Gå til innhold
 • Bli medlem

AneG

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AneG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fantastisk! Takker og bukker for god tilbakemelding!
 2. Moro å lese om hvordan du opplevde turen din, og veldig hyggelig å være følge de siste 3 milene. Nå blir det lipo-batteri testing på neste tur. Har du noen link til hvor jeg kan kjøpe det jeg trenger for å bygge selv?
 3. Gikk turen i dag. Hardt under snøen, begynte å blåse så mye av snøen blåste bort. Mange fine skavler å grave snøhule i, men generellt lite snø! Smurte med blått i dag, perfekt. Ellers er det universalklister eller feller som gjelder på det beinharde føre. Kan gjøre turen på en dag hvis du vil.
 4. Er ikke mye å juble for akkurat. Løypene rundt skinnarbu er vist ikke veldig gode. Lite snø i omrødet lengre mot Rjukan fra Møsvaten også.
 5. Hei alle sammen! Ei venninne og jeg skal til New Zealand fra slutten av januar og ut hele februar. Vi flyr til sør øya, christchurch. Har lyst til å ha en lengre vandre tur 2- 3 uker. Noen som har noen anbefalninger? Vi har også lyst til å padle og klatre litt, noen andre forslag for to friluftslive glade jenter? Håper på gode forslag:)
 6. Det er ikke stort med snø, kom litt i går kveld, men har vært veldig mildt i dag. Tipper det har smeltet bort, eller kanskje det ligger litt igjen på toppen, men er nok glatte steiner der nå vil jeg tro.
 7. Jeg har samme erfaring! Har hatt dovre bukse, så invisterte jeg i recon bukse siden den skulle være så bra. Det stemmer virkelig ikke, blir faktisk mindre våt i den gamle slite dovre buksa. Har tenkt lenge på å klage til Norrøna, men ryktene tilsier at det ikke er lett.
 8. Brattfjell Vindeggen er også veldig fint område, der har isen gått på vannene. Burde sjekke ut!
 9. Når du skriver i nærheten er det på toppen? Ellers er det veldig fint å gå turen inn i gausdalen, slå opp telt der og gå opp på toppen fra baksiden. Ellers er det mulig å overnatte på "ryggen" men litt dårlig å slå opp telt der. Men veldig fint å gå opp fra baksiden, det er det heller ikke så mange som gjør og man kan da velge om man vil klyve litt mer og gå ryggen bort til hytta, eller om man vil gå opp mot langefond for å så ta opp mot toppen. God tur:)
 10. Er det noe som kjenner til hvordan snø forholdene er med tanke på tur i Jotunheimen eller Hurrungane midten av juni? Er det noen som har noen forslag til turer med base(telt) som utgangspunkt? Kjører bil dit, så er ikke begrenset på den måten.
 11. Jeg studerer selv Natur og friluftsliv nå, og er inne i mitt siste år. Jeg startet med to år med friluftsliv, deretter natur og miljø. Første året er veldig basik, men du er innom mange ulike typer friluftsliv. Det betyr at man alltids lærer noe nytt selvom man har drevet friluftsliv selv. Her er ofte klassene store og med mange typer mennesker som tar dette året med ulike hensikt. Det betyr at det er litt blandet hvor faglig interesserte folk er, men da er det egentlig opp til deg selv hvor mye du vil lære. For vil du lære, så gjør du det både på det faglige og praktiske planet. An
 12. Hei! Lurer på om noen vet hvordan snø forholdene til topptur rundt sunnmøre er om dagen, tenker å legge påskeferien dit, god ide?
 13. Gikk rundt g-toppen i dag, utrolig lite snø og mye synlig stein. Stod derimot ikke ned fra toppen. Kronpris Håkon hadde gjort det i dag. Han sa det var skavlete på toppen, tror han dro ut mot langefonn. Der var det bedre, men skare forhold.
 14. Anbefaler boken "Snø" av Yngve Snø.....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.