Morten
 2. Exped orion som solotelt er luksus. Det kan jeg skrive under på
 3. Helsport svalbard high 3, exped orion extreme og exped vela 1 extreme. Drømmer om et 3-4 mannstelt fra Holmeslet - type explorer s feks. 2 voksne og en gutt på 15mnd.
 4. Hei. Har et par Åsnes Amundsen, og lurer på hvor bred kortfelle jeg skal kjøpe? De neste sesongene blir det pulk og guttunge på 15mnd som skal drages. 4x4 og trygghet prioriteres. Tenker meg også på en topptur til våren. Morten
 5. Super Mika jakke fra Marmot. Fås kjøpt på xxl. Jeg og kona kjøpte hver vår jakke for 1 år siden, da hadde de veldig god pris på den, unisex jakke. Veldig lett, vindtett og har vannsøyle på 20000 - ala bergans dermisax. Vant pris for 1-2 år siden i outdoor magazine elno for årets produkt. En ting å merke seg når man kjøper tynne og lette jakker, ala denne, paclite etc. er at de er mer skjøre ift mekanisk skade - men er man forsiktig og tenker bevisst går det helt fint. Lykke til.
 6. At teltet ble satt opp midt i en samisk grav/ofresirkel? Evt sinnsyke kastevinder fra dalveggen på hø.side av bildet?
 7. mortimeir

  bodømarka

  dnego: bor du i Bodø? Kjent med byen og området forøvrig? Dra på bokhandler og kjøp kartet til Bodømarka. På ene siden er det mindre målestokk som tar for seg det nærmeste av byen, på andre siden større kart som går fra kjerringøy i nord til valnesvatnet i sør. Mulighetene er uendelige. Du har området like før Festvåg. Flott natur med masse furuskog og er lett tilgjengelig fra veien. Maskinisten, soløyvannet, vatnvatnet. Sistnevnte er veldig flott hvis du padler kano. +++++++++++++++++++ Kjøp deg kartet og drøm deg bort. Lykke til.
 8. Ok. Hvis du har mulighet, dra innom en sportsbutikk og sjekk ut gregory palisade. Er nok midt i blinken. Er du en lang mann og skal ha large versjonen er den vel 88liter mener jeg å ha lest. 2150,- på oslo sports...... Lykke til.
 9. Støtter Kristian123 ift exped. Venus ligner ganske på orion II. Har sistnevnte selv og kjempefornøyd med det. Med Venus får du mindre vekt og mye av de samme kvalitetene. Legg penger i sko. Mange andre ting kan man spare på. Crispi skarven er nevnt, vil legge til lowa tibet pro og scarpa ladakh. Hvis du prøver disse 3, velg den som passer din fot best - garantert gode turopplevelser. Vedlikehold er viktig med sko, mer praktisk ift dette finner du hvis du søker på forumet og xxl har noen tips på sine sider. Gå for lærsko. Gtex eller ikke kan diskuteres til langt på natt. Fordelen med lær+
 10. Bergans trollhetta er en helt grei sekk, hadde denne før. Men den er ikke 95l, heller 82l. Den ekstra dagstursekken blir raskt i veien hvis man skal feste ting utpå sekken, og man får tyngdepunkt feil. Veldig greit med glidelåsåpningen i front. Bærte en gang en 11,5kg propantank til hytta i sekken, gir jo en liten pekepinn på åpningen i front. En sekk som bærer veldig greit til 20kg, men der i fra og oppover blir det tyngre sammenlignet med en mer avansert/dyrere sekk. Så fremt ikke bergans har gjort noe ekstra med trollhetta på 5 år. Har selv Bora 95, og vil påstå at den ikke er langt u
 11. oslosportslager.no selger den for 2149 nå
 12. paclite er den letteste/tynneste varianten med gtex. Har selv hatt bergans anatomic (nå "Rask") og arcteryx theta sv. Begge buksene kan etter min mening brukes året rundt pga lufting/glidelås fra hofte og ned til anklene.
 13. oslo sportslager selger gregory palisade 80 for 2150kr. Obs få rett rygglengde. Løp og kjøp!
 14. De har noe der nede som heter Urquell. Det er verdt hele turen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.