Gå til innhold
 • Bli medlem

Coupe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Pleier og skru korken av flaska, så ser de det på scanneren deres. Har ikke vert noe problem ennå.
 2. Den Danske momsen er allerede trekt ifra, så er vel den Danske krona litt sterkere enn den Norske. Må nok gjøre ett større innkjøp for att det skal lønne seg.
 3. Bestiller en 10 stykker så vil del vel lønne seg
 4. Var meget billig propan der synest eg, 20.88 dkr for 100g gass + frakt og Norsk moms. Vurderer og bestille par stykker..
 5. Ingen som vet, men er mest sansynlig bs som er faren. Da de har gått en del løst i sammen. Fødselen gikk veldig bra for tispa.
 6. Takker for tips, Har prøvd med en 15 liters sekk som var brettet ned i forkant. Så ut som hunden trivdest der, veldig nyskjerrig i begynnelsen men la seg ganske kjapt til ro. La ett sitteunderlag nedi slik att underlaget ble litt fastere.
 7. Er blanding av jack russel og berner sennen tror vi. Valpen er 9 uker, veier 2 kilo.
 8. Hva gjør dere når dere har valp med på lengre fjellturer? Har dere den i sekk? Vurderer og bruke en mindre sekk og skjære av toppen på den slik hunden ser ut. Så ha sekken på magen. Setter pris på tips erfaringer!
 9. Er ikke sikker på om det er berner sennen som er faren, men de to har gått mye løst i sammen. Så de harnok fått de til på noe vis.
 10. Har en Jack russel/berner sennen blanding (tror vi) 9 uker gammel
 11. Takker for tips! Fikk kjøpt en gammel bergans pakkrammesekk på loppemarked, så planen er og bruke ramma og lage en kopi av den som er beregnet til ally kanoen.
 12. Noen som har målene på pakksekken til ally 16,5? Har planer om og lime/sy en slik selv
 13. Finner en del info/videoer på youtube: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.